Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • tropical

    i mi izlazimo odvojeno. i zajedno. ono što je mene nekad smetalo, ali kako je on to prestao raditi više ne (očito! :) ) je da kaže da ide nekamo na sat vremena a zna da će ostati do jutra pa se ne javi i razljuti me zbog toga- ne zbog toga što ga nema (što je on krivo mislio), već što je rekao da će biti pa ga ja čekam a on se ne javlja i ne dolazi i ja gubim svoje vrijeme na glupost. otkad je shvatio da ja samo želim znati koliko vremena ja imam za sebe ili kako već da to vrijeme nazovem, nema frke- on je vani i ja isto ili sređujem nešto svoje ili gledam film koji on ne želi ili čitam ili...sve što ne mogu kad čekam jer se živciram (glupo je ali takva sam, kad me se stavi da čekam, čekanje nekog tko kasni me izluđuje)

    avatar

    15.01.2007. (15:19)    -   -   -   -  

  • jja

    prilicno se mogu identificirati s tvojim komentarom ;-)

    avatar

    15.01.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Izadjemo odvojeno bez problema. On najcesce s frendovima u neki americki bar, ja s frendicama na veceru i u kino. Ritam i djeca nam ne dozvoljavaju vise od jednom mjesecno, no z obzirom kako nam je bilo tesko kad smo dosli ovdje sad je to i vise nego dovoljno.Naravno ,kad se bude moglo cesce, why not:). Zajedno si priustimo veceru bar jednom mjesecno. A s klincima i malo cesce svagdje i svukuda, tako to biva jel:). Sta se shoppinga tice, idemo cesto zajedno, no kad je rijec o kompjuterima e tu ide sa sinom:), a kad je rijec o krpicama i razgledanju, onda smo princess i ja uigrani tim...mislim, ne pada mi napamet da on setka zamnom, samo me iznervira:))). I sta se telefona tice, cujemo se par puta dnevno, po potrebi, vise zog djece i nekih tekucih dogovora. Kad radi priroda posla mu bas i ne dozvoljava da zivka stalno...a bome i da zivka ugusio bi me:). Dakle, moje misljenje je da svatko od nas treba imati svoju vrstu slobode pa se onda vise i pozelimo kako si i sama rekla ;)

    avatar

    15.01.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • borut

    Palacinke?!? Samo reci: gdje i kada! Mljaccccccc

    avatar

    15.01.2007. (15:43)    -   -   -   -  

  • blond lady

    isto izlazimo vani odvojeno, zasto nebi, totalno mi je glupo braniti mu da ide vani bez mene, iako smo zajedno ipak ima i svako svoj individualan život ili stvari koje baš i ne zelim dijeliti s njim...

    avatar

    15.01.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • idesbeba rulez!

    Volim i naše zajedničke izlaske a i one solo- bilo moje s curama, kad uživamo na naš način, uz muziku koju mi volimo i uz naše ženske priče; bilo njegove, kad ode kod frendova a ja ostanem uz knjigu ili dobar film. No moram priznat da mi je najdraže kad izađemo svako na svoju stranu pa mi se on javi da ide doma i onda mu se i ja pridružim... ;)))

    avatar

    15.01.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • dipl. kucanica

    mi imamo malo drukciji ritam.. kad smo oboje u istom gradu najcesce izlazimo zajedno.. ali ako se decki negdje okupljaju nije problem da i ode sam.. nece mene vuci.. bas sad, s njima 7 dana na skijanje ga nisam pustila ;-) ali kad sam ja u hrvatskoj onda izlazimo odvojeno.. ispocetka je znalo biti problema, ali to su vise bili nesporazumi.. ako izadje javi se gdje je i s kim i sto je pak najvaznije javi se kad dodje doma.. tako se ja u hrvatskoj u pet ujutro ako se slucajno probudim ne brinem da se nije nesto dogodilo.. najbitniji je dogovor a da ne kazem da povjerenja mora biti.. tko ga nema, e to je vec druga prica i tema.. pozdrav ti ostavljam veliki..

    e i nemam klimu i mislim da je necu nikada imati..

