Komentari

tearsunknown.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • _Mademoiselle Void_

    ja bih zbilja voljela tebi reći sad nešto kaj će te utješit, smirit il usrećit.. al ni sama ne znam kak se osjećam.. heh.. javim ti čim budem znala.. i to ako..

    avatar

    23.12.2006. (01:44)    -   -   -   -  

  • soulsmith

    napokon si se vratio... weeee...
    saberi se i nemoj se bedirati bezveze. ima vaznijih stvari u zivotu neg da se bediras zbog zene, ak je u tome stvar jer fakat neznam... nismo se vidli nit culi pun k dugo... isto ko Ivona neam pojma kaj da ti velim da ti bude lakše ili bolje, al probaj se sjetiti onoga sto si drugima govorio u tim situacijama, onoga cime si ih nastojao podici i navuci im smjesak... ak je uspjelo kod njih zasto ne bi i kod tebe samog... imas dara za to ;)
    cuvaj se i ozdravi brzo...

    avatar

    23.12.2006. (02:23)    -   -   -   -  

  • † Madame Nocturna †

    ej hej stankichu !!!
    pa ne bi se ti meni javio da si se vratio. cccc ... šmrch .... nda ... ovo jednostavno ne želim komentirati jer baš kao što je ifona rekla da ne zna ni sama kak se osjećaš, to i ja mislim. ziher ti nije lako, ali ... ma neću to reći. taj glupi klišej ˝bit će bolje.˝ ja mrzim kad mi to govore iako je zapravo istina, ali fakat glupost. pufač ! =)

    avatar

    23.12.2006. (10:10)    -   -   -   -  

  • † Madame Nocturna †

    pa ak dođeš onda se ziher vidimo jer ja dolazim. moram čuti ja kaj su oni to opet sklepali neku nju pjesmicu. da ne ispadne da ja uvijek sve zadnja čujem i saznam. hehe !
    ja ti nisam ni vrit ni mimo. al sam ockaj. jbg. ne želim se vraćati na staro. bilo pa prošlo, valjda. imam svoj život i živim ga.
    hm.. očekivanja... neka se doista ne mogu ispuniti koliko god mi to željeli i priželjkivali, ali neka se ispune sama od sebe. čak onda kad se i najmanje nadaš dogodi se to nešto.

    avatar

    23.12.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • † Madame Nocturna †

    eh, add-ala sam te na msn tak da znaš kad dobiješ neku mejl adres... XD

    avatar

    23.12.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...