Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • DerzaFanistori

    Prvo, hvala na riječima potpore, baš su i trebale ;-)

    A dalje; iako sam ja dosta tvrda na novčaniku, slažem se s uzimanjem instrukcija od strane osobe...netko neovisan ipak će se tog posla prihvatiti drugačije nego prijatelj ili roditelj, a i vaša podmladkica neće trpiti stalan sram kad se izbruka pred starcima ako pojma nema :-)

    Što se tiče grižnje ruku koje te hrane...

    ja pokušavam živjeti tako da kad pogledam svoj život JA ZA SEBE mogu reći da sam dobar čovjek. Kao kuhano jaje...ni pretvrdo...ni premeko.
    Ako u nekoj situaciji mislim da mi je draže razočarati nekoga da bi bila dobar čovjek, onda ću napraviti tako. Ne volim biti zla prema drugima, i ne želim pustiti da oni budu zli prema meni.

    Jer ako pustiš da te nezasluženo gaze tada nisi dobar čovjek prema sebi.

    avatar

    10.01.2007. (10:43)    -   -   -   -  

  • Euro

    nema vece zivotinje od covjeka..
    pozdrav

    avatar

    10.01.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • dva

    i sama se tako ponekad osjećam, puno bih puta nekoga odbila, ali onda ne mogu..i samu sebe grizem iznutra... u nekom sam cajtnotu, hvala na javljanju, pišemo si... :))
    pozz

    avatar

    10.01.2007. (13:32)    -   -   -   -  

  • Amazonka

    ja, mlada, tek izašla iz škole, prvo da ti kažem vezano za instrukcije... moj ćale je isto takav, mislio da sve mogu sama, šta će meni instrukcije, ali je mama bila uporna i platila ih je... kada je ćale uvidio da to fakat pomaže, složio se i sam s njima... mislim da je najbolje ići kod nekog provjerenog profesora koji zna školski program i koji će instruirati po njemu, a ne ko neki koji su uvjereni da je njihov način naj, pa ne naprave niš...
    da ne bi ispalo da ti lažeš muža, neka tara s njim popriča i stavi, kak se veli, sve karte na stol... mora popustit... tateki su slabi na kćeri... bar nešto ;))

    puno puta mi se desilo da ne mogu reći ne... jer želim svima biti dobra i draga... ali sam shvatila da tako ne ide, pogotovo kada sam uvidjela da me neki ljudi iskorištavaju... od tada dobro pazim i trudim se da mi ne ne bude nepoznanica...

    čitamo se...
    :)

    avatar

    10.01.2007. (14:32)    -   -   -   -  

  • malabubica

    nema na čemu...
    što se tiče instrukcija,ja idem na njih kod jedne profesorice matke,kemije i fizike i iz svega daj instrukcije....živi na bukovcu i zbilja je odlična...samo kaj se ja ne trudim da povećam ocjenu jer mi matka nikad nije išla....sad imam 2 i zadovojna sam....

    što se tiče prijatelja meni se nedavno dogodilo nešto sa tarom...ja sam se osjećala zaboravljeno,povrijeđeno i odbačeno...ali,kada sam pogledala koliko mi je tara lijepih stvari u životu napravila i pomogla,shvatila sam da bi svaki čovjek bio sretan da ima nju pokraj..
    bilo mi je žao kad sam vidjela da mi ne odgovara na poruke jer sam mislila da sam nešto napravila...
    zapravo je sve bio nesporazum....
    a ja nisam htjela izgubiti ponovo prijateljicu jer znam koliko je to bolno...(bar meni).....
    znam da joj se dogodilo puno toga u životu,ali nije jedina i mislim da to nije razlog da se zaborave prijatelji...
    ovo su moji osjećaji koji su iskreno napisani.....
    navratite...

    avatar

    10.01.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...