Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Nessa

    Referiram se na tvoju stavku 4 i moju stavku 1. Ako si ikad u cmoljavom moodu, samo javi pa ćemo plakat zajedno. Kažu da je tako lakše, ako se usput ne utopimo u suzama. Ja se toplo nadam da nećemo. *hug*

    avatar

    14.01.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Zašto svi pišu tako lijepe tekstove :-)). Na svu sreću, ionako sam odustala od kompleksiju manje vrijednosti, inače bih tulila sa vama dvoje :-)).
    Usput, kad te se već smije linkati, razmišljaš li o povratku starog imena bloga :-)). Mislim, samo pitam, ne inzistiram, recimo :-)).

    avatar

    15.01.2007. (03:05)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    jooooooooooooooooooooooooooooooooooooj, kiiiiiiikić!
    :)
    sad sam sva rascmoljena! :) pa ti si divotica! :) sad da sam u zagrebu, sošla bih i izgrlila te poštenjski! onak, jako! kak ja sam to znam! i prvom prilikom kad se doteglim tam, oću te upoznat! :)
    pa ćemo maknuti taj sram! i sranja!

    to za curu? sou vot?!
    ja ga nisam imala od sedmog osnovne. na početku sram i to, a sad.. ne želim.. rađe se malo podrpam, i svi sretni.. :)
    pogotovo kad se ja nađem usred tih dečko/cura/svađe sranja.. ne da mi se..

    ovo za plakanje.. ja ridam svaki dan.. :) onak.. lega, gledam trihil i počnem cmoljiti.. ili vidim kak su zli prema willu onaj pederčić mu lega i ženska što se čudno smije.. pričam o will i grace, jel.. ali, evo, već 5. dan sam sretna! :)
    sad, ja vjerujem da si ti divan čovjek! tj. sigurna sma u to! jesam. i nikakve kile to ne skrivaju! :) kako bi jedan dječačić divni rekao: sve ti vidim u očima! a budući da ti ja sad en vidim oči, ali i slova se mogu uzet u obzir! :) ti si divan! :)
    i idi do te cure: pogledaj u nju i reci joj: čuj, mala (onaj johnny bravo glas), moje srce odapinje brže kad te moje oči ugledaju! ajde sa mnom na čajić! :)
    i ščepaj ju!
    ak ona ne prepozna kako si ti divan, njen bed, ne zna bez čega je ostala! a ak skonta, onda: juhu! drpa parti! :)

    s prijateljima mi je isto.. imala sam u osnovnoj jednu koja me napucala.. u srednjoj par srpdnih duša koje me razumiju, ali sad na faxu, e, divote oko mene! i dečki i cure! :) sve u svoje vrijeme. ja se držim toga. :)

    nered. ha. nered. ja sam učila grčki, ali enivej neam pojma da se to tak kaže. bia bian tiktei. :) moj grčki. :)
    eto. mislim da htjedoh reći sve!
    grlim te, kikić! :)
    ujedinjeni u cvilu! :)

    avatar

    15.01.2007. (11:35)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    šmrc......koji si ti patetikus, al si iskren...btw fala na štafeti sad ću i ja morati napisati nešto dovoljno tužno/simpatično/melankolično ne bi li te nadmašila hehehehehehehe ali morat ćeš pričekat do sutra jer trenutno nemam vremena (što možeš zahvaliti Ljubljani i Cvjetki), osim toga moram se sjetiti nečeg dovoljno moralnog i ćudorednog da objavim jer mi mila majčica čita blog.... :)

    avatar

    15.01.2007. (21:49)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Jesi ikad plako zbog mene :)? Slaži ako nisi :)...

    Ma, mi se znamo 4 godine, nemam te što uvjeravati da si super i da ti baš pristaju emocionalni ispadi kao i totalne perverzije i da si drukčiji (ovaj blog potvrđuje sve nabrojeno)...
    Neću ovdje duljiti [sociologija:(?] nego ću te na mob opet ugnjaviti ili JOŠ BOLJE kad dođem u Zg da napravimo girls night :) ? Ti i ja :)....?

    avatar

    16.01.2007. (07:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...