Komentari

mladizupeig.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Suzana

    Evo mene opet!!! E slike su super, zaista se svatko može naći na njima, jedva čekam kada ćemo zajedno gledati onaj dvd jer smo snimali sve i svašta tako da ćemo se nasmijati i prisjetiti svega što se događalo... Neznam jer ste jučer slušali radio kada smo mi bili, bilo je to oko 6! Pričali smo o tome što se sve događalo tih dana i koji su naši dojmovi, ali dobro... Vidimo se svi, ako ne u subotu onda u nedjelju navečer poslije mise!!! Pozdrav

    avatar

    05.01.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • Ana

    Samo da kažem: ja imam 1 GB fotografija (to je oko 200 fotki), te 3 sata filma. Ana i Nikolina svaka imaju po 2 sata filma. Napravit ćemo jednu produženu verziju, necenzuriranu, sa svih 7 sati materijala. A onda čim nađemo vremena izrezat ćemo najzanimljivije dijelove i napraviti jedan polusatni film koji ćemo moći onda ponuditi i našim domaćinima i svima zainteresiranima!

    avatar

    05.01.2007. (10:51)    -   -   -   -  

  • valentina

    Eh, evo mene. Domagoj i ja smo si sada prijateljski izmjenili mišljenja. S obzirom na nove informacije koje sam dobila u tom razgovoru, želim se ispričati svima koji su se našli uvrijeđeni iz bilo kojih razloga. Moje prve dvije rečenice uključuju zaista sve ljude koji su doprinjeli bilo čime i bilo kako, a to sam i jučer rekla u radio - emisiji, da je važan i jedan kolač koji je donijela žena, da je najvažnija volja i želja da se pomogne, svatko u skladu sa svojim mogućnostima. Zahvalu koju sam pisala, pisala sam u prvom licu, no to mi se često desi i sa sms- porukama, naprosto nemamo vremena pročitati tekst od početka do kraja, a meni kao osobi koja je u stalnom odnosu s pravnim izražavanjem, a također i teološki, koji poznaju ulogu i jedne riječi, koji značaj ima jedna riječ, normalno je bilo da sam stavila osobne zahvale onima koje sam željela posebno istaknuti, TAJ POST JE OSOBNI, NE SLUŽBENI! SVIMA VELIKO HVALA, SVI KOJI STE PRIDONIJELI BILO KAKO!!!!
    AMEN NA IVANIN TEKST!!!

    avatar

    05.01.2007. (11:07)    -   -   -   -  

  • valentina

    Ana, a kad ćemo mi vidjeti te slike?

    E da, Domagoj, Anica i ja smo prijatelji i normalno komuniciramo, da ne bi bilo zabune!!!

    :-)

    avatar

    05.01.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  • Ana

    Ja ću te slike zadrzati za sebe :))) To je sve samo moje :))) Donesem DVD u nedjelju na misu, pa se već dogovorimo što ćemo s njime.

    avatar

    05.01.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • Anita

    Ajde Ivana, prestani se zahvaljivat i ozdravi nam već jednom! :-)
    Ana, provalit ćemo ti u kuću i onda ćemo ti ukrast sve slike i dvd-eve koje imaš i za koje kažeš da su samo tvoji! :)))) Ha, ljudi, moram vam se i ja malo javit...kad već imam vremena.. Ja sam također gledala slike od Poljaka i zbilja su zakon! Suzana, ona slika gdje se nalaziš ti s Kikijem i Anom je baš dobro ispala, ne vidim čemu PANIKA?!? Ljudi, čujemo se i vidimo uskoro! I vi bolesni ozdravite već jednom, pa šta vam je svima?! :)
    Bila sam na talijanskom forumu i Federiko vas sve poziva da im pišete, tako da...dajte te zadnje atome snage za drage nam Talijane! :)

    avatar

    05.01.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • Anita

    E, a zašto mog komentara još nema tamo?! :( pusa svima ;)

    avatar

    05.01.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • Marina

    Jako je žalosno što je važno tko je za što zaslužan i koliko je tko zaslužan. Svaki veliki projekt se sastoji od niza ciljeva koji, da bi projekt uspio, moraju biti ispunjeni. Također je svaki cilj jednako važan i bez njega uspjeh ne bi bio potpun.

