Komentari

plavakuja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • mrki

    Ma evo ti komentar, šašavo moje...drago mi je da smo sve sredili...kaj bi ja bez tebe?pusa ljubavi

    avatar

    06.01.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • kosta

    ooooohoj...evo da se i ja tebi jafim....čudno je to ni moja sadašnja matea istop nemre zaspat do 5 ujutro, čudne ste vi žene..kak ne bi bila bolesna i depresivna i sve ak ne spavaš dovoljno..cc nemre se to vama na lijep način utuvit sve to treba korbačem kako bi rekla moja baka...aj sve najbolje ti želim u nofoj godini..i podrži mi ofaj blog ,vidjela buš o čem pričam kad odeš na njega..uživaj..KOSTA

    avatar

    10.01.2007. (09:32)    -   -   -   -  

  • James Dean, Senna i McQueen na jutarnjoj kavi

    Nemam život kad ti sad javljam... Al nema veze, vratio sam se iz Dišnika (to je u Hrvatskoj), i DABOGDA TRIPUT PALA VOZAČKI, PUKLA TI GUMA, PREGRIJO TI SE MOTOR, PAO SEMAFOR NA TEBE kad Bog prije daje volan tebi u ruke nego meni... Bože, oprosti si, ne znaš što činiš... Al nema veze , sretno ti bilo, samo pazi na one tri papučice ispod volana - imaš kuplung (kvačilo, spojka), nju moraš stisnut kad mijenjaš brzinu, inače ode getriba... Kočnicom kočiš, al nikad ne drži kočnicu zajedno s gasom te gas. Imaš i ručnu, žmigavce, upali svjetla, veži se, na rotoru uvijek s lijeva imaju prednost, na zebri uvijek pješak ima prednost, velki crveni znak u kojem piše stop znači stop... R na mjenjaču nije reli, nego rikverc... I uvijek kad krećeš, moraš ubacit u prvu, u gradu je ograničenje 50 km/h, na otvorenim cestama 70, na autoputu 130, kad ulaziš u auto prvo moraš otvoriti vrata, to ti se radi kvakom, pazi, sjedni na lijevo prednje sjedalo, imaš pokazivač brzine i okretaja motara, pazi, jedan je graviran preko 200 km/h, drugi negdje do 7000 okretaja (ovisi o autu), nemoj ih pobrkati, nemoj na semaforu kopati nos, rešetkasti otvori na armaturi su ti otvori za klimu i ventilaciju, nemoj probati prekrenuti tramvaj ko onaj bedak, još jednom sretno, čuvaj se i obavezno mi javi kad voziš da tad slučajno ne izađem iz kuće. To bi bilo to, sretno, čuvaj se! I zapamti, ako padneš, uvijek postoji zadnje sjedalo, stanete i ti i instruktor... Malkice se šalim, uživaj!

    avatar

    13.01.2007. (00:23)    -   -   -   -  

  • ...::nixy::...

    E, tu cajku znam... Frendica mi je to stalno pjevala... i iako cajke ne volim, ova mi je lijepa... zi će me ubit, ali baš me briga! pozdrav!

    avatar

    15.01.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...