Komentari

antiturbofolk.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Psychodelic_Mushroom

    hvala na komplimentu i komentaru..anti rurbo folk..slazem se u potpunosti..pozzdrav

    avatar

    04.01.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • mlin

    Bok, post ti je jako dobar i vidim da punom parom krećeš u novu godinu (čini mi se da ćeš opet završiti na portalu..). Samo bih te još pohvalio za onaj dio o dugoj kosi koja nekima stvara predrasud o lošem karakteru. Znam iz iskustva da će murjak najprije pretrest nekog "kosatog" nebi li našao npr. marihuanu, a da pritom pored mene ne primjeti nagleiranog mladića koji je pun alkohola..pogledaj ovo

    avatar

    04.01.2007. (21:53)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    Flower, molim i drugi put ;9
    @Punky- to znam iz osobnog iskustva... Koliko puta su me samo pretresli radi ničega.. imao sam dugu kosu prije.. magnet je za sve dezurne policajce... Pored mene tip trzi maru preko mobu, neki meni nepoznati tip, a meni prilazi kako bi me legitimirao... Naravno, taj tip je bio skockan po standardu, a ja sa skateom, širokim hlačama, vancsicama i dredovima... i naravno da će mene.. pih...

    avatar

    04.01.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • dainty

    Turbo mi se bljuje na TurboFolk..hehhe...turbo pozz :)

    avatar

    05.01.2007. (16:07)    -   -   -   -  

  • thrym

    Gdje je nesto onaj uber 1337 bor?????????? vrati ga!!!!

    avatar

    06.01.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • Ishin-Shinsi

    Sve je to uber turbo :).Da kažem opet dobar post već sam si poštapalica.
    Ovo što si rekao za pretrese je živa istina.Kod nas u VT to je PRAVILO da ako noisiš dugu kosu si :narkić/alkos/razbijač a turbiće nezaustavljaju jer su fino skockani.
    A gdje ćeš prije dobiti batina?Na metal koncertu?Ili koncertu TF?
    Na jednom koncertu Led Zeppelina su bile stolice dok na raznoraznim koncertima TF nema mjesta za sjedenje,samo za užičko kolo :) (

    avatar

    07.01.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @Ishin, a da ne pomenem onaj koncert Deep Purplea u kazalištu ili Metallice sa simfonijskim orkestrom.. kada smo već kod "sjedenja" na koncertima... i samo da nadodam kako zvjezdice s estrade o tome mogu samo sanjati....

    avatar

    08.01.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  • sm0th

    Nemoj mi po elektroničkoj glazbi ;). E moj nET, ovamo u Zg je kriticno, a usudio bih se reci cak i kriticnije nego u mom pravom gradu (Čapljina, BiH) što se tiče TF nemani...
    Best regards ;)

    p.s. nisam metalac, al koncert metallice sa simfonijom sam slusao ;)

    avatar

    09.01.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • Techno man

    Krvavi obračun u klubu Gjuro 2


    Prije pucnjave redari su zbog remećenja reda iz Gjure 2 izbacili mladića, koji je nakon toga otišao u Dubravu i vratio se s desetoricom prijatelja naoružanih palicama, pa čak i sjekirama.


    Novogodišnji techno-party u kultnom zagrebačkom klubu Gjuro 2 u ulici Medveščak 2 izrodio se oko 3 sata na Novu godinu u krvavi obračun, u kojemu se pucalo, ali i obračunavalo palicama, pa i sjekirama. Zakuhalo se sat ranije, kada redari, koje je angažirala zaštitarska tvrtka Mreža, zbog gužve u klubu nisu pustili Marka Junaševića (20) unutra, piše Večernji list.

    On se frustriran sat vremena kasnije vratio u klub s više od deset kompanjona. U gužvi koja je uslijedila redari su naoružanu skupinu pokušali spriječiti da uđe, te su zatvorili metalna vrata na ulazu u dvorište pred klubom.

