Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • NEMANJA

    Žac, daj molim te napravi već jednom u par pasusa Who is Who? u našoj obavještajnoj zajednici. To ne znači sada denuncijantske popise stotine službenika naših sigurnosnih službi, nego magistralne grupacije, njihove političke patrone i nositelje vlasti ojedinih "ogranaka" tajne policije. Recimo: Mesić, pa njegovi ljudi; Sanader, njegov persona...bivši obavještajci iz Yu...sloj nesretne naplavine ranih devedesetih...itd....

    avatar

    02.01.2007. (07:41)    -   -   -   -  

  • Breaking News

    Čuj, Žac, ovaj je komentar pomno brisan na jednom znamenitom demokratskom portalu, pa, kao takav, kako bi rekla Veki Kljajić, zasigurno zaslužuje trajno konzerviranje na jedinom slobodnom mjesetu u ovoj jebenoj zemlji. Neposredan je povod transfer Hloverke Hlo Srzić-Novak na tu zanimljivu televiziju koja je navodno u američkom vlasništvu, ali ne samo da emitira informativno-politički program suprotan američkim interesima, nego pokazuje i ine znake sumnjiva ponašanja: zanimljivo je da studio u izgradnji Nove tv, prije godinu dana ponosno pregladava i Miroslav Kutle, baš kao što je zanimljiva i količina vlasničkog udjela Vladimira Smoleca u tom vlasničkom paketu. Bilo kako bilo, evo tog teksta:

    Zanimljiva je ta televizija u vlasništvu CME-a, dakle američkog kapitala, k tome još gospodina Ronalda S. Laudera, dakle predsjednika Jewish National Funda, koja u informativnopolitičkom programu potiče politiku izravno suprotnu politici State Departmenata. Koliko je tome razlog činjenica da je Nova tv zapravo nastala kao projekt Vinka Grubišića, kojemu nacionalnu koncesiju dodjeljuje Vijeće pod kontrolom Ivića Pašalića, da bi mu u doskora poslovne konce pomrsio šef Operativne Kompanije Ćaleta - kojemu je usred Zagreba u obračunima oko Nove pucano u noge! - koji se, nakon tih hitaca, odjednom doziva svijesti i, kroz posredovanje Vladimira Smoleca, a na inzistiranje svih članova Gruppoa, televiziju pristaje "prodati" strancima (u tri tranše, navodno za 24 mil. eura), veliko je pitanje: naime, veliko je pitanje je li Nova Tv ikada prodana! Jer, sudeći po personalnoj politici i neformalnim utjecajima na informativni program, kao i po odabriru produkcijskih kuća koje proizvode glavninu domaćega programa Nove Tv, ta je televizija velik misterijh hrvatskog medijskog prostora. Recimo, posljednji angažmani posve su, kao što pokazuje naklonost EPH Hloverki Srzić-Novak, voda na mlin bišeg Gruppoa; činjenica pak da Media Ringu bliska produkcijska kuća Core Media ima čak tri projekta na Novoj, dodatno osnažuje taj argument: supruga gospodina Šelebaja s Hloverkom odavno ima zajedničku tvrtku, i Hloverka je odavno neformalan programski savjetnik Nove! Također, prelazak Grubišićevog projekta Večernje škole pokazuje novu dimenziju tog misterija: tvrdi se da je Pervan dobio 3 milijuna kuna za transfer, što je samo dimna zavjesa koja ima za cilj zakriti istinske činjenice ugovora, a te su nevjerojatne: Grubišić će dakle na toj svojoj bivšoj, a sada navodno prodanoj televiziji za svakodnevnih 25 minuta prežvakanih Pervanovih dosočica dobiti ni manje ni više nego 40% zarade! Tvrdi se da je reklamni dnevni utržak za program te vrste oko 10 000 eura dnevno! To znači da bi Grubišić - inače vlasnik "Jadran-filma", koji je upravo od grada, ovoga ljeta, kada su već građani otišli na more, dobio nekoliko godina počeka za 400 000 kn komunalnog duga, tj. otplatu od 1000 eura mjesečno! - kao producent toga projekta, na "američkoj" televiziji zarađivao gotovo stotinjak (100 000 eura) mjesečno! Moža zvuči nevjerojatno, ali, sasvim je istinito. Jedino što izgleda da nije istinito, činjenice su koje se prezentiraju kao autentične kada je riječ o vlasničkom statusu Nove tv. Ali, o tome EPH nikada neće napisati niti riječi: ta, to je ionako njihova domicilna tv!

    avatar

    02.01.2007. (07:47)    -   -   -   -  

  • vakat

    Izgleda da je yugo bljuvotinu Perkovića, dobro uzdrmao Margetić na novom portalu. Upućeni kažu da kopa nogama i njuškom da ga zaustavi.

    avatar

    05.01.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @vakat, vidio sam i zaključio da će se Perković jako naljutiti na Nikolu Štedula, Nikolu Krištu, Antonia Lekića, Ivicu Drviša, Miru Lacu... Siroti Margetić :(

    avatar

    06.01.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...