Komentari

mosor2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • propheta nemo

    Jedno pitanjce: kakvo rješenje predlažeš?
    Vidio sam već masu inteligentnih pojedinaca koji vide da je tu nešto trulo, ali nijednog koji bi nudio način da se riješimo gamadi. Ne vidim ga ni ja, ali vidim da je žalovanje nad nikakvim nam svijetom(tu podrazumijevam i onaj komadić svijeta koji nije Hrvatska) u najmanju ruku beskorisno.

    avatar

    05.01.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • mosor2

    Nisam za revoluciju, gamad treba na izborima smijeniti i onda suditi, bez streljačkog stroja, ali s konfiskacijom imovine i zabranom javnog djelovanja. I ništa žalovanje: u situaciji u kojoj je malo dobrih ideja, svaki pametno misleći pojedinac, naročito ako dolazi iz sličnog miljea i jednako je zainteresiran za rješenje problema je dobrodošao i naš saveznik. Svima nam može biti samo u interesu da naši susjedi prosperiraju. Ovo je bilo u kratkim crtama.

    avatar

    05.01.2007. (23:46)    -   -   -   -  

  • borgman

    suditi? konfiskacija svakako...zabrana javnog djelovanja (iz zatvora se ne može javno djelovati), po mogućnosti Goli otok jer je ono što su "gospoda u rukavicama" napravila od 91-99 je čin veleizdaje (pa ako smo protiv smrtne kazne, onda ostaje poooduži zatvorski "mandat")...a ako nam susjedi ne budu dovoljno brzo prosperirali, onda se urušava socijalna struktura "vodeće zemlje u regiji-mo'š mislit"

    avatar

    06.01.2007. (02:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...