Komentari

misakvecernji.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • Zlajadojaja

    Pozdrav. Dvije stvari - izvanzemaljski DNA - šta je sa evolucijom? Mislim poanta evolucije je koliko ja znam mutacija, koja je random događaj? Ako imamo koliko već milijuna godina random događaja, kak onda možeš naći nešto nepromijenjeno? Ne drži vodu.
    Drugo jesi čitao feymana?Preporučam njegovu stranicu. Pod life and science ima interesantan članak o broju 137 u članku link na poznato njegovo predavanje o znanosti i neznanosti.
    Zlaja skeptik;)

    avatar

    15.01.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • gargantua

    Pa to je sasvim jasno! Dr. Gottlieb Friderici je očito zaboravio spomenuti u svom izvješću da je nesretna domaćica Johanna bila 9 mjeseci ranije na izletu u Africi, gdje je otišla proučavati kulturu Tuarega i otkriti još neotkriveni kamen iz Rosete. No tijekom jednog izleta, otela ju je skupina vrlo ljutitih i djelomično rezigniranih baobaba. Ta skupina baobaba se domogla, uz pomoć nepoznatih sila, filma "Čudovište iz močvare" s početka devedestih godina 20. stoljeća. U filmu ih se najviše dojmio trenutak u kojem Čudovište daje vrlo ukusne bobice Jako Lijepoj Ženi, te se njoj mijenja percepcije i odjednom joj Čudovište izgleda kao križanac Brada Pitta i Đorđa Balaševića. I onda su oni radili ono što rade samo veliki...
    Zbog toga su baobabi dali Johanni isto takve sjemenke te napravili redaljku. Eto, tako je nastalo to nesretno stvorenje koje se već 272 godine lagano namače u formaldehidu i baš mu je super. Postoji mogućnost da moja teorija nije potpuno ispravna i znanstveno korektna, al to nije uopće bitno :)

    avatar

    15.01.2007. (11:01)    -   -   -   -  

  • aMB

    ja za ovo nisam prije cula..

    avatar

    15.01.2007. (11:03)    -   -   -   -  

  • Cliff Burton

    Kao prvo želim dobrodošlicu na blogove.Potrebna nam je osoba poput tebe zbog baš ovakvih zanimljivih tekstova.Što se tiče emisije,pogledam je tu i tamo zbog fenomenalnih i originalnih tema.Što se tiče posta.Jako zanimljivo pogotovo ove slike.Pobuđuju maštu iako ja osobno mislim da je iza čudnog izgleda pile-čovjeka stoje neke komplikacije pri razvoju.No ovo se ipak čini kao jedinstven slučaj.Pozdrav legendo.Još ću te čitati

    avatar

    15.01.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Živio, majstore!

    avatar

    15.01.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • Jankisa

    Mislim da bi se u okolici Černobila dali nac jos bizarniji fetusi/novorođenća. Ako ove slike i ta staklenka jesu autenticni , i ako se to dogodilo prije tolko godina, radiacija se može vise manje isključit. Al uvijeko postoji mogučnost random mutacije, il da su dna spermija/maticne stanice pogodile kozmicke zrake, il da je par za vrijeme odnosa zdrmo grom, pa se dna malo disolvirala :) .

    avatar

    15.01.2007. (11:56)    -   -   -   -  

  • .

    zasigurno su mu te knjige zanimljive kad ih daje

    avatar

    15.01.2007. (11:57)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    Nemam ideja za objašnjenje ovog bića, al u svakom slučaju zanimljivo je čitati o tome ,kao i originalne dosjetke u komentarima. :)
    Pročitala sam i ostale postove i čini mi se da će ovaj blog biti vrlo posjećen.
    Pozdrav

    avatar

    15.01.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    Tek sam te sad otkrila...dobrodosao:))...bas sam sretna..ovaj blog je prava poslastica..pozz...;)

    avatar

    15.01.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • janjo

    Riješenje je jednostavno. Varala je muža s vanzemaljcem.
    Ili je moguće da val vjerojatnosti dao i ovu spodobu kao moguću genetsku anomaliju koja se javlja jednom u nekoliko milijuna godina i matematika je htjela da to bude baš u to vrijeme. (he he he...) Logično riješenje: slučajnost kao posljedica kvantne fizike u makrosvijetu.

