Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • jibica

    Grlim..... :**

    avatar

    17.01.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Ribac

    ajoj... al glavno da nisi su bedu... iako znam da bi ja bio...

    avatar

    17.01.2007. (09:44)    -   -   -   -  

  • aMB

    uh..

    avatar

    17.01.2007. (09:46)    -   -   -   -  

  • TheLittleone

    Kvragu Ddadde!!! Ja sam stvarno mazohist kad tebe čitam, a ne mogu da ne čitam...ah! Teško je kad umre povjerenje, gotovo najteže...samotan sport!

    avatar

    17.01.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • Mladen

    ah ti passwordi. oni žive u nama ... :)

    avatar

    17.01.2007. (10:47)    -   -   -   -  

  • oceana

    ...možda je "restartom" htjela simbolički nešto ti poručiti...
    neiskrenost je strašna boljka, rađa se između ostalog i iz straha i nedostatka samopouzdanja, ali mislim da na duže staze u stvari više pogađa oboljelog nego one koji su indirektno osjetili posljedicu te bolesti.

    avatar

    17.01.2007. (10:59)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ah Ddadiću, ovo radim gotovo nikad, mislim komentiram s radnog mjesta, ali sada moram. Pusu ti šaljem toplu, najtopliju i zagrljaj ostavljam čvrst i siguran. Promijeni password i u duši, pobacaj sve tužno iz sebe van i proći će jednog dana.

    avatar

    17.01.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    strah me od same pomisli kakav bi post bio da jesi u bedu :)

    avatar

    17.01.2007. (12:03)    -   -   -   -  

  • MONTY PYTHONKA

    ola mučaćoooooo!!!

    avatar

    17.01.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • ...

    Bok ddadd! Kak si? Nadam se da je sad sve ok. Sto se tice predzadnjeg posta, ima nesto u tim snovima. Ima jedna cura tamo na veterini, volonterka, koja se i meni jednom svidjela. Mozda je to bas ta koju si sanjao. Ova "moja"(Tvoja ddadd!) je imala piercing, nije bila light kategorija, ali je bila veoma skladno gradjena, bas kako treba. Mene osvojila svojom prevelikom ljubavi prema psima. Zamisli, cura se dize u 7 ujutro, dodje na veterinarski, sece peseke do valjda podne, pa na posao. Ako je to ta, radi u Mc.Donaldsu (ako je to stvarno ta iz Tvog sna ddadd poslacu na mail u kojem). Uz to i studira. Ovo za password, ha sta da Ti kazem... Odnos zasnovan na lazi nije dobar. Ne znam tocno u kojoj ste korelaciji, ali ako Ti je stalo do nje i obrnuto najbolje je da to rijesite otvorenim razgovorom. Meni je najgore kad zaboravim password, zna trajati dok se sjetim. Aj uzivaj, citam Te kak se kaze tu na blogu.

    avatar

    17.01.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • un attimo di pace

    zaista zanimljivo...

    avatar

    17.01.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    ne mogu pamtiti rođendane, brojke koje su mi bitne radi nečeg i neke užasno važne podatke, ali nečiji pass upamtim fotografski. i zato... ne želim vidjeti to. oh, ne. zlo.

    avatar

    17.01.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • malena_1309

    nadam se da je ova pričica,tako milo složena,odraz nekog sjećanja..da izvire tek kako bi nas natjeralo da se zapitamo neke stvari..

    avatar

    17.01.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • Jaca

    drago mi je da danas nisi u bedu i nadam se da se tvoj stari program loadirao

    avatar

    17.01.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • tinčica u tramvaju

    dobro da više nisi u bedu

    avatar

    17.01.2007. (19:07)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    think pink - razmišljaj o volonterki!! i da - PET blogerica???? takav si komad?? jesam udana, no.. ak' kaj zagusti, znam gdje se trebam obratiti... hi hi

    avatar

    17.01.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • strucnjak

    I feel ya man! respect! Ej slusaj, sta bii s volonterkom, nemoj to da propustis, pa sanjao si je coece! :D
    ako nista, kupi papagaja i nazovi volonterku i predlozi joj da ga zajedno prosetate... mora upalit! jednostavno mooora! :DDD

    ajd zivio, pa javi kako je proslo!