    avatar

    15.01.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    ja sam trenutno solo pa nemam tih problema, ali oduvijek su me nervirali parovi koji su uvijek morali zajedno izlaziti. jednako kao sto nikad ne bih mogla raditi zajedno s partnerom, tako ne bih htjela ni s njim uvijek izlaziti. meni je moj prostor i moje vrijeme jako vazno, sto sam starija sve i vise. co-dependent relationships sam davno prerasla.

    avatar

    15.01.2007. (18:53)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jedina konstanta jest znati gdje si, s kim si, i dokada si. Jer tako i ja/on mogu planirati svoje vrijeme. Trebalo mi je nešto godina i vještina da ga naučim tomu ali sve je OK. Vi se uglavnom niste ni rodile kad sam ga uvježbavala, pa vam to može izgledati čudno:))) Znam da me smatraju čudakinjom kako zbog tog, tako i zbog slobodnog "samostalnog" odlaska u kafić ako mi se pije kafa a ne kuha mi se:))) Doživjela sam i to da naš zajednički prijatelj nije htio ostati 15 do 20 minuta sam sa mnom čekati Zlatnog da se vrati kući jer se ne pristoji biti s tuđom ženom sam u stanu. Na moj prigovor da me takvim stavom vrijeđa i podcjenjuje, i omalovažava prijatelja nije mogao doći k sebi! Kasnije sam otkrila da rado zalazi u tuđe zabrane i po sebi mjeri druge. Oprostila sam se snjim i njegovom ženom iako mi je ona bila jako draga. Što ću s kretenom.
    Prava su blagodat ta muška druženja. Pružaju im priliku da se ispušu a nama priliku za odmor:)))

    avatar

    15.01.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • jja

    ljelja - ja ne moram znati gdje je ni s kim (recimo dosta mi je reci, veceras izlazim s frendovima, tocka - znaci meni svejedno jel to klopa, kino ili nesto trece) ali vazno mi je otprilike znati kad se vraca, sat vremena simo tamo. Iako, meni je samoj ponekad problem reci kad se vracam, jer ako je osrednje vratiti cu se vec u ponoc, a ako je odlicno, vratiti cu se u cetiri, pet, a u oba slucaja ga ne zelim buditi da bih mu to saopcila. Ne smatram te cudnom, zasto bih? Ovaj zajednicki frend je previse ustogljen ili se boji sam svojih reakcija he,he. Naravno da te takvim stavom vrijedja jer stavlja u zrak tezu da si spremna na flert (jer ako nisi, opasnosti ni nema). Da, na kraju si odlicno sazela cilj muskih druzenja.
    Nedavno smo sjedili u vecem drustvu i raspravljalo se o tome kako nam u grad dolazi poznati kabaretist kojeg eto ja ne volim, pa rekoh: decki pa idite vi, prostrijelilo me barem 2 para zenskih ociju...da nije tuzno bilo bi smijesno..

    avatar

    15.01.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    s obzirom da imamo djecu, izlazimo rijetko, ali uglavnom odvojeno. i hvala ti što nisi nastavila 'mem'.:))

    avatar

    15.01.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    klinci sve promijene..najcesce izlazimo s njima..no odvojeno takoder..on s frendovima..ja s frendicama...no priznajem ja rijede..no njemu ne branim..nije to na meni ionako...sve ste pisale o tome da zasto on ne bi izasao sa frendovima sam...a bi li vam smetalo da on izade u mjesovitom drustvu bez vas...tamo gdje ima i slobodnih zena??...mene bi...no na njemu je da nade granicu...a na meni da odlucim je li mi Ok njegovo ponasanje...no neke stvari ostanu skrivene...frendovi si dobro cuvaju leda...imala sam prilike vidjeti kako uzoran muz vara zenu...a sve mi njihove frendice bi dale ruku da on to ne bi nikad....nemojte me tuci zbog ovoga:))

    avatar

    16.01.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jja gdje je postalo jako važno nakon srčanog udara. Ostalo su nijanse.

