Komentari

shegrthlapitj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • dinamitna

    Ja prdim samo kad jedem zdravo..a to je rijetko:) To ti je od zdrave hrane, povrća i žitarica. Jedi čips pa nećeš pucketati:)))

    avatar

    12.01.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • luda mala

    halllo! eto...brzinski se javljam...nemam baš vremena...nadam se da si se lijepo provela za novu...čujemo se...pusssa
    p.s. kupila sam marte...falše, ali su prekrasne...jedan dan ću stavit sliku

    avatar

    13.01.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • KYBORgIRL

    jooj..Hlapiću ala se nasmijah :-D ..to ti je bilo od kupusa, kupus je zlo. jedino vece zlo od kupusa je sladoled. znam to jer smo frendica i ja na moru jele zdravu hranu (jecam, bob, kupus...integralne pizdarijice) od koje smo svaki dan izgledale ko trudnice a zvucale ko topnistvo. ali kad smo pojele kupus, a poslije toga za desert sladoled..ufff...to je bila muka nad mukama. nikad vise!!! barem ne u kombinaciji. u svakom slucaju, nakon vise od 3 mjeseca ful zdrave prehrane crijeva bi se trebala naviknuti, pa ne bi trebalo biti ni prduckanja...
    pusa explozivna ;-)

    avatar

    13.01.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • Val

    e slučajno sam naletjela na tvoj blog, super kak si se odlučila otvoreno raspisati o tome. a vjeruj mi nisi jedina. ja sam jučer propustila pilates baš zbog toga, cijelo popodne ne da sam prdila već sam ubijala plinovima cijelu obitelj - muž se zezao da ga neću ubit' sexom već prdeženjem lol tak da sam radije propustila jedan sat nego se blamirala tamo a dogodila bi mi se ista stvar, samo je s---- jer sad kuham kupus s paradajzom a sutra imam pilates hm, možda da stavim malo kima?!

    avatar

    01.04.2008. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...