Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Bruce-Lee

    Izumio Nicolaus Swarfiled. Tko ga pročita od početka do kraja I učini ono što u njemu piše, biti će I više nego sretan. Pismo je nastalo sasvim slučajno, dok je Nicolaus bio na poslu. Slučajno je otkrio čarobnu formulu pisma. Naime, bit ovog pisma je poslati ga desetorici ljudi u roku od 1 sat. Nakon toga, morate pritsnuti sretnu tipku Caps Lock. NA ekranu vašeg monitora pojaviti će se crni zaslon a na njemu će biti blješteća bijela slova! Tim slovima će pisati što vaša simpatija misli o vama! Čudesno, zar ne? Ali, istina je! Pismo ne smijete prepravljeti niti ga zanemariti, jer ćete se inače razočarati u ljubavi! Sretno!!!!

    avatar

    08.01.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Juliere

    Italija sam ja, ali ako hoces koju talijansku verziju tih organa, javi...
    s oprostenjem ,ovo od ispod mi je grozno. radi toga te ne bih nikada posjetila.
    nego sta je dispneja? bloga mi ne znam sta je...

    avatar

    08.01.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Juliere

    sorry, otezano disanje, ono povezano s azbestozom... uh. mrzim medicinske pojmove.

    avatar

    08.01.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Juliere draga - ispod, iznad, tko bi ga znao što je jedno, a što drugo. Nekako mi je najlogičnije da misliš na tog pišu tu ispod - i skroz se slažem, ne volim ga ni ja vidit (i moj mi je previše), ali što sam mogao kad je calipso zaželjela - lijepo sam napisao da je to request. I daj, ipak je to Mapplethorpe, nije kajgod. Hvala na ponudi za talijansku verziju, ne treba - Evropu zasad dobro pokrivam - ako znaš indonežanske, malajske ili svahili stručne termine, pošalji.

    avatar

    08.01.2007. (21:16)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Bruce-Lee - ja sam se svojom simpatijom nažalost oženio, i vrlo dobro znam dok u devet i po naveče sjedim na poslu i odgovaram na komentare što ona misli o meni, pa ću slanje pisama svakako izbjeći i kloniti se vražje tipke. BTW, hvala na upozorenju, Slavko, spasio si mi guzicu.

    avatar

    08.01.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Hvala na citatu, inače bih zaboravio da je poslije par tisuća godina filozofiranja teško makar se i približiti već davno oblikovanim mislima.
    Ime iz prvog ti komentara pod ovim postom toliko je originalno da ga možeš naći samo na par hrvatskosrpskih ili srpskohrvatskih stranica. Potvrđeno guglanjem.

    avatar

    09.01.2007. (10:38)    -   -   -   -  

  • mosor2

    @Propheta Nemo, imali smo istu ideju, a kako vidim, čitamo i iste stripove.

    avatar

    09.01.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...