Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • zaljubljena (čakavica)

    Srce zlato, nemoj biti žalostan! I kod nas u Slo. je isto! Ja sam isti slučaj, znaš! Javiću ti mailom! Ali novac nije sve! Bitno je dobro srce i ljubav! Inače svi mi bacamo bisere svinjama (na poslu)... Ali treba za ljubi kruhek!
    Drži se i ne daj se!
    Ciao!

    avatar

    11.01.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • toris

    hmhm..ti bi u irsku, ja bih u zagreb...
    iako smo u stvarno razlicitim fazama zivota, mislim da je smisao isti..
    da te zivot baci negdje daleko, da vidis kako ces se snaci u nepoznatom, hoce li ti se svidjeti biti sam..ne mislim sam u smislu sam, nego sam bez svojih koji ti bez obzira na sranja na poslu/u skoli, ljubavne probleme mogu i znaju uljepsat dan na kraju samo tako da stanu uz tebe..tesko je biti sam negdje daleko, ali tko ne bi htio probat?!
    pozdrav.

    avatar

    11.01.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Dragi moj, i ja sam ti u slicnoj fazi. Ali ne bih se odselila na dugo, nego bih samo pobjegla na mjesec dana od svega i svih. (7 god bez godisnjeg je valjda previse).
    Hm, mozda bih pobjegla u Venezuelu, kazu da tamo ponovno uvode socijalizam :)

    avatar

    11.01.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • just nada

    ...ajde, srećo moja nemirna, pročitaj ti "Malog princa"-A.de Saint-Exupery...btw...kada odvojimo vrijeme da se posvetimo sebi,to je čin ljubavi prema nama samima....tu ljubav onda možemo proširiti na našu obitelj i na svijet oko nas...tada nalazimo balans i unutarnju harmoniju koja zrači na sve oko nas...smiraj nalazimo u LJUBAVI,a imam već dugo osjećaj da tebi fali jedino to...osoba uz koju ćeš sjajiti poput svjetla...možda sam se, po običaju, previše uživila,ali iz šturih spoznaja o tebi , neminovno mi se vraća taj osjećaj ...griješim li ili ?!zagrljaj ti šaljem...

    avatar

    12.01.2007. (13:47)    -   -   -   -  

  • štrumf

    odlazak ponekad izgleda tako privlačan. baš zato što je sve na tebi. onda si sam. i možda te, što ti kažeš, baš onda lupe neke spoznaje do kojih prije nisi došao. a možda i nećeš, ali ćeš zato imati hrpu novih iskustava. aurora borealis, ha. :)

    avatar

    12.01.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..ovo mi je sad doslo kao veja vu.. sjedim jucer s frendom na kavici i on mi prica bas ovo.. hmm?!?! samo to sto si u Zagrebu mi daje sigurnost da to nisi bio ti hehe.. sanjas, ha?! neka! teznja za novim, neisprobanim i pustolovnim a ujedno i prosirivanje vidika, disanje punim plucima i oplemenjivanje zivota.. lijepo.. :)

    avatar

    12.01.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..btw. hocu razglednicu ;) :D
    e da, predah ti stafetu ;)

