Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Baka

    Mislila sam si da je Atopia tvoj blog. Sad će ljudi reći da ti drkam, ali jebeš to, sjajni su bili oni komenatri kod Kizze u povodu koncerta Pixies. Bila je riječ o bijelim kožnim cipelama i pišanju... Jao, zaljubila sam se na prvi pogled.

    avatar

    31.12.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ha, ha, hvala...Idem do Kizze, pa ću to kopirati i staviti na ovaj blog. Zajebavam se s tim imenima: koje god mi padne na pamet, ja otvorim blog, tek da imam patent!
    Je li da je A-topija sjajno ime: izmješteno mjesto!

    avatar

    31.12.2006. (01:46)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    I ja sam bio na Pixiesima, i ja sam pišao, i to sebi na cipele, nove, bijele, kožne, pa sam se netom potom zagledao u njih, cipele, koje nisam mogao prepoznati, jer ja sam izašao u novim cipelama od mekane bijele kože, te sam se zamislio nad tom činjenicom da eto stojim na nečijim tuđim nogama u ružnim popišanim cipelama, klateći se naprijed-nazad kao metronom cijeli božji koncerat, ne uspijevajući shvatatiti na čijim to nogama stojim, kako sam se na njima odjednom našao, i, konačno, što se dogodilo s jedne strane s mojim nogama, kad već stojim na tuđima, a s druge, što se zbilo s mojim lijepim novim cipelama od bijele meke kože!? Pojma nemam što se događalo na koncertu, samo mi je friend kasnije pričao da me je od početka svirke pa do zadnje note koncerta gledao nekakav freak koji je s terase povratio na srednjoškolku, postojano zureći u moje ritmično klataranje i koncentiranu kontemplaciju stopala kao u iznenadnu pojavu velikog, bijelog majmuna, pritom oduševljeno svakih desetak minuta komentirajući: Ti si stari Bog, eeeej!, diveći se valjda tako načinu na koji izražavam svoju predanost glazbenoj misli Pixiesa. Da mi je samo upoznati tog kita, ejjjjj! Pa da odemo na Škoru zajedno. atopia 17.07.2006. 23:37

    avatar

    31.12.2006. (01:52)    -   -   -   -  

  • Baka

    Ej, to je to! Majketi, to je komentarčina.
    A atopija je sjajno ime, oksimoron u jednoj riječi, ali mnogo više od toga.

    avatar

    31.12.2006. (02:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Pametno si to kazala: okimoron u jednoj riječi! Znaš onu Jorgeovu zajebanciju da je oksimoron složenica pojmova od kojih jedan drugom, prividno, proturječi! Ha, ha, pizda li mu materina pametna, da prividno!
    Javi mi se na nigdjezemska@yahoo.com, pa ću ti se javiti s normalnog maila.

    avatar

    31.12.2006. (02:16)    -   -   -   -  

  • Baka

    Jorge iz Burgosa, hehe. Nego, javih ti se na nigdjezemsku (lorelei8@net.hr). Molim da me prosvijetliš u svezi glede i pogledu ona dva filma. Ne znam otkuda su citati.

    avatar

    01.01.2007. (21:43)    -   -   -   -  

  • Allba

    skoro,teško sam se snašla...........petlju imaš

    avatar

    16.04.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...