Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • AAAAAAAA

    uuuuuuuuuuu.. ti stvarno svašta znaš: prat na ruke, peglat, prat podove.. dakle, znat ćeš i kebab u guzu poljubit ;)
    treba te ženit! :)
    ja jedino ovu e riječ ne razumih.. ovo drugo skontah.. 4 godine latinskog se očito isplatilo.. :) ali sramotno je to što ne znah sve prevesti nakon bivanja druge n ažupanijskom natjecanju.. heh.. tolko o mom pamćenju.. :)

    sretno na faxu danas.. piis. :)

    avatar

    17.01.2007. (10:35)    -   -   -   -  

  • dro

    a evo mene nakon godina izbivanja...šta ti spominješ ljude koji studiraju kemiju??imaš nešto protiv???aaaaa???a imaš pravo,samo bi luda osoba kao ja to studirala...
    baš mi je zanimljiv tvoj post...kao prava mala domaćica...sve znaš..spreman si za udaju..hahahahahaha....:))))))))))))))))))))))))
    mislim da bi to bilo sve za danas....odjavljujem se..
    mejdej...mejdej..nema signala..:))))))))))))

    avatar

    17.01.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • mali bijeli s crvenim

    a medo, pa zaboravio si, pranje prozora?
    ma siroče, sad si prava kućanik-ica, ha, ha,
    sigurno dobro barataš i usisavačem? jel je?

    avatar

    17.01.2007. (17:28)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Uz iskrenu nadu da si preživio kemiju (btw, znaš li što je to ketija?), cijenim tvoje napore da svladaš kućanske poslove koji će ti, ako ne prije, onda kasnije, sigurno zatrebati i izvan studentskog života, vjeruj mi, pardon, vjeruj oženjenom, jer, zašto bi tebi bilo bolje nego je meni... ovaj, vidi mene... htjedoh reći, zašto bi tebi bilo GORE nego meni... isprike...
    Jedino, što se tiče peglanja (utijanja?) - to nisam savladao, odnosno, to je jedini posao kojeg mi je supruga naprosto otela iz ruke jer "joj, kak' ti očajno loše i sporo peglaš". Oko usisavanja, suđa i ribanja poda se nije izjasnila, osim u vidu "A zašto suđe još nije oprano?".

    avatar

    17.01.2007. (17:32)    -   -   -   -  

  • Nessa

    A srićo moja ja ti studiram kemiju :p A ti koji je prevodija film, kemije očito u životu vidija nije *rolleyes*
    E da kad smo riješili pripadnost Kemijskom fakultetu :p da te odma i na početku pohvalim za savladavanje osnovnih kućanskih aktivnosti. Kad se pohvališ da si savladao kuhanje udajemo te, ako oćeš nać ćemo ti i prikladnu ženu i miraz ti udjelit :p :-)))) A što se tiče peglanja pa koju ti to peglu imaš? *blink* Ja imam neku iz doba kad je Tito hodao po zemlji pa upravo savršeno sluša.

    avatar

    17.01.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.
    Ako nikaj drugo, riješio si pitanje vjenčanog poklona :-)). Kad sve nas pozoveš na vjenčanje, dobit ćeš zavidnu kolekciju pegli iliti utija (ako sam pogodila deklinaciju :-)) ) pa ćeš tako izglačati tu sitnicu koja te odvaja od savršenstva :-)).

    avatar

    17.01.2007. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...