Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zimska šema

    opet si me bacila u komu. odakle ti pravo ovako pucati po našim emociajma. sve si zbila ovaj put. i dođe mi da vrištim. ne znam odakle početi. od pokojnog jurišića. bog mu daj pokoj duši. čovićka nije vridna spomena. bljak.
    ili od one gusjenice. jedna od dvi životinje koje ne mogu vidit. prva je zmija (evo su mi već noge u zraku od staha). moglo bi se malo i o časnima. ali, neću. moglo bi se i o saši. ali o njemu ćeš ti još. ima vrimena. mogli bi i o bućama. no i o njima si u malo rekla sve. a i slika kaže, kako se ono reče, iljadu riči. o bahatim vlasnicima odvratnih velikih auta ni slova (ima istine da velika auta voze oni s vrlo malim, ili barem tankim???). ja bi malo o osejavi. i romantici. i jarbolu.
    ma, ne bi ni o tome. možda tek malo o tome da možda netko i ne glumi da mu je lipo. možda je nekome super u ovim novogodišnjim euforijama.
    a dans na rivi milijarda ljudi. boli stomak i glava. je li ovo moj grad. di je ona lipa makarska iz osamdesetih. plače mi se.
    kao što znate ja sam na liječenju od ovoga bloga. ali eto su me malo pustili na pet minuta. i ja se posljednji put javljam ove godine. časna pionirska.
    čitat ćemo se i dogodine.
    možda i poljubit a da ne znamo da smo se poljubili.
    barem neki neće znati.
    jer ja uvik znam s kime se cmačem.
    kako je to lipo.
    kud ćeš lipše romantike.

    svima poljubac i voli vas vaša zimska šema

    avatar

    31.12.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    meni ćeš morat kazat kad se cmoknemo! sritna ti nova!

    avatar

    31.12.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • borut

    Bome, Zimska sema u pravu! Koliko toga ti zbijes u jedan post, da moram i ja na "lijecenje" - Vesna me vodi na jogu. Dosta bloganja u Staroj - sretna ti Nova!

    avatar

    31.12.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • zbunjena

    E da ti ja zaželim sretnu ovu što dolazi, da bude bolja u svakom pogledu od ove šugave 2006. Ako tvoj blog čitaju one face iz 'bijele kuće', pa nam opet vrate klupe na Osejavu, najbolje moguće misto u gradu, ja ću predložit da ti dignu jedan spomenik. I to gore, na Osejavi.

    avatar

    31.12.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • Ekstrem

    HEHE SAD MI JE RAZREDNICA!!!

    avatar

    02.01.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...