Komentari

istineodnosnolazi.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • male međugorske laži

    Kardinal don Branko@ Nevjerojatan si ti čovjek .... jer evo,uhvatio si se nekoliko članaka a previdio tolike tekstove u kojima sami vidioci pričaju priče koje su naknadno poricali ... Službeni stav Crkve imaš tu sastrane u Boxu pa pročitaj.

    Ordinarijat je -DIREKTNO zadužen od strane Crkve da dalje prati sva događanja u Međugorju i o svemu da izvještava Vatikan i Svetu Stolicu.

    Što se tiče kapljica - kondenzacija obične,najobičnije vode - utvrdili mnogobrojni stručnjaci.A kako možeš pročitati - "Gospa" je rekla o tom kapanju - NIŠTA!

    avatar

    08.09.2007. (23:48)    -   -   -   -  

  • male međugorske laži

    Ovo je komentar našega kardinala don Branka kojega je ...nažalost pobrisao.@

    Evo vidis sve ti je iz slobodne dalmacije........ koja je sveopce poznata po svojim istinama odnosno lazima.......... bravo.... imas pravi naziv bloga...a mogao bi ga nazvati i slobodna dalmacija......... ako nisis znao..... ili ako nisis citao u slobodnoj ye kapljice postoje jos i danas...... tako da se jos nista nije ISPUHALO........ a novinari nece pisati 5 godina o jednoj te istoj stvari....... osobno sam bio dolje i vidjeo dotakao te kapljice nedavno........ Evo vidis da siris lazi............. Inace Ordinarijat mostraski nije SLUZBENI STAV CRKVE........ pogledaj malo sto je Ivan Pavao II govorio o tome kardinalaima koji su ga pitali............... pogledaj malo i SVEJTLU STRANU MEDALJE....... ili volis hodati u TAMI..........??? BTB!

    avatar

    08.09.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  • SPES

    Link je bio postavljen na mom drugom blogu http://hrhb.blogger.ba koji je više za BH teme, ali evo ga sada i ovdje. With pleasure!

    avatar

    09.09.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...