Komentari

bacaiva.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • amarcord

    Bio sam neki dan na Zornici i bila je propovijed o očekivanjima očeva i sinova, a i samoga Boga. Svi žele dobro, ali različita očekivanja ponekada čovjeka razapnu i život mu učine preteškim. Od sela se oduvijek očekivalo da potegne i za ostale. Ta mu je uloga dodijeljena još u davna vremena i uspije li je se ikada riješiti vjerojatno više neće postojati, ali ionako ništa ovozemaljsko nije vječno. Slava Bogu, a svako dobro našem dragom selu sa koga svi mi potječemo. Čestit i blagoslovljen Božić svima diljem Lijepe Naše i šire, po cijelom bijelom svijetu. Neka je svima mir i radost u obitelji, uz puni stol, pjesmu, veselje i osmjehe :)

    avatar

    25.12.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Miran i radostan Bozic u krugu obitelji zeli ti Varosanka!

    avatar

    26.12.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • marijan

    dragi baća lipo si ti to ispripovido samo kad bi i sanaderi i čobankovići to čitali pa kad bi se sjetili da i oni potjeću sa sela da i njihova familija jeca u blatu seoske ironije te da su oći seljaka uprte u nebo ,dozivajući pomoć od boga za njihov trud i njihovu muku.Al gospoda su gluva,sljepa nevide ništa,neštite seljaka i njihov proizvod.Zato nam je jedino ostalo da se molimo bogu ,da preživimo u ovakvom društvu.A "gospoda" u foteljma ako nastave vakim tempom od sela će ostati samo folklor.
    SRETAN TI IMENDAN PRIJATELJU

    avatar

    26.12.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • zakoniti_od_DVA

    Blagoslovljen Božić, dragi prijatelju, s najboljim željama za osobni boljitak, zdravlje, sreću i zadovoljstvo tebi, obitelji i svim prijateljima.

    avatar

    27.12.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • cigo

    Ne treba uvijek razumijeti velike događaje, dovoljno je prisustvovati!

    avatar

    28.12.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...