Komentari

blackpearl15.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Agatha Smith

    joj,pa sjećam se ja tebe...pamtim ti ja ljude..ti si imala nešto s harryem,jelda? uglavnom,drago mi je da si se vratila...čitat ću te...

    avatar

    06.01.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • bridget weeley

    ej!ja bih u priču,ako može ,naravno.trenutno ne mogu do svog privatnog bloga al ću ti link ostavit prvom prilikom..smilsila sam ovakvu pričicu za lika-Bridget Xessis Weeley.Tata joj je iz čarobnjačke obitelji,dok joj mama ima čarobnjačke korijene,ali je mješanka.Idem na 6. godinu.Voli obadva svijeta,zna provoditi praznike u bezjačkom svijetu,u Kaliforniji...
    Nema neki preomiljeni predmet,sve ih smatra korisnima,posebno Obranu od mračnih sila,Čarolije,Preobrazbu,Čarobne napitke.Nisu joj laki ali..Ne voli baš niti previše učiti.ali kad mora..
    Ocjene na kraju godine obično budu O,I,ali i P.
    Zna je dosta ljudi.Neki je smatraju umišljenom k*** i SL.,ali je ok osoba.Istina,nije osoba koja je svima po volji...Voli izlaske,dečke posebno,frendice i frendove,tulume..Voli oblačiti bezjačku odjeću,ponekad i provokativnu.Trenutno nema dečka,ali uvijek je tu neki..Nema dlake na jeziku,pukne svakome što ga ide.
    Prepuštam tvojoj mašti da je uklopiš,radi što hoćeš s tom bitch.Odredi sama dom.Sliku ću objavit prvom prilikom na svojem blogu pa ti javim.

    kissssssssss

    avatar

    07.01.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • bridget weeley

    malo sam to dugačko napisla..ako prođem ne mora sve bit u boxu,to prepuštam tebi..

    avatar

    07.01.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • bridget weeley

    pozzzzzzzz

    avatar

    07.01.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • .VecA.

    Joj... Imala sam te prije mozda nekih 4-5 dana u likovima, pa sam te izbrisala jer te stvarno duuuugo nije bilo. Jel mogu u pricu? Ak ces me staviti, imas sve na mom blogu. A ja cu tebe ubaciti, ali kad stavis opis u box na svom blogu. Pusssa!!!

    avatar

    07.01.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • Agatha Smith

    imam novi post...

    avatar

    09.01.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...