Komentari

broken1girl.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • °¤°V€®y°¤°

    heeeey!!!!...e moram ti reći da sam ja mislila da si bivšeg odabrala. jer ja, slušajući razum, nikad ne bi odabrala nekog sa kim nije išlo. jer, iako možda zaboravila, postojao je i razlog zašto nije išlo. a ja bi ti još rekla kako mislim da se ne trebaš brinuti. jer gle, ova tvoja prava ljubav. mislim to je moje mišljenje, ali ti si još dosta mlada (e koliko ja znam imaš ili 13 ili 14, jesam u pravu??? sorry stvarno ako sam te sa nekim pomiješala '~') i mislim da se ne trebaš brinuti kad ćeš naći pravu ljubav, jer ispred tebe, kao i većine nas, još je cijeli život. pa tako, ako ju ne nađeš sad,naći ćeš je za par godina. uglavnom, htjela sam reći, nemoj se brinuti, prepusti se ljubavi i uživaj!!!! ajde ljube, hehe, idem ja... KISSSSSSSSSS :))

    avatar

    07.01.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    heey!!! ja imam novi post pa svrati ako ti se da!! =))))))

    avatar

    07.01.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • °¤°V€®y°¤°

    e...hihihihi...drago mi je da ti se sviđa crtež!!! :))) e pa još sam ga nekako i brzo nacrtala :D...e i drago mi je da se ne brineš za ljubav (još) jer i ne trebaš!!! a za godine..e pa rekla sam 13/ 14 znači nisam zaboravila!! samo malo, hehe...sorry!!! ajd KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    avatar

    07.01.2007. (22:37)    -   -   -   -  

  • hippy smile

    ej..draga...hm...ma to tko je mladji kao prvo nema veze...a to da ces nekoga povrijediti nije bitno..bitno je onotrnutno...i sto je blisko..jer bitno je da uzivas i da si sigurna uz tog kojeg si vec izabrala...a ne biti napeta cijelo vrijeme hocete li jedno drugo povrijediti...bitna je tvoja odluka...i samo to..a odluka je savrsena dok god je iskrena...bravo malena...to je sve...super sto si ipak sama izabrala..=)

    avatar

    08.01.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Matea

    cuj, nista ne vidim, jako su mi slova malena, mozes kopirati post i ostavit mi u komentarima? mojima...budes? ajde molim te, bas me zanima sto si napisala....da, poznam andy i ivy, zasto? one su mi bile naj frendice.....nego, postm ajde, napisat cu ga, samo za tebe. cujemo se, pusek

    avatar

    08.01.2007. (15:23)    -   -   -   -  

  • complicated girl =)

    ejj... veceras nisam od neke price...al za ovaj post sam vec osmislila sta napisat kad sam vec prije veceras procitala post.. e pa ovako...i drzala si me u neizvjesnosti =).... vidim da si sretnaaa i ono sretna sam zbog tebe... malo sam sad umorna od srece....ali uvijek je fino viditi nekoga sretnog =)...ma ti si moja optimisticna dussssssaaa =)....mislim da si donjela dobru odluku..i da je vazno da si slusala svoje srce..jer na kraju opet ti si ona koja najbolje zna sebe... a bivsi...e pa... bivsi je ne??..nek to i ostane..vec sam ti i rekla da znam koliko je tesko proslosti reci ono konacno zbogom...ali kad je vrijeme da se pusti onda je vrijeme... kao sto sam rekla i les yeux...podjem pisati veliki komentar pa se izgubim medju rjecima..medju mislima...i zaboravljam sta sam ustavri htjela napisat...nije neki turbo veliki komentar :)... al nadam se da znas da sam sretna zbog tebe.. =)... pohvalit cu slikicu jer si to suuuperrr napravila =)).. i odluka....vazno da si ti zadovoljna njom i da si zbog nje sretna..nemoj se opterecivati sitnim stvarima... sad je vrijeme da uzivass =) e pa uzivajjjj =))..ajd...v.t.p.p.p.p.p.p =))) izmamila si mi divannn smjesak na liceee =)))... ma nisam ja uopce lose...samo..lagano..ma ajd nije vazno..uzivaj..nastavi bit zaljubljena...iiiiii ma uzivajjjj =) hehe...pussaa

    avatar

    08.01.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • les yeux

    hey, evo i mene..! :D joj kako si mi draga kad si happy..! samo nastavi... a vec sam ti rekla, i ja bih isto tako postupila.. valjda.. ma dobro, nemogu sad pričati o nečemu što nisam doživjela, ali mislim da bi.! :D joj, blago tebi!! ajde, uživaj i ne dopusti da te povrijedi bilo tko..! bilo tko..! :D ajde ljepotice, uživaj..! ljubim te...!!!

