Komentari

ozbiljnozanimljivapitanja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • finding myself

    pa eto, nastavak je već tu... nisam ni rekao da je obična priča... :)

    a ovo... ma znam tu priču... samo da razmislim malo..
    To je već standardno... Pitanje glasi:
    "Što bi mi tvoj brat rekao, kojim putem da idem?" - i kreneš u suprotnom smjeru!

    avatar

    23.12.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Hvala na lijepim željama tvojim..:)) Priča je neobična, neobična mi je zato što za primjer uzimaš kao glavnog aktera V. Šeksa..Ok. to je tvoj izbor gl.lika nije moj....Miksam pitanje u mom umu da ispadnem kao puno pametna: " Koji put ne vodi do lovišta?" Ne znam da li sam baš pravo pitanje postavila, ali znam put do moga Bloga, tamo nema križanja niti blizanaca..:))

    Malo sam se našalila, nadam se da ćemo od tebe dobiti pravo postavljeno pitanje...:))

    Želim ti laku i ugodnu noć!

    avatar

    23.12.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Opet sam se vratila do tebe u ove kasne noćne sate, da ti postavim pitanje: Zašto ljudi imaju 2 bloga??? Imam samo jedan, a netko ima 2! Vjerujem da netko ima i 3-4..:)

    Ako sam došla do križanja i pitala npr.kao brata blizanca za kojeg ne znam, da li je onaj koji govori istinu ili je na križanju brat koji ne govori istinu. Molim brz i točan odgovor...:))

    avatar

    24.12.2006. (00:28)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Osmijeh je još na licu mom, samo da znaš. Malo mi je bilo čudno kada si mi došao sa ovim drugim nickom na Blog. Nisam odmah bila sigurna, ali kada sam ti odgovarala na tvoja pitanja, znala sam da si ti pod ovim nickom. Neobična pitanja si mi postavio, ali znaš kakva su pitanja, takvi su i odgovori. Malo sam ipak bila slobodnija na ovom tvom drugom Blogu. Malo otkačenija, htjela sam te malčice isprovocirati. Tajnu si sam otkrio, ovo mi je pitanje dobro došlo pa sam ti na neki način ipak stavila do znanja da znam da si to ti...:))) Lijep pozdrav imaš od mene..:))))

    avatar

    24.12.2006. (15:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...