Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • škropec

    ....koliko se duša olakša kada se oslobodi riječi?.....nimalo, jer na njihovo mjesto odmah dođu druge, ispune dušu i opet jedva čekaju da izađu.....i tako u krug, i tako u nedogled, i tako kroz život......neka si opet tu prijatelju iako nikada i nisi otišao......

    avatar

    27.12.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • Desiree8

    Iskrenost je Božji dar, no sujeta je često učini manom umjesto vrlinom.Spoznati sebe teško je. Teško je biti iskren prema sebi samima onima koji su tuđu sujetu osjetili i korito vlastite rijeke vidjeti bistrim dok se rijeka probija kroz kaljuže ispirući tuđe blato kao svoje vlastito. Teško...no tko zna, možda nije nemoguće...Vrijedi li pokušati? Odgovor se krije u nama samima, u našoj volji i odvažnosti.

    avatar

    27.12.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • faraonn (1998.)

    ... svako nase pitanje odmah ima formiran odgovor, po nekom zakonu Polariteta ... ako nije tako moja draga Dezi,- zaista steta !
    Ja licno, mogu sve osim ono sto je dobro za mene . NEKA CUDNA SILA ME CUVA ZA NEKU MUKU VISU ILI VEC SAM VISOKIM ZAHTJEVIMA I GOSPODINU DOSADIO .
    Kad se radi o Nama , o licnoj svojoj procjeni validnosti , trebali bi zaigrati na karti najrizicnoj jer samo tada je cast i izgubiti .
    Boli mene , moja Prijateljice kad zaveju hladni vjetrovi a ja slabo oblecen i ni tada se ne ljutim na Gospodina nego samo se preslisam ... zar opet?
    Tesko se boriti protiv Odisejevih ratnika a i ne umijem. O istini mozemo govoriti samo ako je spoznamo, kako rece dragi mi prijatelj Skropec. Ako sam dobro shvatio njegov Post ! Noc laka , neka ti je !

    avatar

    28.12.2006. (01:44)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Zore se ne zaboravljaju, jer uvijek nove svicu, slicne onima...ni mirisi se ne zaboravljaju, zagolicaju opet nase nosnice i prepoznamo ih, mada ih dugo nismo osjetili...Ni cvijece , kad uvene, ne propada skroz, ostavi makar gomolj ili neki izdanak...tek kao nadu za sutra...Pogresno je sebe smatrati vjecnim gubitnikom, luzerom, kad imas zdravlje, svojih deset prstiju i razum, dovoljno jak da spozna sve istine svijeta...Mozda to i je tvoj usud, sto previse analiziras, sto u svemu trazis savrsenstvo, sto okrecuci se oko sebe, ne vidis ono sto ti je nekad nadu davalo, snagu pruzalo...Vidis ruke, stotinu ruku, ali kako znati koje su prave.....Tu ti nece razum pomoci, tu moze pomoci samo srce, ono ce odabrati one, manje pohlepne, ali spremne da rane vidaju i zalijece...Faraone dragi, moras shvatiti, nitko nije nemarom odbacen, ako nije makar jedan djelic zasluzio, ma koliko istina bila bolna...Postoji jedna uzrecica, kod nas..."Koliko pruzis, toliko ti se vrati"...istina, ponekad i sa kamatama....ali, takav je zivot....ugodan ti dan zelim....

    avatar

    28.12.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...