Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • femina

    jako mi se sviđa tvoje crtanje!
    Ma zbog vremena svi pizde, svi se žale na njega, svi bolesni... meni paše, baš mi je lijepo

    nisi došla po nešto, ali ti ne gine, ionako

    avatar

    10.01.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • hotmama

    fanny, moja baka je postala prava baka sa nepunih 37 godina. ona rodila s 18, mama rodila s 19...ovdje je napokon zahladilo. nisu to temperature kakve znaju biti po zimi, ali glavno da je ispod nule da ubije ove bakterije i viruse. svi su smrcavi, bolesni, djeca nikako da se oporave, uvijek nesto od nekoga dobiju. a tvoji crtezi su lijepi. to ti dolazi od osobe koja je imala 2 iz likovnog (sve drugo su bile petice, tako da se zna), ali to je malo vise bilo zbog toga sto me je profesor mrzio (rezervni pukovnik JNA, mala koji nosi kriz oko vrata, strasno ga je to provociralo). taj profesor me je ubio u pojam, tako da se nikada vise nisam usudila pokusati nesto nacrtati, osim cvjetica i srca po svim mojim biljeznicama. pozdrav!

    avatar

    10.01.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    Dragaaaaaaa evo me, napokon sam prizdravila i što vidim moja Fanny crta, jesssss znaš koliko te ja na to tjeram :)) ti si mene na pisanje, ja tebe na crtanje, i da da mogla bi akvarel, a možeš i temperom, mislim da bi ti odlično išlo :))
    Ogromnu pusu šaljem :))

    avatar

    10.01.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok draga...dječica nas uvijek čine sretnima, nema veze dali su nama nećaci, unuci itd. Uz njih je uvijek krasno. Što se tiče godina, znam samo da u mojoj obitelji već je običaj postati baka jako rano. E, sad što se tiče crtanja...ja ti isto jako volim crtati i to olovkom. Ako se potrudiš i ako to poželiš pogledaj moj blog, imam i neke radove samo ne znam sigurno koji je to bio mjesec. Sviđaju mi se tvoji crteži i drago mi je da imamo istu zanimaciju. Hvala ti na prijedlogu imena za mog "mališana"...naravno da ću ga uzeti u obzir u konačnici. Ne brini, ha ha, ne postoji šansa da zapostavim živi primjerak "mališana" kod svog dragog. Pozdrav draga...cmokkkk.

    avatar

    10.01.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...i ja sam tetabaka male Patricije...........i ono tila san biti baka, pa san ipak samo teta jer prave bake ne daju svoju titulu.....

    avatar

    10.01.2007. (19:10)    -   -   -   -  

  • glojgel

    imas umorno oko

    avatar

    10.01.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    joj kad bih bar ja znala crtati! Ti si ocito pravi talent za isto! Bravo! I nemoj se zapustiti....crtaj i crtaj! Steta je ne poraditi na tako ocitom talentu!
    Glede vremena, kaj reci? Meni topllina jaaako pase, jer mrzim zimu, no pitam se kada cemo ispastati zbog toga? Mozda bu snijega u lipnju hohoho Pusa

    avatar

    12.01.2007. (15:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...