Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sjena

    Tako treba, više kulture!!!
    A ovi što se svađaju oko ko je šta komu ukro su stvarno pretjerali!
    Izgleda da je Edo Majka inspiraciju za pjesmu Mater Vam Jebem tražio na ovom blogu... POSLUŠAJTE JE.... :-)

    avatar

    17.01.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • domobran

    Don Džalti želim uspjeh i sa ovom knjigom ali mu zamjeram što je knjigu radila naklada Juričić, a ne MINERVA koja je u vlasničkom odnosu našeg uvaženog doktora Bažanovića uvaženog pisca, nakladnika, napsanika (protiv njega se vodi postupak u Zadru) kao i počasnog člana znamenite udruge UZRH (uskopaljska zajednica republike Hrvatske).
    Šalim se don Džalit želim uspješnu nakladu.

    avatar

    17.01.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • književni kritičar

    ne osporavam ničiji rad ali Džaltina "književna ostvarenja" daleko su od onog što književnost doista jeste, no ovom knjigom ponovno će na svoje doći razne seoske: tetke, strine, babe, kume itd... (naravno one koje znaju čitati...) predpostavljam još i pokoji gastarbajter (no kod naroda stvar dobiva na "težini" što je g. Džalto bio i svećenik). Ipak budimo realni, daleko, daleko je to od književnog stvaralaštva, ali eto čovjek voli pisati?!

    avatar

    18.01.2007. (10:45)    -   -   -   -  

  • orišak

    ovaj književni kritičar je ili autor bloga ili netko blizak Džalti hoće da izazove reakcije na blogu da priča duže traje,poradi promidžbe.Mislim da gosp,Džalti ne treba promidžba njegova djela se rado čitaju, jer su izvadak jednog specifičnog vremena i prostora a likovi su mu originali ,nepatvoreni i živi.Srećom da ni jedan metar nije isti, svak svojim mjeri.

    avatar

    19.01.2007. (08:46)    -   -   -   -  

  • Krleža

    književni kritičar je po mome samo djelom u pravu. Džaltine zadnje knjige jesu pomalo skribomanske, ali njegovim prvim knjigama, na primjer Pod Jurcanovim orahom, pa prvo izdanje Sela Svađalovo, pa nekim crticama iz one knjige crtica (ne mogu se sad sjetiti naslova), pa i većini priča iz zbirke Spaljeno ognjište i dr ne može se poreći književna vrijednost. Uostalom nju su prepoznali mnogo značajniji književni kritičari nego što smo to mi ovdje. Uostalom, ni neki mlađi naši književnici nisu daleko od ruba skribomanstva. Nije loše što i Džalto i ti naši mladži književnik vole pisat nego što još više vole objavljivat.

    avatar

    19.01.2007. (10:27)    -   -   -   -  

  • ,

    !?

    avatar

    19.01.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • ja i ja

    ništa

    avatar

    21.01.2007. (02:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...