Komentari

grebben.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Run

    sve ti je to stvar percepcije i navike... Ti si navikao na one Blažićke, Mutiće i Sušece, a ja sam se odvalio od smjeha kako ovi komentiraju.. ma baš super... Inače tak ti se komentiraju tekme NFL-a ak malo poslušaš američke komentatore...ležerno, fino, al malo više nabrijanije... Dok sam ja gledao još su bili live-prijenosi što sam provjeravao gledajuć dal je rezultat na ekranu identičan onom na TTX-u neke kladionice... nego, 7000 kn ljubo, pa daj malo prvo prouči pravila baseballa :)) Ma ko da je to bitno za klađenje, jelde...

    avatar

    16.01.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Grebenko

    alo, stani na loptu malo, jebote, kud si odjurio?!!??!
    Ja sam reko da su dečki baš dobri, komentatori, jedina svijetla točka. Daj čitaj kak spada kad čitaš, ak ti se neda - ne moj.
    Kaj se tiče bejzbola: znam pravila, znam sve, al jebiga...
    To ti je tak.

    avatar

    16.01.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • Run

    "Ta dva zajebanta nikako se ne uklapaju u sliku o antiteleviziji na kojoj (vjerojatno ) volontiraju"- koji sam ja zbunjola umjesto nikako se ne uklapaju moj mozak je pročitao nekako se uklapaju... i priznjaem čitao sam post na brzaka jer mi se nakon cijelog dana gledanja u monitor više nije dalo, al kad sam vidio da si objavio post morao sam pročiat makar žmirečki:)) a ja mislio da su samo meni ok, komentatori mislim... :))

    avatar

    17.01.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • Grebenko

    ma dobri su dečki, posebno onaj "stariji"! Valjaju vrhunske fore :D

    avatar

    17.01.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...