Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • zgdnevnik

    A čuj, odeš u neki klub i tučeš se kolko hoćeš :)

    avatar

    29.12.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @ZG dnevnik: Ej, ti se meni uvijek pojaviš na nekoj fajterskoj temi :DDD Ne želim se tući. Ne želim ni da nanosim bol niti da mene išta boli...ali sam zbilja želio dovest tu vreću bez mozga pameti :))))

    avatar

    29.12.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • Ribac

    heh, izgleda da si od siline udarca pokvario aparat :D

    avatar

    29.12.2006. (19:56)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Pokušam te uobličit i sjetit se dal sam te viđal kad sam (predavno) igral biljar u BBS-u al nemrem... Zakon je bilo na početku dole tri pa onda šest stolova al ni ovo gore nije loše. Hehe, nisam tam bil bar pet-šest godina a u kvartu mi je :)

    avatar

    29.12.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Lupi glavom o zid

    ah, muški i njihovo djetinjasto dokazivanje! ;-))
    u rijetkim situacijama to zna biti taakoooo slatko!

    avatar

    29.12.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • darlene

    Heheh... Bas kao sto je Lupi Glavom o zid rekla =) A buci bu =))

    avatar

    29.12.2006. (23:17)    -   -   -   -  

  • Philomena diogenica Q.

    Po mojoj profesorici iz etike postoje dvije vrste sukoba. Citiram: verbalni i mlaćenje.

    avatar

    30.12.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  • anspik.

    pozdravi prijatelja :D

    avatar

    30.12.2006. (02:13)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Ah Ddadd! Iako nimalo ne sumnjam u tvoju fizičku snagu, savjetujem majčinski dobronamjerno (opa, pa i u meni postoje takvi nagoni :-D) - njeguj ti i uzgajaj svoju mentalnu snagu, to je tvoje najubojitije oružje! :-))

    avatar

    30.12.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • ...

    Dragi ddadd, ja sam jednom kao dijete na velesajmu lupio takvu vrecu, a aparat je umro od smijeha i rekao nesto tipa "jos puno zganaca pojedi pa onda dodji". Doci cu ja s Vama i Vasim prijateljem pa cemo vidjeti tko se zadnji smije. A malo sam i ja narastao od tada. super blog, pozz!

    avatar

    30.12.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Ribac: :-) Poslije mi je vlasnik tog parka rekao da je možda trebao napumpat vreću :DD @ZG dnevnik: Nećeš moći, nisam bio u BBS-u u to doba, mislim da sam bio samo jednom i to su mi pokazali kao neku atrakciju. Kad sam se bavio bilijarom nikad nisam rekreativno igrao po bilijarnicama :) @Lupi glavom o zid, Darlene: :)))) Uf...neću vam protusloviti, možda je ovo zbilja bilo djetinjasto dokativanje :D @qai: Tvoja profesorica to jako plitko gleda, ovo što pišem upravo sam izmislio pa citiram samog sebe :D Dakle, imamo još i sukobe interesa, sportske sukobe te sukobe oslabljivanja konkurencije - tj. biznis sukobe. Ako npr. odlučim smanjiti opskrbu u nekoliko susjednih regija i preplaviti jednu regiju svojim proizvodom samo zato da uništim lokalnog proizvođača koji još nema snage da se širi - to je sukob ali nije ni verbalni ni mlaćenje :) @anspik: Sad ili kad postane slobodan? :D @neni_iz_bajke: Najdraža Neni, tako mi svega, jednog dana bih jako volio sjest na vlak i upoznat te. Ne znam jesi li čula za wa ali bi ga ti trebala moći razumjeti - to je sklad duha i tijela. Ako ne radiš na nečemu od toga dvoje, onda u tebi nema ravnoteže i bye baj :) To je ono što smo svi iskusili - nakon napornog učenja ili bilo kojeg drugog psihičkog rada puno se bolje osjećaš ako se odeš prošetati ili ako odeš na sport nego ako samo odeš doma i uvališ se u fotelju. Time što smo nakon umora psihe umorili i tijelo pojačali smo svoj wa :) Možda bih čak mogao i napisati post na tu temu :) @X: dragi X, mi ti baš i ne lupamo vreće, to smo samo u tom trenu htjeli nešto djetinjasto dokazivati :DDD A s nama se može recimo na stolni nogomet, moj sin se najavio 6.1. :)))

    avatar

    30.12.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • ...

    Dragi ddadd, ja sam totalni amater u stolnom nogometu, ali sam zato dobar u fliperu. Prvom prilikom cu procitati malo vise Vasih postova, jer mi se cine vrlo zanimljivi, i Vi mi se cinite kao vrlo zanimljiva osoba pozitivnog predznaka. Drago mi je sto sam odmah na pocetku upoznao Vas i sina, i zelim Vam Sretnu Novu Godinu i svako dobro!

    avatar

    30.12.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • atlntico

    Dugo sam se pitao stoje s tobom i gdje si kad evo, bas nocas procitam o Makedosnkom ljetnikovcu.... Pa dragi moj , evo me u Amsterdamu, na putu za Cubu. Odlucio sam preploviti ocean pa mi je na put za nekoliko dana iz Palme. Javi se, T. corinthian@renzoo.nl

    avatar

    01.01.2007. (07:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...