    avatar

    15.01.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • Gali

    Moram priznati da ne izgleda nimalo lijepo. Mogu ja prek neke veze (koju naravno nemam) dobiti neku knjigu. I još da znam riještiti misteriju ovoga, gdje bi mi bio kraj. A da joj netko iz dalekoga obiteljskog stabla nije bio potomak onih malih domorodaca iz filma Povratak mumija, onih koji su revno čuvali oazu kralja Škorpiona (ne mogu joj se ime sjetiti). Time bi se riješila i misterija Egipatske povijesti jer bi nam dala odgovore na neka davan izgubljena bića i stvorenja. Baš mi liči na njih, te male zločeste.

    avatar

    15.01.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Ma to je jasno ko dan. Majku su silovali goblini iz Cheddara... pih... http://tinyurl.com/yba8bb .. :-))

    avatar

    15.01.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • moj nadimak...

    To je ona cudna mutacija kojoj ja neznam ime
    pitaj nekog ko se bavi medicinom i znat ce 100%
    ako upises ime te deformacije u google i kliknes prikazat ce ti hrpu tih slika, ali nisu bas lijepe
    ugl ako se sjetim kako se zove napisem
    do tad nek netko proba saznat
    pozdrav!

    avatar

    15.01.2007. (14:31)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    mora da je bio petak 13-ti te mjesec je sigurno doživio pomračenje a muž je bio pijan k'o letva kad je pravio dijete uz njegove kvalitetne genetske dostatke bolje se nije moglo iskombinirati ...

    možda i koji vukodlakić je imao hmmm prije toga imao posla te uz takav gemišt nije ni čudno da se nešto takvo desilo ...

    pozdrav

    avatar

    15.01.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • luster

    kratko i jednostavno.......antichrist ,first strike :)

    avatar

    15.01.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • baljezgar

    iskrivljenost penisa+spolna bolest te neka ženina vaginalna disfunkcija čine ključ ovog problema,šalim se ovo je bilo moje (ne)stučno mišljenje,a to je zapravo neki mutant zbog nekih misterioznih začenja u Austriji,živi dokaz za to je Mozart,pa je li on zista normalan ako radi opere u doba vrtića,a mislim čak da je umiješana Jadranka Kosor koja je vještica koja živi još od one ere a nastavak o njoj uskoo pišem na svom blogu pa se strpi i dođi

    avatar

    15.01.2007. (19:59)    -   -   -   -  

  • tandarlantina-lovac na vilenjake

    a ženu boljeli zubi, nakon 3 trudnoće bez svakojakih preparata s kalcijem koje danas piju trudnice, mora da su joj dobrano propali. stoga je posegnula za rakijom. takve deformacije nastaju uzrokovane alkoholom i zovu se fetalni alkoholni sindrom. u specijalnoj klinici donja bistra žive djeca koja zaista žive, odnosno vegetiraju sa strašnim deformacijama, vrlo nalik ovima.

    avatar

    15.01.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • tandarlantina-lovac na vilenjake

    hm da kad smo već kod toga, mnoga od te djece ili nemaju mozak ili nije u funkciji, ali one tete koje tamo rade s njima kažu da oni ipak nešto osjećaju, dakle osjete blizinu nekih osoba čak odaju neke znakove veselja ili straha. čime oni to osjete?? postoje neke teorije o tome da je naš drugi mozak crijeva, navodno da su i istog sastava kao i mozak, napokon u tom području štošta osjećamo, i leptiriće kad nam je krasnije i mučnine kad nam je strašnije... voljela bih znati nešto o tome...... gdje je ta naša duša?

    avatar

    15.01.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • tomy108

    Sada malo ozbiljno. Riječ je o genetskom poremećaju, neka od imena su:
    Roberts Syndrome, Hypomelia-Hypotrichosis-Facial Hemangioma Syndrome, Pseudothalidomide Syndrome, SC Syndrome
    Dakle, nikakvi vanzemaljci. Samo se ljudima neda googlat.