    avatar

    09.01.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • Matea

    hej....ovako..idemo redom. bila sam najbolja frendica i s ivy i s andy. sad nisam, mislim da su si one najbolje sada. nista nije bilo, jedn smo se prestale druziti i to je to. jos uvijek mi porpicamo i tu i tamo izademo vanka, ali nismo najbolje. slova su mi stvarno mala, nista ne vidim, jedino su mi komentari normalni, nevjerojatno. ugl. znaci to nije bivsi, nego novi? ako se dobro sjecam...slusaj, meni je drago zbog tebe sve dok si ti sretna. ja ti ne mogu reci da li si pogrijesila, ili ne. ne znam ih. ali, onolko kolko tebe poznam, mogu ti reci da si pametna osoba sa stavom i mozgom. prvo dobro razmislis a onda doneses odluku. tako da se nadam da je i ova odluka prava, zapravo, znam da je. heh :)))) ako napises post, molim te da mi ga ostavis u komenatrim, ako ce ti se dati...heh...malo mi je glupo to trazit od tebe, al kad me stvarno zanimaju dogadaji u tvm zivotu, a nista ne vidim
    lol
    ugl. cujemo se, ok? pusek, vojim te

    avatar

    09.01.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • nata

    eejjj..imam novi post,,,,svrati i kiss

    avatar

    09.01.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • Piano

    Ne razmišljaj o godinama, mjesecima... ja sam imala tipa i dvije i četiri godine mlađeg... a i 4, pa i 7 godina starijeg... nema to veze... i još nešto... osjeti se iz teksta da si slatko zaljubljena... sjetih se tog slatkog osjećaja... uživaj svim čulima... tko se ne prepusti, ne može ljubav niti doživjeti... ljubav je jedina koja se umnožava kada se dijeli (to sam negdje pročitala i čvrsto vjerujem u istinitost izjave)...Pozz.

    avatar

    09.01.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • pepa

    heeej....evo mene natrag u svijetu blogera.....napravila sam novi blog.....svrati....pozZ!!

    avatar

    09.01.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • pepa

    imam novi post...pozZ!!!

    avatar

    10.01.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • Requiem

    lijep post :D Nema to veze da li je mladi ili stariji, ionako je to samo par mjeseci tako da se ne važi ;) Mislim da si dobro postupila što si poslušala srce, emocije su ono što nama upravlja i nikako ih ne smijemo potiskivati :D I šta taj ''mali'' zna da ti se sviđa??? Napadni ga!!!! ;) Čujemo se!!

    avatar

    10.01.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • °¨°aaancica°¨°

    uvijek postoji šansa da se razočaraš, al i šansa da se zaljubiš i budeš jako sretna s tim dečkom....ako ne probaš nećeš znat šta je moglo bit...a bolje probat pa ako ne uspije prebolit nego odustat i onda se cijeli život pitat šta bi bilo.....dobar blog...pozzzz :)))))))

    avatar

    11.01.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • AAA

    Ako si izabrala onog u kojeg si zaljubljena, dobro si izabrala. I dalje ostajem pri tome da bi na tvome mjestu izabrala My love, baš me zanima da li si izabrala baš njega... Sad si me ostavila u neizvjestosti i jedva čekam tvoj idući post. Mlađi dečki su slađi, ali ako se mene pita nemaju dosta iskustva u nekim stvarima. Najvažnije je da si izabrala onoga do koga ti je više stalo i da si sretna, a koliko vidim iz ovog posta, izabrala si pravoga. Sretno s njim!

    avatar

    11.01.2007. (17:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...