    avatar

    16.01.2007. (07:00)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Mi izlazimo i zajedno, to volimo i imamo zajednicke frendove, i naravno odvojeno! Nikad mu nisam branila da izlazi sam s deckima, to su za mene gluposti! Ne bi ni ja voljela da on meni brani, da je to ucinio na pocetku veze, vjerojatno vise ni ne bi bili skupa! Sad smo se vec uhodali i imamo povjerenje jedno u drugoga! Ja znam tko su njegovi decki, on zna moje cure, kad odemo van odvojeno, cesto se i vidimo (zivimo u malo mjestu), pozdravimo se, popricamo, pusica i svako ode na svoju stranu! Ako je otisao doma i misli ostati duze, javi se i nema nikakvih problema! Ne volim to gusenje u vezi, pa ne postojimo mi samo kao par, svaki od nas je pojedinac i na neki nacin smo drugaciji i trebali bi se i dalje tako razvijati, na pocetku veze zavoljela sam bas taj njegov dio koji je bio drugaciji od moga, zasto da ga sada sputavam kad smo zajedno? Ja volim stranu glazbu, kazaliste i ples, on je vise za kucna druzenja i nasu glazbu! On je mene i vidio dok sam cagala na podiju u jednom discu, a mene je on priviknuo na laganice i vecerice kod kuce! I uvijek nademo kompromis! Ah ljubav! :)

    avatar

    16.01.2007. (07:43)    -   -   -   -  

  • jja

    lucy - molim ;-)
    sexy mama - odlicno opazanje! Meni ne bi smetalo da ide u mjesovito drustvo (ide ponekad) meni dapace kazu da sam premalo ljubomorna. Ja bih rekla da sam konacno dovoljno sigurna u sebe i da znam koliko vrijedim. Misljenja sam da on uopce ne mora izaci van ako me zeli prevariti - moze to i na poslu, na sluzbenom putu, dok sam ja na sluzbenom putu, ima sto nacina...i jos sam misljenja da zena (ako zeli ;-) uvijek zna jel ju partner vara. Neke ne zele znati. Ne talasaj princip. Za mene - svaka prevara pocinje doma ;-) barem uzrok iste. Tako da zapravo iznenadjenja nema. Ja recimo znam da se jedna poznanica pali na mog muza i kad je bila jednom kod nas na veceri, ja sam bila ta koja sam zamolila muza da ju odfura doma jer je bilo kasno, vjerojatno od soka koliko sam sigurna i samopouzdana- no zenska nije nista pokusavala...samo me u nevjerici gledala....naravno da su u autu bili sami.
    ljelja - hvala na objasnjenju ;-)
    Azriel - jako su nam slicni decki ;-) i moj je mene uocio na podiju, iako nije plesac, i pokazao mi kako veceri u dvoje doma mogu biti cool

    avatar

    16.01.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Po prirodi sam ljubomorna mazga, ali dobro je izaci odvojeno.

    avatar

    16.01.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • tropical

    razmišljala sam o onm što je rekla sexy mama- i u mješovitim društvima znamo izlaziti odvojeno ali rjeđe, i to je uglavnom ako je to njegovo društvo s kojima se ja ne družim previše (jer mi se ne da) onda ga pošaljem samog i on mene sa mojim s kojima on nema nekih zajedničkih tema. ali mješovito zajedničko društvo- tu oboje očekujemo ići zajedno i to bi bilo glupo da samo jedno od nas ide (osim ako je ta druga osoba van grada)

    avatar

    16.01.2007. (13:46)    -   -   -   -  

  • Kućanica u Japanu

    Moj Muzic rodjeni je vuk samotnjak. Kad izlazi sam, sam ce i provesti vrijeme. Kad izlazi sa mnom, uglavnom se pristojno dosadjuje, osim ako ne odemo na mjesto zajednickog interesa. Jednu stvar znam da ga ne moram pitati: da izadje s mojim drustvom. Umro bi od dosade. Zakljucak: imam muza kojeg je tesko istjerati iz brloga, a kad i izadje, nikad se ne pridruzuje krdu.

    avatar

    16.01.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • korason

    Jedva cekam nedjelju da izadjem sa svojom frendicom.... sama, mog dragog muzica ne bih tako mucila, previse ga volim. Obicno izlazim s prijateljicama ili sogoricom, on radije ostaje kuci s bebom. Ne voli covjek izlaske, ne da mu se oblaciti i izlaziti iz toplog gnijezda u hladnu noc radi ne znam kako dobrog filma ili koncerta. Hm, dobro, za dobru veceru se ne bi neckao. On ima svoje hobije i tri dana u tjednu trening konja, daklem dosta izbiva, a to sto se radije klatari po manjezu na konju nego da pijucka pivu u kaficu, njegov izbor.
    Zajednicko drustvo nemamo. Nas dvoje smo jako razliciti i druzimo se s jako razlicitim ljudima. Jedini zajednicki prijatelji su nam njegovi prijatelji koji imaju bebacha isto godiste kao nas, pa se druzimo manje vise zbog klinaca, ali gospodja je od onih wannabe Savrsenih koje smo vec komentirali na tvom blogu prije par mjeseci, pa nisam bas previse odusevljena tim susretima. Uglavnom, kad se budemo nasle na kofici, bez brige, necu povesti svoju bolju polovicu ;)

