Komentari

rossanna.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • mandarinica

    hvala na lepim zeljama, saljem vam jedan kasni, nocni pozdrav :)

    avatar

    25.12.2006. (01:22)    -   -   -   -  

  • Živim i slikam

    Polete li anđeli poput ptica,
    Dotaknu li predivan osmjeh tvog lica,
    Neka ti prenesu poruku na krilima bijelim
    Da ti sve najbolje za Božić želim!

    Sretan Božić i sve najbolje!

    avatar

    25.12.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    Živele! :)

    avatar

    25.12.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • SiZ

    Mislim da je ovaj post bio upucen samo onima koji zive u Sarajevu (i BiH generalno) jer, bez uvrede drugim susjedima / komsijama, jedino Bosanci i Hercegovci mogu osjetiti ljepotu slike i atmosfere koju si pretocila u ovih par recenica, jer samo oni istinski zive multikulturalnost, ne svodi im se ta ista multikulturalnost samo na pricu.
    Cestit Bozic!

    avatar

    25.12.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • milo djete

    lijepo, iako ne slavite, ja ću vam zaželit lijepe želje, pozdrav!:)

    avatar

    25.12.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • realizator

    Htio sam sutjeti, ali, oprostite, danas sam previse iskren. Slaba je ova multikulturalnost o kojoj ovde pricate. Da, to u teoriji postoji i postoji među ljudima koji sve te praznike doživljavaju kao tradiciju, a ne kao ono što oni ustvari zaista predstavljaju. Pričati o nekoj multikulturalnosti i nadasve ravnopravnosti je smiješno. Nemojte živjeti u zabludi. Moja stara je muslimanka (nije vjernica, ali eto, po tradiciji pripada u tu skupinu), da odmah uklonim sve predrasude, ali osjećaj Božića (dan rođenja Isusa Krista, za one koji ne znaju) je daleko od onog pravog i od "ravnopravnog". Ja sam u ponedeljak imao osjećaj da je sve stalo, da svi slave, da je sve u tom duhu (ah, luda glavo, ne zivi u zabludi),+ da bih, onako sretan zbog tog dana išao ulicom i zbunio se, naime, desilo se to da je oko mene sve i dalje vrvilo kao da se ništa ne događa, škole su i dalje radile, fakulteti su i dalje radili, moje kolege na poslu su i dalje radile. Božić mi je danas čestitala samo jedna osoba s posla, a svi znaju, ne da sam Hrvat, jer se kao Hrvat nikad ne izjašnjavam (ja sam Bosanac za one koji ne znaju), nego da sam Katolik, koji aktivno ide u crkvu, pjeva u Crkvenom zboru i stvarno...nije mi svejedno. Ravnopravnost? Multireligioznost sa primjesama kvazi tolerancije?....dug je put do stvarnih shvatanja svega oko nas. Sretan Bozic svim ljudima koji ga doživljavaju kao ono što on ustvari i jeste. Cure, poljubac.

    avatar

    26.12.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • rossanna

    @ realizator
    prijatelju, mislim da si pogresno shvatio ono sto smo rossa i ja zeljele reci....nije nam bio cilj govoriti o ravnopravnosti u BiH, slazem se, dug je put pred nama... Zeljele smo ponukane atmosferom koja je vladala tog dana na ulicama Sarajeva, cinjenicom da su se tri najvaznija vjerska praznika tri naroda u BiH skoro pa spojila (plus Nova godina, jer ima i onih koji samo nju slave) :)), cinjenicom da vec iduce godine, situacija nece biti ovakva, vec opet za nekih osam godina....osjetile smo se ponosne sto zivimo u gradu i drzavi u kojoj je to moguce...vrlo jednostavno. I da, zeljele smo svima onima kojima je Bozic, od srca pozeljeti sve najljepse :)) A svako ce svoj praznik da obiljezi onako kako on zeli, a ako ti zelis da si pokvaris dozivljaj Bozica, takvim razmisljanjem, onda steta zaista...A ja ti iskreno zelim sretan Bozic, da budes zdrav i veseo i da nam uzivas u zivotu!! puse, anna

    avatar

    26.12.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • sesrušina

    sretan Božić cure!

    avatar

    26.12.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • jode

    hvala na čestitkama!dobro se zabavite za novu godinu!šaljem poljubac pa ga podjelite:)

    avatar

    26.12.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • FoTKO

    Svaka čast i kapa do zemlje, ono što drugi zbore vas dvije i živite!

    avatar

    27.12.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...