Komentari

travelfreak.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Zvrk

    Znas sto, sve mi ove tvoje odluke zvuce ostvarivo.
    A kad imas dinner party ,nisam daleko samo preko kanala, da isprobam kako je,he,he.

    avatar

    02.01.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • posjetitelj slowfasta

    blog je stvarno coool i odličan , ali tko želi malo smiješnih stvari neka podsjeti stranicu bloga//slowfast.blog.hr pliz pliz pliz pliz pliz

    avatar

    02.01.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • want to be a model

    SUPER TI JE BLOG!! I JA OBOŽAVAM PUTOVANJA!! DANAS SAM BAŠ REKLA DA ĆU RAĐE UMIRAT OD GLADI NEGO NE OTIĆ NA NEKO PUTOVANJE, PA MAKAR I JEDNODNEVNO!! POSJETI ME.. POZZ I SRETNA TI NOVA!!!!!!!

    avatar

    02.01.2007. (22:17)    -   -   -   -  

  • jja

    Prestala sam donositi odluke vezane u kalendar, jer te se prve iznevjere, najduze drze one donesen jednog naoko nevaznog dana ali donesene kad smo zaista spremni i izvrsiti ih. Ja sam ove godine napunila 30 i po nicemu mi ta brojka nije presudna. Iako ako bih trebala nesto sad odluciti - odlucila bih samo da cu s epobrinuti da me jednako prati sreca kao i prosle. Jer imamo iste zelje, vecinu sam ostvarila, ono o putovanju od 3 mjeseca je odlicna ideja, ali to mi se nece ostvariti. Iskreno - fotografiras odlicno, ali ako mislis da moras i bolje, zelim ti da ti se i to ostvari! Tek sad vidim ono o kuhanju (jer odgovaram kako citam) joj jesi me nasmijala, zapravo muz kuha bolje nego ja, pa si ja uvijek ispadnem minorno. Da, kad citam ponovo vidim da su nam zelje identicne, ja sam ih imala 2006 ;-)

    avatar

    03.01.2007. (00:24)    -   -   -   -  

  • Bato

    Kaj da kažem, wiseman. Ostavi mi koment, please

    avatar

    03.01.2007. (21:22)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ciljevi ti nisu nedostižni, ali ih je možda malo previše za jednu godinu. Držim ti fige da ostvariš one koji će te najviše usrećiti... ;-)) btw. ovo prvo bi i ja definitivno trebala...

    avatar

    04.01.2007. (08:38)    -   -   -   -  

  • Slavonija - Bavarska

    oj!! eto ja sam relativno nov ovdje, pa vas pozivam da me sposjetite... :)
    blog je, kazu drugi (a ja im vjerujem ;))), zanimljiv... ima puno slika, linkova na zanimljivosti slavonije i bavarske... ima i bit ce zanimljivih diskusija... a uskoro ce i nekih nagradica biti... ;) citajte, gledajte, komentirajte i dajte svoje ideje i prijedloge!!!
    lijep pozdrav!!! ;))

    avatar

    04.01.2007. (17:08)    -   -   -   -  

  • Slavonija - Bavarska

    jos nesto...
    stvarno mi se sviđa tvoj blog!!!
    lijepo i zanimljivo!!!
    pozdrav!!! ;)

    avatar

    04.01.2007. (17:09)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    Ma bice valjda bolje jedne .....................godine . Hvala ti na zeljama. Sretna i tebi nova godia i nadam se da ces ovu listu odraditi. Joj jesi me pogodila slikama kamenjara sva sam se najezila. A da ti nesto probas sa fotografijama. Fantasticne su. Ma malo je falilo da krs nas mili i zamirise. Pozdrav od lele iz novog gnjezda. Bok.

    avatar

    05.01.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    sretno ti onda s ispunjavanjem NG odluka..ja sam odustala od donošenja istih,jer sam vidjela da mi nekako ne idu počeci od početka godine..bolje mi ide kada se sjetim usred godine i odlučim nešto:) u svakom slučaju, pridružujem se odluci da putuješ..tako će biti još lijepih slika i opisa:)
    sve najbolje

    avatar

    06.01.2007. (09:54)    -   -   -   -  

  • Iza sedam mora...

    prvi put sam na tvome blogu... pa cu se malo osvrnuti na sve... privukao me naziv tvog bloga u svakom slucaju jer sam slicno kao i ti travel freak kao si ti to nekako nazvala... barem oem 2 put godisnje negdje... cak sam uspio otici na samo 3 dana u miami ove godine i vratiti se stjecajem okolnosti, ali bilo je ludo i nezaboravno u svakom slučaju... uskoro se spremam na ponovni put za ameriku, ali ovaj put na nesto duze od 3 dana , barem 4:))))
    najvise volim JI Aziju (Tajland smatram svojom drugom domovinom...)
    lijepi pozdrav i jako zanimljivo pišeš

    avatar

    07.01.2007. (21:05)    -   -   -   -  

  • "NEMAM DECKA,ni netreba mi"

    POSJETI MOJ BLOG

    avatar

    15.02.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...