Komentari

pojidez.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • More ljubavi

    Kako Draga nije u mogućnosti još koji dan odgovarati to odgovaram umjesto nje...Kako uvijek nastojim biti iskren to ću biti i ovaj puta i mislim da nećeš pogrešno shvatiti. Vjerujem da vidiš i sam koliko komentara po postu Teuta ima, tome treba dodati i moje blogove. Nastojimo biti korektni prema svim blogerima, svima odgovoriti, pročitati sve postove prije odgovora. Dakle jako puno vremena provedenog na liniji. Jasno da je to i izuzetno puno prometa a još uvijek nismo išli na flat rate. Vidiš i sam da ima blogova koji su toliko pretrpani da posijediš dok ih otvoriš. Zbog svega navedenog izbjegavamo otvarati još i playere...Stoga tek osvrt na tvoj povratak: jednom bloger, za uvijek bloger...
    Što se tiče tvog komentara kod nje...beskrajno uživamo u svim igricama koje nam padnu na pamet pa je i opisana jedna od njih...pozdrav

    avatar

    06.01.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • ANA BANANA

    Stari moj, ovo je stvarno hvale vrijedna studija o jednoj svakodnevnoj vrlo potrebitoj stvarčici na koju vrlo malo ljudi obraća manje pažnje nego što je potrebno. u svakom slučaju lijepo si se potrudio predočiti nam što to zapravo svima nama taj wc papir znači, mada bih ja osobno bila puno sretnija kada bi ga se proizvodilo u manjim količinama ili čak u jednom sloju. To zbog smanjivanja sjeće šuma i tako to, a i iz čisto egoističnog razloga o kojem neću dubiti. No kako god, hvala ti na informaciji o novom blogu. nadam se da ću te uspjeti redovito pratiti. Ovo mi je već veliki napredak u posljednjih nekoliko mjeseci. Pusa!

    avatar

    08.01.2007. (12:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok prijatelju....pa moram napisati da je taj tvoj post donekle i poučan. Mnogima to može biti smiješno, ali u biti to tako i nije jer to je svakodnevna stvar koja je nama ljudima itekako potrebna, ha ha. U vezi mog posta...hvala na prijedlogu, naravno da ću ga u konačnici uzeti u obzir. Pozdrav....cmokkkk.

    avatar

    09.01.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • tanka srebrna nit

    Ciao! E, stvari s linkom su takve zbog toga što pišem na kompu u gradskoj knjižnici, a ne da mi da izbrišem adresu njihovog bloga i da upišem svoju. To je taj razlog. E, u nedjelju idem đir kod svojih, pa ako ne budeš imao nekog pametnijeg posla mogli bi se napokon naći i ispiti to čudo od pive, napokon! No, budemo se još čuli!!!

    avatar

    10.01.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    Jako poucno:)Ne bi mogao zivjeti u srednjem vijeku.Zivot bez wc-a bi bio strasan:)

    avatar

    27.03.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • El caballo de la muerte

    A Japanci su ludi a ovaj zadnji film je tome dokaz;)

    avatar

    27.03.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...