    Svaki pojedinac ili obitelj koja je doprinjela ostvarenju postavljenog cilja bi trebao u sebi biti sretan i zahvaljivati Bogu što je imao tu privilegiju bio sudionik tog procesa.
    Najljepši dar koji ste mogli dobiti, kao i svaki pojedinac koji je na bilo koji način sudjelovao u tom projektu, je osmijeh i riječ hvala od mladih koji su ostavili dio sebe u svima vama.
    Sigurna sam da niste mislili da je najvažnije nabrajati zahvale onome tko je za što zaslužan, ili biti ljut ukoliko netko nije spomenut, jer to nije prava svrha i cilj svega što je napravljeno.

    Svaki projekt treba i mora imati odgovornu osobu i kao takva ona mora na sebe pruzeti najveći teret, ali svaka karika je jedanako važna i jednako vrijedna, počevši od župnika vlč. Josipa Ćorića do obitelji koje su mlade ugostile, hranile i pozvale u svoje domove.
    Svi ste vi jednako vrijedni.

    avatar

    05.01.2007. (19:58)    -   -   -   -  

  • Suzana

    Anita pa tu ti je komentar... :) Nas dvije ćemo se udružit i zajedno provalit kod ane ako nam ne donese slike... Može?! :) Pozdrav svima bolesnima

    avatar

    06.01.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • piki

    hi ja sam novi pa neznam kako ovo na blogu teče, pa bi me mogli malo uputiti

    avatar

    07.01.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • Anita

    E, ljudi, Maria nam se javila.. Evo šta nam poručuje..
    Dear prep. group! I'm back, a little sick but happy! I hope also that you have beautiful memories and experiences from the meeting. I'm looking forward to meet you all again and hear everything! Today the prayers in St.Maria starts again and continues until 19.01. Welcome!
    Pa, eto.. to je to od mene.. Piki, dobro nam došao! Ako te štogod zanima, samo pitaj!
    P.S. Suzana, preživila sam danas u školi! :) ko bi reko! :)

    avatar

    08.01.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • valentina

    Piki, samo piši što hoćeš, ako imaš dobru volju družiti se s nama. Trenutno raspravljamo o Taizeu, a uskoro dolaze i nove teme na red.

    Eh, ljudi, ja sam pitala Zorana koji snima radio-emisiju kad ima slobodno vrijeme u kojem bi svi mogli sudjelovati, jer kad sam ja popodne, neki od vas ujutro u školi, ostaje jedino navečer oko 8 što je on odbio, i ponudio snimanje nedjeljom od 12-13.30h. Nije baš ludi timing, ali eto, ja vam kažem. To znači, ako se odlučite, da bi ovu nedjelju išli snimati za emisiju u četvrtak. Mogli bi uzeti za temu prestavljanje mladih župe sv. Petra. Ajde mi što prije javite da znam. Olakšali bi meni, bilo bi zanimljivije...I također , slobodno dajte ideje tema za obraditi u emisiji. To ne znači da ću ih ja prihvatiti, da ne bi bilo spuštenih nosova, ali možda neke zaista budu super ili potaknu na nešto bolje. Inače ja snimam emisiju ponedjeljkom ujutro u 8.15h, pa ako se ne dogovorimo za nedjelju, još uvijek ostaje ponedjeljak ujutro za sve one koji mogu.
    Ekipa, javiii seee!

    avatar

    09.01.2007. (07:59)    -   -   -   -  

  • denis

    I tako, da vas pitam kako vam se svidjelo ovo sa Taizeuom?

    avatar

    09.01.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  • denis

    Valentina, ja ti tako rano ne ustajem inače, ali ako se dignem dođem u emisiju.

    avatar

    09.01.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • valentina

    Hvala ti Denis, iskoristit ćemo već tvoju dobru volju, ali moramo se prije emsije dogovoriti tko , što , gdje i kako, tako da ako hoćeš nešto pročitati ili nešto dogovorit ćemo s eu nedjelju. Čini mi se da od ove emisije ništa jer je već četvrtak na pomolu...

    avatar

    10.01.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...