    avatar

    12.01.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @slovenkica - imaš mail, a i skužit ćeš iz njega da nije bilo pitanje u novcu... ma je i u tome, ali to je najmanje važna stavka u razmišljanjima iz ovog posta :-) ...pozdrav šaljem preko grane! :-)
    @toris - pa znaš, skužila si :-) ...iako vjerujem da mnogi ne bi htjeli probati takvo nešto... pa i ja sam bio prije takav, da nisam želio... ali sad bi... onako, osjetiti taj neki malo drukčiji život...
    @Arvena - 7 god bez godišnjeg? Ideeeš!!... zaslužila si Venezuelu definitivno! ...znaš i ja bi, tamo su navodno najljepše žene svijeta (uvijek je miss neka od tamo) :-)) ...a socijalizam... eh, znam na što ciljaš, imao je neke jako lijepe stvari, ali ne pali to na duži rok :-))
    @princess Nada - savjetuješ mi sanjarsku literaturu, ha?... pa možda bi napokon i trebao pročitati ga, dosta sam ga izbjegavao... a ljubav, malo sam pogubio one ideale koji se tiču toga... ma bez brige, ne fali mi ništa, iako nije baš da svijetlim :-)
    @štrumfačica - moram ti odati priznanje, jedina si primjetila i napisala nešto što me skrenulo u tu priču o putovanjima dok sam razmišljao o čemu napisati post... "Aurora Borealis" ili Polarna svjetlost... prirodna pojava koja me davno oduševila i koju želim vidjeti, jednom, negdje na sjeveru... bravo štrumf :-)
    @sireničica - znači ima nas s takvim mislima još, ha? :-) ...dobro si skužila težnju, novo, pustolovno, disanje punim plućima, upoznavanje drugih kultura... upravo to!... i dobit ćeš razglednicu kad se to dogodi, a hoće, jedino je pitanje kad... a štafeta, ma moram li ja to baš po pravilima? evo, ja ću to na neki svoj način reći nešto o sebi, ali neću delegirati druge da i oni moraju, jel to ok? :-))
    @Sanjek - hvala ti na posjeti i komentaru... svi imamo neke svoje ciljeve i želje i očekivanja i gledamo kako ih ostvariti... ne možemo znati što će nam se dogoditi usput, ali u tome i je cijela čar puta :-) ...nadam se da neću razočarati očekivanja :-))
    @F.a.C.a. - želio bi se zahvaliti na komentaru za prethodni post i ispričavam se što ga nisam prije komentirao, nabrzinu sam pisao i tako nekako preskočio, žao mi je... hvala zaista na pohvalama i veliki pozdrav :-)

    avatar

    13.01.2007. (01:03)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    i ja bi u irskuuu!! ili švedsku. ili norvešku. samo da idem. daleko. di me niko ne zna. aah...

    °°michelle°°

    avatar

    13.01.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    btw, ak već odeš a ja ostanem, očekujem razglednicu. hehe

    °°michelle°°

    avatar

    13.01.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ti si prvi, posjećujem samo najdraže... do sutra kad ću i ostalima u posjetu! Evo sad sam stigla hihihihihih Oh, toliko ti toga moram natrabunjati... o pratnji i tako tome...nedostajao si mi.....slatko snivaj i ne bježi bar još neko vrijeme!

    avatar

    14.01.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • štrumf

    a, pa ja sam faca :P ozbiljno sad, naučila sam da su uvijek bitni detalji. i meni je to predivno nešto, pogotovo zato što izgleda nevjerojatno, a opet ljepše od bilo kakve mađioničarske iluzije ili specijalnog efekta. možda zato što je stvarno. ko bi reko da priroda može stvoriti nešto tako savršeno. i šta je, je. tako nešto se isplati vidjeti.

    avatar

    14.01.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Anđele, opet si 14. , a gle, kako ti ja vraćam!
    Ne ljuti se, molim te!
    I da, nemaš pojma koliko sam često mislila na tebe i znaš zašto, moraš naučiti skijati i plesati...hihihihihih
    I nemoj na sjever- bila-nije to za nas toplokrvne s morem u žilama!

    avatar

    15.01.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • mali princ

    ...sanjarsku literaturu ?!...ne,ne mogu se složiti s tim nazivom...ipak ti to pročitaj...ima tu puno životnih spoznaja,a ti se vidim,još uvijek tražiš...zajedno s princom posjeti planete...kralja,uobraženka,poslovnog čovjeka,pijanca,fenjerđiju,istraživača-geografa...možda ti njihova razmišljanja budu od koristi...(uz bike, moja su ljubav i knjige),ali ti si škrt na riječima,pa...nevermind...oprosti,po običaju dugo filozofiram...ali to je samo u tvom slučaju...vezani od prvog posta...pusa

    avatar

    15.01.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..pozdravcic ti ostavljam u prolazu.. pa nemoj da me bude cesce nego tebe.. ;)

    avatar

    15.01.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...