Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Boris

  Javljam se nevezano uz temu posta, ali negdje moram napisati što mislim. Autor bloga nabijemtenakurac na svom blogu odobrava i potiče najogavnija vrijeđanja. U komentarima zadnjeg posta čitatelje Zrinkinih priča naziva se idiotima koji srču napoj na kopanji Svinjskog pisma. Iako nisam aktivan član blogosfere, već samo posjećujem neke blogove, osjećam se uvrijeđenim. Sramota je što moderatori bloga dozvoljavaju ovakova iživljavanja!

  avatar

  28.12.2006. (17:22)    -   -   -   -  

 • NF

  bravo, nek je i on nešto dobro uspio napraviti ;P p.s.
  mnogo više od tvog pristupa predsjedniku mesiću, sviđa mi se današnji mijićev u "novom listu", i inače mi je mijić svojom radikalnošću obično prihvatljiv, za razliku od npr. šnajdera koji bi mi kao trebao biti ideološki bliži (tako me prijatelji krstiše)...

  avatar

  28.12.2006. (17:53)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @NF, Mijića volim pročitati. On je za razliku od mene istraživčkog blogera, komentator. Zato nam se "pristupi" Mesiću razlikuju. Šnajder mi je prijatelj. Zvao me na javna druženja u ZKM kad su me brojni izbjegavali- nakon Levarova ubojstva. Podržao me kad sam dobio otkaz. To što danas vjeruje da je Mesić "čist" ostavljam na prosudbu njegovim čitateljima.

  avatar

  29.12.2006. (11:23)    -   -   -   -  

 • ::MajmunolikoPrase::

  Opće je poznato koliko su Francuzi zaljubljeni ( bili/jesu ) u Srbiju, a i samim time u goslaviju. Mnogi bi rekli da je bilo riči o birokratskom problemu, al' da se željelo prije to srediti - moglo se, al' ajd', sada je gotovo. Bilo je i vrime. Uglavnom...

  avatar

  29.12.2006. (18:28)    -   -   -   -  

 • Nemanja

  Borise, daj molim te kopiraj taj komentar da vidimo o čemu se radi, tko ga to potpisuje - makar nickom - pa ćemo se već na Patoblogiji obračunati! Imaš potpuno pravo: ako je netko zaista čitatelje Zrinkinih priča nazvao idiotima koji srču napoj na kopanji Svinjskog pisma, treba mu to zabraniti.

  avatar

  30.12.2006. (07:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...