Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • propheta nemo

    Nisam baš ljubitelj ni ateista ni vegetarijanaca. Oni zadrtiji, budući da su medijski najaktivniji, davno su mi ogadili te opcije. Isto tako, ne volim ni kršćane ni zadrte mesoždere. I njih su mi ogadili rigidni pojednici.
    Ne ciljam ni na stav između. Samo redovito sumnjam. Religiozna pitanja su bezvezna jer se svode na osobne stavove koji mogu biti bilo kakvi. Najbolje rješenje je družiti se s istomišljenicima, a neistomišljenike pustiti na miru. A za prehranu sam se stabilizirao na ideji da bismo se trebali hraniti slično čimpanzama i orangutanima jer su nam to najbliži srodnici(puno raznolikog bilja i nešto malo raznolikog mesa).
    Kustić u svom obrazlaganju ima jedan jedini problem: dogmu. Budući da njegovu kolumnu ne preskačem(u ono malo slučajeva kad čitam novine), stekao sam dojam da on spada među inteligentnije pojedince. Šteta što je indoktriniran.
    Moralni zakoni su direktna posljedica našeg društvenog ustroja, kao što si i napisao. Boga su moćnici ubacili da se ne moraju uvijek pozivati na svoju snagu, oružje ili poslušnike.

    avatar

    13.01.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Nisam rekao da sam vegetarijanac, i nisam, ali hej, rekavši da ne voliš njih, ateiste, kršćane, i zadrte mesoždere iskazuješ zavidnu dozu mizantropije. Kako ono ide... "Ne volem - nikog, lutko, taka mi je narav, kao odžak star i garav, puno dima je kroz mene prošlo, ne volem - ujne, strine, šogore, komšiluk, nataknem i' na čiviluk, od njih ništa dobro nije došlo..."

    Još malo, pa si isti ja.

    avatar

    14.01.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    To se dešava kad ne čitam pažljivo...
    Nisam još drastičan mizantrop(osim onih koje sam nabrojao, postoji i masa umjerenjaka), ali diže mi se tlak kad me netko želi u nešto uvjeriti. Ili kad se ne da uvjeriti. Što znači da sam glup mizantrop:)

    avatar

    14.01.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...