Komentari

putdosrca.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Kao da je važno...

  heh slučajno svratih na blog,privuklo me ime bloga Put do dječjeg srca jer upravo sada čitam knjigu s istim nazivom :-) Iako sam i sama donekle još dijete veoma me zanimaju djeca i put do njihovog srca,a vjerojatno ću i otići u SAD godinu dana kao dadilja :-))

  Pozdrav!

  avatar

  07.01.2007. (15:39)    -   -   -   -  

 • mirta

  Doista, nomen est omen :) Ja sam na krštenju dobila ime Marija, iako me nitko ne zove tako, toliko puta sam osjetila Marijinu zaštitu u svome životu.
  Lijepo mi je biti na ovom blogu :) Ova dječica... ne mogu ih se nagledati. Pozdrav od srca! :)

  avatar

  07.01.2007. (17:15)    -   -   -   -  

 • aquaria

  Zgodno :))) Čula sam da postoje razredi koji zajedno uređuju svoj blog, zašto ne bismo imali i vrtićku skupinu :)))) I ja sam na krštenju dobila drugo ime nego što ga službeno nosim, a nitko ga ne upotrebljava ni neslužbeno. Ali ja znam, po svojoj krsnoj kumi dobila sam ime Krunoslava i to mi je neobično drago :))))) Svako dobro i uspješan boravak na blogu želim! :)))

  avatar

  07.01.2007. (17:53)    -   -   -   -  

 • u ime...

  koja dobra ideja!!! majka sam troje djece, a najmlađe će biti polaznik vrtićke grupe na jesen. vrlo ću rado svraćati, slušati, uživati ... s obzirom da sam defektolog po struci i realitetni terapeut, evo voljna sam svoje znanje dijeliti s ikim kome bi moglo zatrebati i moje iskustvo. čestitke i hrabro dalje!

  avatar

  07.01.2007. (18:27)    -   -   -   -  

 • Put do dječjeg srca

  @@@@@
  Hvala svima što ste navratili. I hvala na izraženoj dobrodošlici. Nadamo se ugodnom druženju. Potpisujemo želju jednog posjetitelja: da bi ovo bila lijepa oaza.

  avatar

  07.01.2007. (19:35)    -   -   -   -  

 • more nade

  Jako mi se sviđa ovdje. Razmišljam o svom imenu. Imam dva imena. Kod krštenja roditelji su mi dali drugo ime... tako da imam dva imena. Jedno koje mi stoji u dokumentima a drugo mi je samo u Crkvi tj. dobila sam ga kod krštenja i nitko ga ne koristi. Nitko me tako ne zove. Baš u zadnje vrijeme pitam se koje mi je ime pravo?

  avatar

  08.01.2007. (08:29)    -   -   -   -  

 • SONATA O LJUBAVI

  .......pusa...bit ću redovni posjetitelj:))))))))))))))))

  avatar

  08.01.2007. (09:03)    -   -   -   -  

 • zrno gorušice

  Oho, lijepo je krenulo... Bravo! Meni je ime dala sestra, jer sam se trebala zvati Koraljka, a sestra nije htjela imati sestru "morsku spužvu", pa mi nadjene ime koje nosim...

  avatar

  08.01.2007. (11:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...