    avatar

    16.01.2007. (15:49)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Ja izadem sama vise puta, a on buduci da radi navecer,jednostavno se zazeli biti kod kuce navecer s djetetom.
    Ti neces ici van odoh ja, tipa pub, kino, nikad nista ludo,nisam takav tip ,ali se fino naklafram sa curama.
    Nisam ljubomorna tako da mi ne smeta kad je sam sa svojim drustvom.

    avatar

    16.01.2007. (21:33)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    ja eto malo kasnim s komentarima svugdje pa i kod tebe, sorry:) Glede teme duge i kratke lajne! Toga kod mene nema, niti duge niti kratke! Naime, moj N. ne ide nikuda solo u smislu zabave (niti pije, niti plese, doduse pusi ali to je premalo za zabavu hahaha), ima malo prijatelja koji isto tako ne idu sami nikuda i uopce nema potrebu izlaziti van (niti samnom a jos manje solo) reci ces, cudan tip. Pa i jest, no nije uopce dosadna osoba kakvom bi se mogao uciniti, dapace. U drustvu je jako duhovit, naprosto plijeni svojim ponasanjem. Imajuci to u vidu, ja ne inzistiram da solo/s frendicama idem van (disco, vecere i sl.) iako nekad znam otici s Barom u kino a svoju potrebu za plesom i zabavom utazim kad dodjem u ZG pa se nadjem sa starom skvadrom pa onda UDRI, to se plese do zore, to se pjeva, tulumari...uglavnom ispusem se jedino u ZG-u. A inace, potpuno odobravam odvojena izlazenja i tu se slazem s tobom. To unosi vise zanimljivosti i dodatne cari u medjusobni odnos partnera.

    avatar

    16.01.2007. (23:09)    -   -   -   -  

  • jja

    Korason - jako me razveselilo vidjeti da si nam dosla u blogerski svijet :-) i ovo sto pises djeluje mi jako slicno nasem sistemu, osim toga barem imas nekoga u cije pouzdane ruke ostavljas juniora, sto je stvar koja sam izlazak cini jos lezernijim...
    Mentina - ne bih rekla da je N. cudan tip, rekla bih da ste vi nasli sretnu kombinaciju za vas i to je super. Hocu reci, moj sistem tebi ne bi funkcionirao niti ti se svidjao, ni obrnuto tvoj meni ali to je manje vazno, vaznije je da je nama dobro :-)
    Zvrk - ti ces vidim u istu stranku sa korason ;-)

    avatar

    17.01.2007. (12:53)    -   -   -   -  

  • zoegirl

    On i ja ne izlazimo baš tako često, više volimo biti doma jer se zbog posla viđamo uglavnom u prolazu. No kada i izlazimo, izlazimo svakako. Zajedno, on s frendovima ili ja s frendicama, zavisi kakva je prilika. Nisam ljubomorna jer te su me stvari odavno prošle, a iskreno i nisam luda za punk i sličnim koncertima. S druge strane od pomisli na mene i par "baba" njemu se diže kosa na glavi. Mislim da, u našem slučaju, izlaženje jedno bez drugog super funkcionira.

    avatar

    17.01.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Jedino ga se u Zagrebu mogu otarasiti, živi je udav. A tamo nemam milosti he he he. Zapravo je problem što smo daleko od ostatka društva i on je ljen ići ćak do Minhena. Radije onda sjedi doma i sluša muziku. Čisti pacijent :)))

    avatar

    17.01.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    moj ima i predugu lajnu....jedino sto me smeta je ako kaze da ce doci oko ponoci doma pa dodje pred jutro :-) onda poludim :-)

    avatar

    19.01.2007. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...