Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • sricha

  Sanader umilnim glasom iz fotelje : FUCK ME, FUCK ME, FUCK ME BAYBE
  Europska unija prodornom glasčinom odgovara : ONLY IF YOU HAVE A BIG DICK

  Pooooozdrav, super post !!!!

  avatar

  15.01.2007. (14:31)    -   -   -   -  

 • nažigač

  A što pametno možemo očekivati od našeg Velikog Vođe S Puno Satova, od našeg Dragog Funkcionalnog Mede i Preveselog Predsjednika Sabora? Tri kralja ukazaše se stoci sitnog zuba...

  avatar

  15.01.2007. (14:57)    -   -   -   -  

 • toma juda

  Jebački istinito! He he

  avatar

  15.01.2007. (15:46)    -   -   -   -  

 • Ateizam

  Tko ima medije ima i kontrolu. Ipak smatram da bi se trebali prikloniti južnoameričkoj opciji, jer ona je reakcija na imperijaliza zapadnih sila. Da li je to u konačnici bolja opcija nije niti bitno, jer bi je trebalo iskoristiti kao međufazu. Mislim da općenito eko-sustav naše planete ne može još dugo odolijevati kapitalizmu sa imperativom profita. Pojedinac se lakše odriče konfora ako to čine i drugi, a to je moguće jedino u socijalizmu. Bez odricanja dijela vlastitog konfora čovječanstvo nema mnogo vremena! Pozdrav!

  avatar

  16.01.2007. (09:23)    -   -   -   -  

 • http://radicalelement.inf

  Mislim da su i kapitalizam i socijalizam krivi temelji za izgradnju boljega društva, pa se osobno ne slažem s tvojom tvrdnjom da bi se trebalo prikloniti bilo kome. Bili smo u nekakvom kvazi socijalizmu, sada smo u nekakvom kvazi kapitalizmu i mislim da je svima jasno da su oba uređenja u korijenu ista. Pitam te po čemu se Kina razlikuje od SAD-a? Kao socijalistička zemlja prihvatila je kapitalistički model, u čemu je onda razlika? Ni u čemu osim što je ekološki duplo duplo zagađena i uništena jer komunisti nemaju civilne oraganizacije koje će se boriti za zaštitu okoliša. To je žalosna istina, pa se osobno ne bih priklonio nikomu, jer su, ponavljam, meni i jedno i drugo loša uređenja. Da budem jasniji, mislim da ljudi i Zemlja zaslužuju puno bolje, ali očito za tako nešto još uvijek nismo dosegli dovoljnu razinu koja nema previše veze s materijalnim. Pri tome ne mislim da obnovu kroz ikone kojima smo svakodnevno okruženi.

  avatar

  16.01.2007. (11:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...