    avatar

    15.01.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Sad si me zeznul moram razmislit kaj se je moglo dogoditi sa Johannom Sophia. S obzirom da je živila na selu mogla ju je napasti (čitaj silovati) neka životinja onda si razmislim pa mi je to glupa teorija, a moguće je isto tako da je popušila neku bakteriju koja je rasturila embrij. Ako stavim na vagu obje teorije jednako su teške i nekako mi je tu negdje caka. Isto tako sad nemamo nikakvih podataka o zdravstvenom stanju Johane. Velika vjerovatnost da je bolovala od neke bolesti. Naravno u današnje doba sasvim je normalno da se u slučaju nekih bolesti ne preporučuje imati djecu. U ono doba pojma nisu ni znali za masu danas poznatih bolesti kao ni za posljedice. Na kraju sam ostal na početku bez ijedne teorije i konstatiral rodio se fenomen.
    pozdrav

    avatar

    15.01.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • u.

    ispisah cijeli filmski scenarij o tome što se i kako dogodilo, ali mi se smučilo od odvratnosti i pokušaja vizualizacije svega :s , tako da odlučih ipak ne objaviti pravu istinu o svemu. ne želim vama, dragi blogeri, kvariti dnevni obrok i remetiti duševni mir. jer nakon toga pogled na svijet vam više nikada ne bi bio isti.
    a sad ozbiljno - obrisah jer mi je doprlo do mozga da se tu ipak radi o malcu koji je bio nečije dijete i trebao biti nečije sunce mamino, oko bakino, zlato strinino, mišek, medo, buci buci. i kojeg je zadesila zbilja grozna sudbina - da 200 i kusur godina čuči i čami u formaldehidu te glumi nekakvu enigmu za neupućene mase. bedak... i to žešći.

    avatar

    16.01.2007. (00:38)    -   -   -   -  

  • Kam ide(š), Hrvatska?

    Dakle, stvorenje je gospođi napravil (ta trane) gastarbajter iz zaselka blizu Zaboka. Po svojoj prirodnoj genijalnosti, mali je još ko fetus imal viziju kaj bu se za 272 godine događalo u zemlji iz koje vleče korjenje kaj ga je do ove mjere šokiralo.

    avatar

    16.01.2007. (00:58)    -   -   -   -  

  • pearl.bloger.hr

    Prvo pitanje: to se pticoliko-čovjekoliko biće rodilo živo ili mrtvo? piše da je odmah izvršena obdukcija. ako se rodilo živo onda bi mogla biti neka mutacija prema novoj vrsti ili ju je neka ekipa koja štuje neki čudan kult podvrgla kojekakvim seansama i nekim čudom su se geni složili i biće je bilo živo? no, ako se rodilo mrtvo onda je u nekom stadiju trudnoće ili žena oboljela od neke infekcije (i danas se neka djeca rađaju s 'vodenom glavom') ili je konzumirala nekakav alkaloid (npr. buniku - knjiga Anatom kao preporuka) pa se fetus prvo malformirao, a onda umro ili je obolio od tumora u jako ranom stadiju u kojem su svi kralježnjaci vrlo slični. a, možda je čak žena ozračena. zračenje nije moralo biti jako i razorno, dovoljno je da se nalazila negdje kraj nekog kamenoloma u starom gorju.

    avatar

    16.01.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • nikadništanemožeš

    Moram priznati da mi se nije dalo čitati komentare poviše moga, kako bih provijerio dali je netko već iznio jedino moguće riješenje ovoga misterija... Naime, gospođa je općila s pijetlovima...

    avatar

    16.01.2007. (01:58)    -   -   -   -  

  • Mari's stuff

    Zecharia Sitchin: Dvanaesti planet - Prva knjiga iz niza Zemaljskih kronika
    - u ovoj knjizi Sitchin objasnjava kako su ljudi nastali genetskim inzinjeringom i kako su neki pokusi propali neki uspjeli....
    http://free-zg.t-com.hr/nibiru/

    avatar

    16.01.2007. (10:06)    -   -   -   -  

učitavam...