Komentari

grebben.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • p i g m a l i o n

    naletio sam na tebe, jer sam također friški bloger, pa haram ovim stranicama.... tražim si društvo....doduše nemam novinarskog dara kao ti, no pisao sam prije, ( nešto drugo, i još uvijek pomalo pišem ) pa bih pokušao javiti se ovom zanimljivom virtualnom svijetu.... KOMENTAR?; lakše je čovjeku preživjeti sadašnjost kada vidi i da drugi misle slično ili gotovo isto... nadam se da se ne budem nikada "transformirao" u komšiju koji "pregledava" komšijsku kravu.... iako znam biti zavidan i ljubomoran, ali ne u materijalističkom smislu ili kako god bi to nazvao.... no dosta za ovaj put... ionako nisam ništa pametnoga napisao u sitne sate.... jedino ovo; stari samo piši.... good night and day of course.........

    avatar

    17.01.2007. (01:05)    -   -   -   -  

  • Tratinchica

    "Ovaj usrani mentalitet ne može ništa promijeniti, pa čak ni kolektivno ispiranje mozga."-e s tim se definitivno slažem.Živio i laku noć.

    avatar

    17.01.2007. (02:20)    -   -   -   -  

  • Run

    a što će tek biti ako dobimo EP u nogometu 2012?! Onda će se slučaj "maksimirski stadion" opet provlačiti kroz naslovnice i to u Spčlitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu gdje će se trebat gradit stadioni praktički od nule jer ono što postoji naravno ne valja.. Pa tko će gradit (javni natječaj ili ne), pa onda tko će to sve platiti i tako... A ovo gledanje u susedovo dvoriše je rekao bih globalna pojava koliko god se kod nas čini izraženija nego drugdje...

    avatar

    17.01.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • Grebenko

    Je, samo što je vani došao izražaja individualizam, a ovdje je neka hibridna mješavina sve pomalo, stvarno imamo zajebano kuluturološko nasljeđe, nije našoj generaciji lako, kako god da okreneš.

    avatar

    17.01.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    Da li se sada osjećaš bolje kada si se ovako ispucao? Sa mnogo čime što si napisao se slažem, ali nisam već dugo toliko negativističkog vidjela na jednom mjestu! Ja se trudim držati svog života jer sam skužila već prije prilično vremena da ono što netko drugi radi ili ima, meni niti pomaže niti odmaže... A definitvno se slažem oko Novogodišnjih sportskih događaja... Nedostaje mi to. Kod nas je bila tradicija gledati skakaonice poslije ručka na prvi dan nove godine. Ali s druge strane, nije to jedino dobro što je bilo, a čega više nema!

    avatar

    17.01.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...