Komentari

freeyourmind13.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • trompache

    i ti isto volis RHCP???!!!oni su super!!
    dođi ako ti se da!

    avatar

    16.01.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • !!!ja... luđakinja...!!!

    ej!!! evo mene! hm... šta da ti kažem, odnosno napišem? dakle ovako... vidjela sam onaj komentar... BRAVO, SUPER, GENIJALNO!!! ja sam ODUŠEVLJENA!!! a ta osoba je takva... ono...užasna... napisala bi ja nešto još gore, ali neću, a uostalom znaš ti šta mislim da je ta osoba, zapravo tih par osoba... uglavnom... drago mi je što ti je bilo lijepo, ovi ČUDNI ljudi... no coment, a vidjela si moju reakciju kad si mi pričala... hahahahahaha!!! =) OK! ja nisam ok!
    a što se tiče ovih naših lančića(thx na tome, jako mi se sviđa, i baš sam happy!!!)da!!! imaš pravo, osobe kojih se to ne tiče ne trebaju se miješat u to, a i u ništa drugo!!! to nije njihova stvar!!! ja ne znam šta si one umišljaju... valjda nemaju svoj život pa se petljaju naš, a i to što kažeš, ne mogu nać prave frendove...a i vjerojatno nemaju pametnijeg posla, jer da imaju ne bi zabadale nos tamo di im nije mjesto i ne bi se petljale u ono što radimo... ali zašto da se brinemo oko njih? one !!!NISU!!! vrijedne toga!!! a i neće se još dugo miješat... vidjet ćeš!!!
    ...ah... šta da ti još napišem??? nemam pojma, sad mi niš posebno ne pada na pamet, još nisam ništa izvela i nisam ništa razbila(to je čudno...), nisam se rasula(ali sam se poskliznula, ali se nisam rasula, jeee!!! hahahaha!)
    ... OK! mislim da je dosta... i samo da ti kažem da se ne obazireš na nadimak, jer sam ja odavno šviknuta!!! hahahahahha!!!
    ... već sam ti napisala da mi je drago zbog onoga, pa ti sada poručujem da te vojim, zahvaljujem: THX!!! i šaljem ti BIG KISS!!!
    vidimo se!!! i to za dva sata, a ja ostavljam ovoliki komentar... ah, to sam ipak ja... ajde, ciao!!!

    avatar

    17.01.2007. (13:38)    -   -   -   -  

  • LowE Is ShiT

    kada sam to pisala napisal sam da tami ima par pametnih osoba tada sam mislila na Elly,Tebe i Maty...aeae...btw:ni ja se ne želim svađat by

    avatar

    17.01.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • i_v_o_n_a

    daj miči te starke baš su odvratne,to se ne nosi više kad je to kod nas itšlo iz mode.pozz iz karlovca

    avatar

    17.01.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • Monex Martin

    Ajd svrati do mene, imam novi post...i komentiraj malo...

    avatar

    19.01.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    gledam ja sad ovaj tvoj novi dizajn, pa mi zgleda da su svi u zadnjih mjesec, dva, promijenili dizajn bloga, a ja jedva da sam svoj i otvorila.. eh.. tak je to. puno posla...
    never mind.. sve u svoje vrijeme. ili, kako lijepo u Bibliji pise, za sve postoji vrijeme i mjesto, vrijeme za ovo, vrijeme za ono.. (onda još nije bilo blogova pa se ažuriranje/pisanje bloga ne spominje, al se valjda podrazumijeva)..
    al eto, stignem bacit oko na vaše novosti i novice... sad se svima javljam i pitam kak im se sviđa "she's madonna" spot, i jesam li ja jedina koja ga je već vidjela na rtl-ekskluzivu, hrv. premijeru, i na onoj lokalnoj Net televiziji.... a na službenoj stranici kao veliku ekskluzivu - danas ga puštaju... osjećam se tak nekak napredno, ispred vremena :D :))
    budi dobra (prema sebi i drugima), i uživaj u toplim danima zime..
    ne mrem se uživjet u priču o istim narukvicama, starkama (nisu mi starke zapravo nikad bile fora.. tj. jesu, al na drugima, nekak ne komplementiraju moju nogu :D ...) i sl. pa ne znam kaj još da ti napišem...
    i love you baby, but face it - she's madonna (ne izlazi mi iz ušiju, ni slika dlakavog rw u perici iz glave ;D)

    avatar

    19.01.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • Anonimac

    Evo došlo je vrijeme da i ja posjetim tvoj blog i moram reći da je SUPER!Baš sam se ljepo danas nasmijala s vama troje,a pogotovo s tvojim frizbijem,da crkneš!Ajde pusa vidimo se...