    avatar

    17.01.2007. (22:29)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @jibica: fala fala, ova glupa bolest ne pušta, hladno mi je za pluća pa mi zagrljaj dobro dođe :) @Ribac: Mislim da bi svi nili u bedu, ali neko vrijeme... @aMB: Hej, mislim čak da si i puno rekla sa tim 'uh' :* :) @TheLittleone: Sport kažeš?! Fenomenalan izraz! Točno se čini da se neki ljudi natječu kako da ti što efikasnije ubiju povjerenje koje bi mogao imati prema njima :-) @Mladen: Je...i čuvaju naše zidiće blesave :) @oceana: Neiskrenost i samopouzdanje...sjećam se kad sam je više puta prekorio jer bi nekom od naših znanaca lagala - a lagala bi samo zato što bi joj bilo neugodno reći istinu. A neugodno bi joj bilo jer nije imala samopouzdanja, nije bila sigurna da postupa OK. Puno puta sam joj rekao nek radije ne odgovori umjesto da laže... @neni_iz_bajke: Neni, tako lijep komentar...ako ozdravim, moraš me pozvat da cijepam drva, volontirat ću samo da te upoznam :-)) @cakum pakum: Možda bi pio pretenciozan, hahahahaha :))) :* @* ANNABETH *: Opalac! Lipo te srest :* Neslavan rekord sam oborio - osim 'službeno', niti na jednom blogu nisam bio preko tjedan dana...tako ni na tvom :) Sad sam već pomalo lud, moram pod hitno ozdraviti. @x: Dragi 'X', ovaj tvoj komentar me je baš nekako ganuo. Toliko želje da se pomogne, na bilo koji naćin, to je predivno osobo X :-) Hvala! Ova isto nije light ali je jako lijepo i skladno građena, ali piercinga nije imala. Ipak imam osjećaj da ne pričamo o istoj :) Svejedmo hvala! @kad otvorim oči: Hej, hvala! Dobrodošla :) @Athena Air: A ja obrnuto :))) Jako se potrudim zaboraviti neki tuđi pass koji sam slučajno vidio. I uspjeva mi - do sutra ga ne znam više! Vidi teme za novi post :) @malena_1309: Eh, malena, posložena je tako jer sam se zabuljio kroz prozor, i jako sam želio napisati zašto :) A što si se ti zapitala? :* Ako ne želiš javno, može i na mail ) @Jaca: Moj stari program čeka da ozdravim...mislim da je čekanje besmisleno, ne ide mi baš ozdravljanje :) @tinčica u tramvaju: Hvala. I ja to mislim... :) @seoska idila: Ah, draga moja, davno sam ja bio TAKI komad :D Blog praktički nije postojao kad bijah s njima. Meni je interesantno to što očito volim tipice koje su sklone pisanju bloga, jednom sam napisao da su skoro sve cure s kojima sam bio imale neke veze sa filozovskim faksom :) PS: I nije pet ngo šest :-)))) @strucnjak: :DDD Ova ideja je vrijedna razmatranja! Moram pričekati toplija vremena, jer ako pristane papagaj će dobit upalu pluća :DDD Mislim da joj se neću javiti, ako je sudbina to što sam je sanjao, onda nek ona i dovrši posao :D

    avatar

    18.01.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • Mladen

    ddadd, ovo o blesavim zidićima ti je lijepo rečeno. pitanje je: 'a, zakaj?' čovek baš tak često hoće, al ne baš sve. ono na kraju najradije nebi, al je kakti važno dok traje. blesavoću vidi na kraju, al nekak prihvati, kaj to tolko košta. trgovina za one kaj nekaj malo kužiju, a za one kaj ne kužiju je nesreća. oni obično se moliju Bogeku, al i dalje blesavi ostaneju. uživaj ... :)

    avatar

    18.01.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • stojko

    Malo me muci osjecaj bljutavosti, al' citao sam bas s gustom i ostavilo je na mene utisak!

    avatar

    19.01.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ma kakvi drva cijepat, naći ću ja tebi posao u proljeće na pošumljavanju, kad otopli, do tada ćeš vjerojatno i ozdraviti. ;-))

    avatar

    19.01.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...