Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Ribac

    uh, oh, jao, podsjećaš me na ispitne materijale...

    avatar

    30.12.2006. (12:12)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    previše računanja, previše razmišljanja.. lupi...

    avatar

    30.12.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • suncek

    neznam di sam citao dal u komnetaru ili postu... ali prevec filozofiras, poanta onog citanja je bio western i citat "when you whanna shoot , shoot dont talk" tak si ti prevec mislil kak i zasto umjesto da si sam puknul glupu loptu...

    avatar

    30.12.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Ribac: momčino, pa to je barem jednostvano gradivo :))) Koji faks? :) @seoska idila i photopublika: hehehe, pa lupio sam, i to savršeno - satrao sam uređaj pa me zanimalo zašto se to nije vidjelo na brojčaniku ;) Izgleda da niste shvatili da bi frend sa onim udarcem nanio bitno manje štete svom protivniku u pravoj western tuči nego ja... :-))))

    avatar

    30.12.2006. (14:39)    -   -   -   -  

  • dislocirani

    ja se već zabrino da će ddadd odlučiti se za dijetu :D!

    avatar

    30.12.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Uh, shvatila sam - tvoja je intelektualna snaga oogroomna! Možda da ipak kreneš opet lupati vreću! :D

    avatar

    30.12.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • ::MajmunolikoPrase::

    Juče’ san zakasnija na oni post, tako da san se mora vratiti na oni ispod ( istina, povezan je s ovin današnjim ) tako da je taj povratak bio neminovan. Oni doli post me nasmija, dok me ovi drugi ubija u pojam. Prvo san iša' čitati, al brate, popizdija san tako da san prvi put ( čitajući nečiji blog ) mora’ uzeti olovku i komad papira kako bih shvatija što si napisa'. Ubilo me tvoje razmišljanje... reka' bih filozofiranje, al' bih s time uvridija neke svoje prijatlje. :D I da, moran se pohvaliti, shvatija san i osta' san fasciniran teorijom… e sada, da li zbog teorije ili zbog toga što san uspija shvatiti... nekom drugom prilikom... ;)

    avatar

    30.12.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • budalacobanin

    tata evo tebi jednan savjet(objasnjenje)

    ti si jaci , masivniji , imas tesku ruku kako bi se reklo. da bi dobijo naj rezultat na toj boksackoj vreci tyrebao bis udarat u gornji dio vrece, tako bi tvoja brutal force proizveo vrlo veliku brzinu(kutnu brzinu, jer si tu silu usmjerio u tocku koja je manje udaljena od centra [krak sile] zamisljene kruznice di je centar osovina na koju je pricvrcena vreca) vrece sto bi rezultiralo max. brojem bodova, ponosom i divljenjem cigica koi densaju oko "autica"

    avatar

    31.12.2006. (11:14)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Pusti glave Daddek, mi Hrvati ih ionako nemamo.

    avatar

    31.12.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @dislocirani: Ah, dislo, da se to desi trebam prvo odabrat neku tjelesnu reklreaciju :) @neni_iz_bajke: Ah, draga Neni, smijem li doć kod tebe u šumu (ili dvorište) cjepat drva? :DD Nekoć sam to radio satima, neprestano, uspješno i brzo. @MajmunolikoPrase: Ej, baš si me iznenadio toliko motivacijom :))) Veselim se drugoj prilici ;) :)) @budalacobanin: Hvala sine, tata ponosan :D To je zbilja istina, čak ne moramo uzeti nikakvu formulu (niti krak sile) da to dokažemo već se čisto geometrijski vidi da će kad mi ruka prođe kroz vreću bliže centru kutna brzina biti veća, ali kad sam pojednostavnio i rekao da je kut nula, nisam rekao još nešto - tj neprecizno sam se izrazio. Nije to u što lupamo vreća za boks, tj. nije to dugački valjak, već je to kruška i udarac gore ili dolje bi u tom slučaju bio u zakrivljeni dio kruške. Da udarim u gornju stranu kruške 30% sile bi mi kosina kruške odnijela okomito, na os poluge, a da ne pričam o ozljedama :) @nažigač: Ah dragi nažigač, ja bih tak rado da Hrvati imaju glave...pa ću raditi na tome i dalje :))))

    avatar

    31.12.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • škropec

    Sretnu Novu godinu želim tebi i tvojoj obitelji.....neka Vas prate sreća i veselje.....

    avatar

    31.12.2006. (21:06)    -   -   -   -  

  • Irida

    Želim ti uspjeh i zadovoljstvo u svemu što radiš.
    SRETNA NOVA 2007. GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    31.12.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • Mladen

    u slučaju zanjihavanja aparata dio tvoje energije je otišao na to zanjihavanja i šarafe koji ga drže. mjerni dio uređaja je tako ipak obradio samo dio energije tvoga udarca. obično se misli da aparat mjeri snagu udarca. kada bi sva energija otišla u dio koji mjeri ili bar preko njega, ali i tada ovisi o aparatu kak je napravljen. moj osmjeh želji da izmjeriš snagu svoga udarca i sve najbolje u novoj 2007. koja je eto već počela ... :)

    avatar

    01.01.2007. (03:59)    -   -   -   -  

  • ::MajmunolikoPrase::

    EJ STARI, SRITNA TI NOVA GODINA 2007. ( Tribat će se naviknut' na tu sedmicu. ) Sve najbolje. ;)

    avatar

    01.01.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • sara

    pa već me dugo nisi posjetio...promjenila sam dizajn...
    ae svrati...pozz...

    avatar

    01.01.2007. (21:36)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    otprilike mislim tako. tijelo opslužuje glavu, ja opslužujem tijelo, a netko treći, valjda, mene... čekaj... ispočetka: ja opslužujem tijelo, a tijelo glavu, a glava nekog trećeg... hm... još jednom: tijelo glavu, ja tijelo. i ja glavu. to bi valjda bilo to. ja sam najiskorištenija u toj industriji.
    sretna ti nova, ddadd, i tebi i tvojima!!!

    avatar

    02.01.2007. (00:06)    -   -   -   -  

  • anspik.

    gle, možda bi frend nanio manje štete kad bi tuča išla tako da svako čeka mirno dok ovaj drugi udara. no zapravo u pravoj tuči tebe i frenda dok bi tvoj masivan udarac polako putovao do njegova nosa on bi svoj brzi već smjestio na željeno mjesto i samim time omeo putanju tvog koji bi onda vjerojatno totalno promašio cilj :D

    avatar

    02.01.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • strucnjak

    a taman sam mislio da sam se rijesio fizike... kad opet sila, impuls, ubrzanje.. ooo ne! lol :D

    avatar

    02.01.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • Irida

    mlatiš vreću da ne bi izlemao nkog drugog...

    avatar

    02.01.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • Slatka Žvakica

    Jesu ovo instrukcije iz biljara?? :o))

    avatar

    02.01.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ddadd, sretna Nova godina tebi i tvojima, a za cijepanje u šumi malkoc kasniš. Dobar je to biznis, velika se lova okreće, a muško tijelo nakon takvog posla izgleda kao da ga je sam Meštrović klesao, ali za ovu je godinu kasno, sve dobre poslove podijelili. Ako što uleti, imat ću te u vidu. :D

    avatar

    02.01.2007. (23:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...