    avatar

    19.01.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • čaša

    Nadam se da si skužila tko je ... Hm jedna riječ čaša

    avatar

    19.01.2007. (20:33)    -   -   -   -  

  • `HardTechno`Pizd3k_>>

    a lol...

    avatar

    19.01.2007. (20:54)    -   -   -   -  

  • anonimac

    casa-crkni kozo

    avatar

    20.01.2007. (10:16)    -   -   -   -  

  • °NapaLjeno DjevojČe

    Samo 4 pitanja i odgovora iznenadit ce te! Upozorenje Budi posten, nemoj varati pri davanju odgovora! Um je kao padobran, najbolje funkcionira kada je otvoren! Ovo je zabava, no svejedno posveti se odgovaranju pazljivo! Ne varaj! Zazeli zelju Prije nego sto zapocnes testiranje! Upozorenje! Odgovaraj na pitanja sam, bez tudjih uplitanja. Ima samo 4 pitanja i ako ih pregledas prije zavrsetka testiranja, rezultati nece biti vjerodostojni. Testiranje neka bude bez zurbe, i zavrsi svaki odgovor u potpunosti prije nego prelazis na iduce pitanje. Ne vracaj se unazad. Uzmi olovku i papir da bi zabiljezio svoje odgovore. Trebat ce ti do kraja testiranja. Ovo je jedan posteni upitnik koji ce ti reci mnogo istine o tebi. Na svako pitanje daj jedan odgovor . Prva stvar koja ti padne na pamet obicno je tvoj najbolji odgovor. Zapamti – nitko ne treba ovo vidjeti osim tebe. (1) Poredaj slijedecih 5 zivotinja po redu tvojih prioriteta: Krava, Tigar, Ovca, Konj, Prase (2) Napisi po jednu rijec koja opisuje slijedece: Pas, Macka, Stakor, Kava, More (3) Sjeti se nekoga tko te poznaje i vazan ti je, a mozes ga povezati sa jednom od slijedecih boja. Ne ponavljaj dvaput svoj odgovor. Svakoj boji pridodaj samo jednu osobu. Zuta, Narandjasta, Crvena, Bijela, Zelena. (4) Zakljucno, napisi svoj omiljeni broj i omiljeni dan u tjednu. Zavrseno? Molim te budi siguran da su tvoji odgovori ono STO TI STVARNO ZELIS. Pogledaj tumacenje odgovora koje slijedi, Ali prvo prije nego sto nastavis, PONOVI svoju zelju. ODGOVORI: (1) Ovako se opisuju prioriteti u zivotu: Krava oznacava KARIJERU Tigar oznacava PONOS Ovca oznacava LJUBAV Konj oznacava OBITELJ Prase oznacava NOVAC (2) Tvoj opis psa izrazava tvoju osobnost. Tvoj opis macke izrazava osobnost tvog partnera. Tvoj opis stakora izrazava osobnost tvog neprijatelja. Tvoj opis kave je nacin kako dozivljavas sex. Tvoj opis mora izrazava tvoj cijeli zivot. (3) Zuto: Netko koga nikada neces zaboraviti Narandjasto: Netko koga smatras svojim istinskim prijateljem Crveno: Netko koga zaista volis Bijelo: Tvoja srodna dusa Zeleno: Netko koga ces pamtiti ostatak svoga zivota (4) Ovu poruku posalji onom broju osoba koji je tvoj omiljeni broj, i tvoja ce zelja postati stvarnost na dan u tjednu koji si zapisao. Evo sto je Dalai Lama rekao o tisucljecu – traje tek par sekundi ! pogledati, procitati i razmisliti! Ne brisi ovu poruku, mantra ce proizaci iz tvojih ruku u slijedecih 96 sati. Dozivjet ces vrlo ugodno iznenadjenje. Ovo je istina, cak i ako nisi praznovjeran. Molim te ucino ovo, ocaravajuce je! POSALJI OVAJ E- MAIL MANTRA NAJMANJE PET OSOBA I TVOJ ZIVOT CE SE POBOLJSATI. Ako ovaj E-mail posaljes: 0 - 4 osoba: Tvoj zivot ce se poboljsati lagano. 5 - 9 osoba: Tvoj zivot ce se poboljsati po tvom ukusu. 9 - 14 osoba: Dozivjet ces najmanje 5 iznenadjenja u slijedeca tri tjedna. 15 ili vise osoba: Tvoj zivot ce se poboljsati iz temelja i sve tvoje zelje postat ce stvarnost.

    avatar

    20.01.2007. (15:45)    -   -   -   -  

  • trompache

    i mi isto imamo srijedom zemljopis(vladimira!!!!!!)
    hvala naposjeti
    ciao!!

    avatar

    20.01.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Monex Martin

    ...hello...
    ...nice blog...
    ...ne voliš cajke?!...
    hmmm...
    ...pozdrav...

    avatar

    21.01.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...