Komentari

highworld.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • waterborn

    nemoj svoje probleme rjesavati sa depresivnom muzikom. suprotstavi im se. kada napravis sve sto je u tvojoj moci da svoje probleme rijesis, bit ce ti lakse cak i ako se oni samo malo smanje.

    "Don’t worry about the future; or worry, but know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum."

    razgovaraj s deckom. uci i trudi se u skoli. za novu godinu odluci gdje najvise zelis ici i idi tamo. ali znaj da ako odaberes ono sto ti se cini najvise zabavnim moze ispasti uzasno, a ako odaberes ono sto ti se ne svida ali to ucinis radi nekog drugog, moze ispasti savrseno.

    "Don’t congratulate yourself too much or berate yourself either – your choices are half chance, so are everybody else’s"

    ako tvoj izbor povrijedi nekoga, pokusaj mu objasniti zasto si to ucinila i budi iskrena.

    "Don’t be reckless with other people’s hearts, don’t put up with people who are reckless with yours."

    nemoj misliti da si sama. svi se radaju i umiru sami, ali to ne znaci da bi za zivota sve trebali prolaziti sami. neke stvari su samo za tebe, a neke su tu da bi se podijelile. ljubav je jedna od njih.

    "Understand that friends come and go, but for the precious few you should hold on..."

    "...the older you get, the more you need the people you knew when you were young."

    uzivaj.

    avatar

    26.12.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • tammy

    well, tnx na savjetima...što se tiče načina rješavanja mojih problema, dosta su učinkoviti bili za sad. a muzika mi jednostavna pomaže da izbacim do kraja sve što osjećam na papir, blog ili sl. takvi dani su rijetki jer sam dosta vedra i optimistična. na svaki problem nađem par mogućih rješenja...a nekad mi se eto zalomi da ne vidim izlaz (ili ga jednostavno ne želim vidjeti) ...ne opterećujem se tak jako nekim recimo teenagerskim stvarima kojima se drugi eventualno opterećuju... i nikad me depresija toliko ne uhvati zbog škole, kolko me uhvati zbog ljubavi...pogotovo kad se napijem (ah, dobri stari prijatelj, alkohol. taj me stvarno pratio u stopu jedan period.i ne ponosim se baš time....) -.-

    avatar

    27.12.2006. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...