Komentari

uniformmmfetish.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • *..Deya..*

    Hej Lutkooo

    bas mi cudno ovako se necuti vise s tobom svaki dan.. pff hehe !! Pozelela sam nase chat razgovore.. al eto nije lako svaki dan tako rano ustati !! Ja sutra ustajem u 4h da ponovim sve iz hemije .. tako..nek bude sta bude.. zvao me dragi malopre da pita kako sam i kako mi je bio ispit a ispit tek sutra.. ja mislim da je svima malo tesko razumeti moj sistem ispita hehe.. mislim nedelju dana medju svakog ispita je dugo..kaze meni N..Imas toliko vremena i jos nemozes nauciti hehe volela bi njega videti uciti hemiju to je kao mene smestiti da radim mesto njega nebi ni jedno ni drugo preziveli dan haha.. ja bi crkla kakav on posao radi hehe.. ma ja panicarim bezveze...u svemu !!! Planiramo otici par dana na mora ( ovde u belgiji) ono da se odmorimo svega al nista nije sigurno..to bi bilo lepo..

    Sta ima sve kod tebe? Kako je sve kod tebe? ( Znas nasta mislim hehe...)
    Cmok javi se .. Deyaa !!!

    avatar

    16.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    Hej mala evo sad sam uspijela doći do kompa.Ma joj tako sam nesretna...pfff...samo praksa,škola i spavanje.Hehe,znam na šta misliš,pa sad sam bila s njim i bilo mi je lijepo.Znaš kako smo onaj put rekle sve šta je lijepo kratko traje :-) Kako ti i N?!! Zvao me Marko jutros,baš neznam šta ću s njim.Ja uopće nemam vremena za ništa,voljela bi kad bi mi sve padalo s neba,bez da se potrudim oko nekih stvari :-) život je tako kompliciran...veliki kisss...ja ću brzo spavat :-)

    avatar

    16.01.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • eli:)

    ejla.došla đir do tebe.zakasnila sam na sve moguce buseve.vodnjan,fažana,v.v...kad svi iduu isto vrijeme.joooj.sad moram čekati štinjan a on uvijek kasni to znaci da cu zakasniti na 1.sat.mah...šta ima kod tebe u školi? ja danas imam samo 4 sata,zadnja 2 sata imam trening.dobili smo nekog novog zgodnog prof.iz logike.heheh.jer je onaj stari otišo za ravnatelja.i tako...ideš na student?čula sam kao da je sada u arubi,nije više u uljaniku.bo.
    ajd sabre moja,vidimo se...uživaj,ja moram na bus da ne zakasnim i na ovaj.puscek

    avatar

    17.01.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    hehe,mogla si mene zvat za buseve ;-) blago tebi bar stigneš trenirat,pfff ja odbojku uopće ne stignem zbog prakse i škole,šta je u subotu utakmica ili je odgođena?e izbrisala sam tvoj zadnji komentar,sorry ali morala sam.da ne bude problema.a kako se ljubaka kad više nije s njim????? cura je full ok.samo pošto su drugi srali po njoj,onda je išla i meni na živce.
    aj kissssač,idem sad na veli vrh

    avatar

    17.01.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    hej lepotice..

    izvini sto se odma nisam javila na sms ja spavala ko top hahaha !! Jebote ispit me skroz umorio .. ali je iso onako ok .. mislim ne znam sigurno dal sam prosla ali imam bolji osecaj nego kod onih drugih !!
    S Nikolom je sve ok.. juce me zvao da pita kako sam i tako.. malo je video da treba malo da se promeni hehe.. jer ja mu rekla da bi volela da me malo vise zove i eto vidis hehe.. !!
    Dalje pricacu ti sve jos hehe
    cmok cmok
    Andrea

    avatar

    17.01.2007. (16:43)    -   -   -   -  

  • eli:)

    ej,a sorry.nisam uopče mislila na to da bi bilo nešto,ups.sorry.al ok.izbrisala si pa nije bed.
    zašto bi bila odgođena utakmica?znaš ti šta o tome ili?
    vaši dečki igraju protiv naših.baš me zanima kako ce završiti.hehe.
    ma ja sam vidjela da pricaju jako prisni :) pa sam mislila da se ljubakaju.booo.mA I ČINI SE OVAKO OK,bo.sta mašenija si vidjela.?he.ma legenda.baš je smršavio...
    ja sa samuelom treniram,legenda.hehe.ajd bre vidimo se.pusaa

    avatar

    17.01.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    E Sab,

    samo da javim izdrzala sam se nejaviti Nikoli i onda me on nazvao hehe !! U 18.45 da pita kad je film i dal cemo ici i onda smo otisla nas tri parova i bas je bio super film hehe !! Znaci lepo smo se proveli i kao je reko da ce me veceras zvati a meni je vise skroz svejedno !! Odlucila sam veceras otici na trening jer malo sporta ce dobro doci.. skroz sam umorna i bas mi tesko uciti al eto mora se !! Kako je tebi bilo juce?
    javi se cmok !!!

    avatar

    19.01.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    ej mačko hehe baš mi je drago da si se dobro provela.eto hvala Bogu petak je,osjećam olakšanje,danas ću se posvetit sebi i svom izgledu haha jer cijeli tjedan nisam držala do izgleda.večeras ću ići vani,a u nedjelju idemo u Rijeku ja,Damir,Adry,Josip (ne onaj o kojem sam pisala i pričala ti,nego jedan drugi koji radi s Damirom) i pozvat ću još svoju frendicu.Nadam se da ćemo se lijepo provest,pfff oni svi odavno punoljetni haha a ja tek danas "slavim" 17 i pol :-))) već dugo nismo putovali nikud hehe zadnji put smo bili u Rijeci,i isto nam je bilo super.volim biti s njima jer me maze i paze :-))))) btw danas Eli ima rođendan,ja sam od nje starija točno pola godine :-) moram ti se pohvalit da sam GA srela danas tu u svom kvartu,pozdravili smo se,iako je bio dosta dalje,bio je s nekim prijateljem,a pošto sam ja žurila na bus nisam skontala di su otišli.jučer mi je bilo jaaaaaaaaakoooo dobro,ne mogu ovdje ništa drugo reći,pa ću ti o detaljima na chatu :-) kiiiissssssss srećo

    avatar

    19.01.2007. (15:35)    -   -   -   -  

  • ...garavuša...

    hejj
    joj,joj...nekome je bilo muka..haha
    ma šalim se..
    ja u prolazu,ovaj tjedan je bio baš naporan...a shit...pa rekoh da te pozz
    pussa

    avatar

    19.01.2007. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...