Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Kako virtualne prijetnje urode plodom, asistenti odmah postaju bolji :-)).
    Jeste li otkrivali elektricitet :-)).

    avatar

    09.01.2007. (04:50)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    samo ti njemu daj vremena. doći će i tang tajm :) ti bi četvreac, ha?? smijem gledati?? imali smo raspravu nedavno napaljuju li muške kombinacije ženske, ko što ženske kombinacije napaljuju muške! i došli smo do zaključka da te muške kombinacije dosad viđene nisu sexy momčine sadržavale.. pa.. da otkrijem.. :)
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.
    baš mi se sviđa to pisati.
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.

    baš kul.
    sad prestajem. možda još sam jednom :)
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.

    prekul.
    :)
    pozdrav! odoh pisati dz iz njemačkih jezičnih vježbi 3 :) blažen bi ointernet i besplatni onlajn rječnici.. :)
    pozdravi miška :)

    avatar

    09.01.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • Mica Trofrtaljka

    OK... Za početak jedva te nađoh jer sam izgubila onaj papirić... Zamisli face baba kad ja u košulji prčkam po džepu (koji je btw na sisi...) i derem se...AJDE IZAĐI VEĆ JEDNOM JEBEM TI MEDA!!!!!!!!!!! Yeah... Eto...Za ne falit zaboravih lozinku na gmailu... Ups... :-) Pusek u nosek i sretan rođendan Mišku... Sumljam da ću se opet dokopat kompa... Bokić...:-)

    avatar

    09.01.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    AAAAA, stvarno si želiš život zgadit? Miško je ubersexy ali od moje pojave bi poželjela iskopat oči sama sebi čim-čim prije tim-tim bolje! Dogovorit ćemo menage a quatre čim se podvrgnem seriji plastičnih operacija... Kontrahirane kurvetine fakat zvuči ko pjesma Leta 3:)

    avatar

    09.01.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Kontrahirane kurvetine zvuči k'o kurve koje se valjaju u grčevoma po podu... sirotice...
    :-P
    Inače, duguješ mi kemijsko čišćenje trenirke i popravak tipkovnice... "babu pukne srce! Dvaput!" a ja pljas! u smijeh s tim da sam kavu koja mi nije izišla kroz nos ispljunuo što na trenirku što na tipkovnicu, pa je saaaaaaaaaaaddddddddddddddda malo ljepljiva oko CAAAAAAPS LOCKAAAAAAA i ssssssssssssssssssssssslovaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa ssssssssssssss i dddddddddddddddddddd.

    avatar

    09.01.2007. (20:44)    -   -   -   -  

  • Kinder Jaje

    Svih su fascinirale kontrahirane kurvetine, pa zašto bih ja bila izrod? Baš si kul to dočarao, ali je meni kulje ono s bananom i mikserom... khm...ne znam fakat zašto...možda jer ti je PRVI PUT :)...?
    Uglavnom, ja još trulim doma, ne zna se dijagnoza. Živce sam davno izgubila tako da sad samo imam tikove ko popratne okolnosti na svakodnevne poruke i pozive sadržaja "kako si, jel ti bolje?" Čuj, KAKO SAM, jebote ja nisam ni bolesna, ludi doktori su od mene napravili bolesnika! Sutra ČETVRTI put idem vaditi krv, e a glavno je da VIŠE NE PADAM U NESVIJEST dok vadim (samo problijedim ko krpa i mantra mi se, ali ne obandačim i ne opizdim sestru u goljeničnu kost-ko zadnji put kad sam pala- eee, to je bilo strašno- dobro da mi iz osvete nije onu iglu zabila đegod :)....

    Sad ne znam oću li moći doći u Zagreb...ne idem na faks pa ne znam oće li me pustiti... Svakako ću te izvjestiti o svemu, a molit cu te jednu uslugu... Ako možeš vidjeti đe ima blizu u centru tečaj brzog čitanja da odem do njih kad dođem...Naglasak je U CENTRU jer ako dođem bit ću 3-4dana pa se ne želim odviše gubiti :)... Aj hvala... pa mi javi jesi li štogod saznao... Hvala. "pozdrav"

    avatar

    10.01.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    trast mi, kikić, ne trebaju ti operacije :) ju aaaar bjutifuuuuuuuuuul.. to ja pjevam onu kristininu song.. kak ja mrzim tu ljigu od osobe.. u biti, šta je imam mrzit?! koji je ona faktor u mom životu?! hm.. kajne anung.. enivej.. četverac oću! :) sutra dolaze dječaci koji se vole napokon u osijek.. pa ću ih obrlatiti.. da i ja to ugledam! :) hehe.. sam što bih rađe ja da taj jedan sudionik radi te stvari khm.. sa mnom.. al nea veze.. gledanje će me zadovoljiti, isto..
    koje sad baljezgarije napisah! :)
    kontraktilne vakuole.
    kontrahirane kurvetine.
    ovo je predobro. :)

    avatar

    10.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • Gucggmaj Ibhib

    obicni angazirao djevojka, jabberin 's tko je otisao uz cestu, " refurbishing laptops

    avatar

    23.09.2009. (18:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...