Komentari

sportycura.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • The impossible is never out of reach............

    prva

    avatar

    04.01.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • jurja :)

    hej.. da petrić..skužili smo da volis ples.. fakat si u tome svemu.. al neka..tako treba ak to volis.. pozdrav..fora ti je dizajn..kisssach!!

    avatar

    05.01.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • jurja :)

    ej.. ajde napisi novi post!! pliz... joj jedva čekam ponedjeljak kad ćemo se vidjet!!! i stavi slikice.. e ajde stavi neke ljepe s krka!!! ono di smo mi sam cure..pusa..

    avatar

    06.01.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • *Hana*

    ej!hana je!jurja mi je rekla za tvoj blog pa sam malo svratila...posjeti moj blog ako hoces...pusa!

    avatar

    07.01.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • helgovska

    ej ja sam stigla i aj pogodi kog sam vidla kad sam isla na tramvaj-jooosipa,znas onog ćulića onog na kalendaru kaj smo vidle u petak kod tee..i naravno on se vraca s treninga.al brijem da me nije skužia e i pazi sad,dodem na stanicu i cekam tramvaj i onda naletim na robija i antu i naravno oni nece ni pozdravit,poznato ti je već zasto.i oni naravno naravno idu u inportane i iza se smiju..e aj javim ti se kad dodem sutra i daj da se dogovorimo za subotu za kino ,,i vidjet ces da cu imat muda pozvat josipa i pitat ga za kikija.ak ne,sto sumnjam pitat cu miku u ponedjeljak,pa cu pitat i kad su im treninzi.i da pitat cu ih za kino i onda cu otkazat.e bila sam jucer na stardolu i uredila sam si lutkicu i mogu ti rec da je fakat super..i da poet sam zaboravila njegovu "ronaldovu facu"-sala.aj sad je bilo dosta pusek i pusek i ciao!

    avatar

    05.05.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...