Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Daklem, osim kaj sam opala od smijeha :-)), kosti mi jedva preživjele :-)).
    Razmisli malo da ćeš morati na sprovod svima koje poubijaš :-)). Time ćeš, možda, zaraditi malo više vremena za polaganje dotičnih ispita, a novi predavači/asistenti itd će biti pažljiviji prema tebi :-)). Ili će prije uplatiti posmrtnu pripomoć :-)). Ali, sve u svemu, ne zvuči baš pretjerano tragično, možeš ti to sve, mislim na polaganje, ne na ubijanje :-))))))))))))).

    avatar

    06.01.2007. (01:32)    -   -   -   -  

  • MadDog

    OMG... jesi li siguran da si dobro shvatio bit riječi "položiti"?
    Obično se polažu ispiti, ne polažeš asistente na parcelu 17...

    avatar

    06.01.2007. (07:04)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    da odma razjasnimo: NEMA ODMORA nakon drugog mjeseca! :) uzmi si drugi mjesec kao odmor.. :)
    sad primjetih da sam preskočila postić.. onaj o ljubavi tvojoj i miškovoj.. priti zanimljivo.. :) ja sam za takvu ljubav! ako je ikada odlučite zabilježiti kamerom, ja kupujem primjerak! zanimaju me te muške-pusek-u-nosek-moj-bombonček spike.. :) kako vi to dečki radite.. baš me zanima.. ajde.. snimajte se! ;)
    a što se tiče čika iz tjelesnog.. hehe.. ja se svog riješila.. :) potvrdom da sudjelujem na nekom rekreacijskom sranju! :) dernek.
    idem sad gledat o.c. :) pozdrav i ugodan let u zgb! :)

    avatar

    06.01.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Kako to radimo? Isto ko i vi cure. Ali s tom razlikom da, kad se dvije cure (najfrendice) onako slučajno poljube u obraz, imate opravdanje tipa: mlade, traže sebe, prolazno. Kad bi se to dogodilo hipotetskim muškim najfrendovima, opravdanje bi se izgovaralo putem do električne stolice! A što se snimanja naše ogromne ljubavi... mislim da taj čip u kameri ne bi mogo podnijet svu tu nastranost!

    avatar

    06.01.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Evo kako radimo!!! On meni pošalje poruku sadržaja #što ima ljubavi, kako si mi ti?# a ja njega onda nazovem i kažem mu da mi strašno nedostaje, da jedva čekam kad ćemo se vidit... Onda ga, negdje u dva ujutro, nazovem i pitam što nosi na sebi... On kaže da je upravo dizo utege pa nosi samo strip tanga gaće... crne boje... I onda isplaniramo slijedeći susret kod njega... ja pođem spavat sav sretan ali najprije neizostavni pusek u nosek!!! Sick enough?

    avatar

    06.01.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • Crvena Pribadača

    i mi imamo sadista iz tjelesnog koji je mali debeli, nije ćelav, ali je opak, tjera nas da se penjemo po sljemenu i radimo u dvorani i ruga nam se i tjera nas da igramo odbojku i košarku i sklekove i trbušnjake i mrzimo ga. e.

    avatar

    06.01.2007. (20:08)    -   -   -   -  

  • Glupača

    samo da ti kažem da ti je blog jedno veliko sranje. Jos uvijek nemogu vjerovat da si ono napisao o meni. Ja cak mislim da ce mi se sutra bit ljeno probudit da ispratim svog dragog rođaka nakon onih riječi!!!

    avatar

    06.01.2007. (21:34)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Ja, za razliku on nekih, znam živit s lošim kritikama. Ako ti se lijeno probudit onda ti savjetujem da ostaneš na toplom, jer imam osjećaj da bi moglo bit frigidno u Čilipima sutra. Valjda ćemo se ohladit do sedmog mjeseca...

    avatar

    06.01.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    I Božena nije ništa skrivila u svemu ovome, molio bih te da je poštuješ jer te do sad izvukla iz govana milijun i dva puta!!!!!!!!

    avatar

    06.01.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • Glupača

    Samo se ti nadaj da cu se ohladit!!!!!!!!!!!
    A sto sam sad gospođici uradila da joj nije po volji??? I moron bi joj skonto sifru! Nek se ljuti koliko god hoce,ja sam saznala sto sam trebala i vise mi PUCA KURAC ZA VAS DVOJE!!!!!!

    avatar

    06.01.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Slušaj mala, ovo ti nije forum! Izvoli se prepiri na nekom drugom blogu s nekim drugim idiotom, mene se okani.

    avatar

    06.01.2007. (23:53)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    pa nije to niš sick što si ti napisao! :) jučer vani dok sam bila, raspitivah se o dječačkim načinima iskazivanja ljubavi! jedan od je bio: jedan skoči na drugoga i nakon kratkokg maženja, prvi turne drugom jezik u uho. pa se nakon par trenutaka druženja jezika prvog i tog ušnog prolaza drugog, nastave maziti. maženje ne definirasmo. :) ako još što saznam, javimti! pa možeš prakticirati s miškom svojim ;)
    dobro došao u zagreb! :)

    avatar

    07.01.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Samo jedno pitanjce: koliko promila krvi u alkoholu su imala ta dva izuzetno zanimljiva dečka???

    avatar

    07.01.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...