Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Zvrk

    Drago mi je da je tulum super prosao.
    Bonus ,upoznala si zgodnog susjeda.

    avatar

    23.12.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • svijet u malom

    cranium... zakon igra!!!

    avatar

    23.12.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • blond lady

    super da je sve uspjelo iako sigurno nije jednostavno sada prije Bozica (kad se ima puno posla oko kuhanja i pecenja kolaca) jos organizirati party ali isplatilo je se kako vidim ;)

    avatar

    23.12.2006. (23:56)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    idesssssssss....pa vi ste to fakat tulumarili za istac hahaha Joj kak bi ja isla na neki tulum, pa se iscagala, izdivljala, ispuhala itd. ahhhhhhh no ovdje od tuluma ni T. Teska monotonija, ucmalost, inertnost...pravi klub penzaca! hahaha Once again, sretan ti Bozic!

    avatar

    24.12.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Taj retinol mene zbunjuje. Procitala sam na kutiji jednog njihovog proizvoda da sadrzi retinyl palmitate - ali to je ogromna molekula, a na kozu djeluje retinoicna kiselina ili retinoidi, kako se vec zove, sto je dio molekule retinola. Prezenterica je tvrdila da ta ogromna molekula isto djeluje, a vidim da i drugi trpaju retinol u kreme, valjda zato sto vece koncentracije retinoida idu samo na recept. Urban Decay mi je super preko neta i steta sto se kod nas ne moze nabaviti. Imaju stvarno ludih stvari. Mislim da i Hard Candy spada pod njih.

    avatar

    24.12.2006. (02:05)    -   -   -   -  

  • jja

    blond lady - iskreno, uopce necu puno spremati za Bozic, em imam jos za smrsaviti, em smo smai nas dvoje, naime odlucili smo kako vec ostajemo doma pocastiti odlaskom (izmedju bozica i nove) u dva finija restorana, nesto kao nas special treat :-)
    Mentina - je, al zadnji tulum na kojem smo bili, vratila sam se doma u tri?! Sramota cista, ko penzioner. I tebi draga sretan :-)
    Frederika - ukratko, nije svaki retinol nesto onaj retinol za koji bi mi voljeli da je i koji je anti age hit. Ne, nije razlog zasto u drugi trpaju slicne stvari u proizvode nuzno njihovo djelovanje nego - tko si moze priustiti NE sudjelovati u ludoj trci za musterijama? ;-)

    avatar

    24.12.2006. (15:13)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    dobro si uočila problem s Vichyjevim proizvodima. nažalost, ja sam osjetila tek metodom vlastite kože, veoma problematične, a usto sam i teža alergičarka.-:((

    avatar

    24.12.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...