    Kako su pobjesnjeli napadači svom silinom navalili na vrata palicama i sjekirama, ubrzo su ih provalili i uletjeli u dvorište.

    U jednom je trenutku netko od redara zapucao u zrak, a potom vjerojatno i prema napadačima te pogodio Marka Junaševića, nanijevši mu ozljede okvalificirane kao lake.

    Tri metka, pak, koja su propucala zid od knaufa, pogodila su garderobijera Igora Marinovića (30) i teško ga ozlijedila, zbog čega je prevezen u Kliniku za traumatologiju, gdje je tijekom dana operiran. U hipu je nastala neopisiva gužva pred klubom, a napadači su uskoro pobjegli.

    Iako policija raspolaže podacima o identitetu više sudionika obračuna, kako svi izgrednici još nisu dostupni, u postaju na Medveščaku privedene su dvije osobe.

    U tijeku je kriminalistička obrada zbog pokušaja ubojstva.

    Večernjak neslužbeno doznaje da je u sukobu ispaljeno možda i više od 20 metaka.

    avatar

    09.01.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • Cry angel, cry....

    Tekst je odlican. Turbo se slazem s tobom :) Bila, vidjela, pobjegla. Zavaravaju sve, pa i sebe. Odlucim se reci najveci licemjeri jer dizu ruke na Cecu i ostatak turbo folka i narodnjaka, a svi redom velike Hrvatine... Da ne zaboravim reci i svi redom pokradaju svoju Hrvatsku... Od nogometasa do kriminalaca, prazoglavih manekenki i balavih curica kojima je najveca zelja biti sponzorusa i cura od kriminalca. Jer biti vidjena na narodnjacima je in... Mi svi ostali smo valjda nenormalni jer nas nije zahvatila ta totalno in turbo groznica!!!

    avatar

    10.01.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • Dolce Far Niente! (stevo)

    odlična tematika i tekstovi,svaka čast...inače super je vidjeti da netko se služi i satirom,kao što ja često radim =) pa navrati,možda ti se nešto svidi (prvenstveno stariji tekstovi)...pozdrav i stavljam u linkove!

    avatar

    10.01.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @cry angel, hvala :) jednom sam u jednoj temi, koju su mi čak i u jednim novinama objavili, pisao kako TF stvara svoju imaginarnu sliku realnog života, a koji je dijametralno suprotan stvarnom relanom životu... uglavnom, apsolutno si u pravu i ovaj cijeli komentar potpisujem u potpunosti...

    @Dolce Far, hvala, vidio sam ti malo blog... da, da, satira je zakon.. ali je još bolje kada netko to može razumjeti.. a satiru danas rijetku razumije ekipa... većina ih sve shvati doslovno :)
    nešto tipa:
    Otišla je, ne voli me,
    ja sam tužan i sam,
    dajte pušku da se ubijem,
    ona mi je ukrala san.. :) (stih napisan u par sekundi vjerno prikazuje 90% TF pjesama :) )
    .. i onda se negdje objesi/upuca/skoči s Katedrale :)
    Eto što ti je doslovno shvaćanje TurboFolka :)

    pozdrav ;=)

    avatar

    12.01.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • Veliko Plavo Prazno Plavetnilo

    Čim sam vidio ovo odmah sam se sjetio ovog tvog posta: Turbo Sex

    avatar

    12.01.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • Dolce Far Niente! (stevo)

    bolji su stihovi: suzama sam lepio tapete,otišla i uzela mi dete...zar ne??? Možda neki tapetar ironično govori o prekidu s curom? =)

    avatar

    12.01.2007. (14:45)    -   -   -   -  

  • nETsOLDIER

    @stevo, hehe, dobra fora, nadasve satirična... nego, zamisli u onom stihu: "Ne plači mi na kućnom pragu da mi vrata ne povuku vlagu"... koja bi osoba tu mogla biti skrivena nekom čudnom "umjetnički" opisanom ironijom?

    avatar

    12.01.2007. (17:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...