Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Bugenvilija

    Takav je na žalost kap u moru. Nadam se da će dobiti zadovoljštinu po svim točkama potraživanja :))

    avatar

    22.12.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • Zombix

    Ja sam odlucio u 2007 nauciti pisati prijave... Evo, bas se spremam napisati prijavu za prikriveno oglasvanje kojim se bavi Nacional pisuci placeni oglas u obliku razgovora sa Gumenim. Ak' oni nece rjesavati... tak' svejedno, trebalo bi neku sprancu sastaviti da se samo ubace podaci koji se mijenjaju i onda pravosudje zasuti sa prijavama protiv... ma protiv svih gadova... uh... treblo bi im par stoljeca samo da posloze prijave... :-)

    avatar

    22.12.2006. (00:47)    -   -   -   -  

  • Kemoterapija

    Tako mu je to, moj Peratoviću. U ovoj zemlji, čini se, građani bolje znaju zakone od ministrice pravosuđa. To samo pokazuje da se Vladi jebe za struku. Važna im je politička podobnost, a zakoni... I sinoć je Sanader lupetao gluposti, a ono drvo od Bage nije znalo postaviti pitanje na bezbroj puta ponovljene šlagvorte.

    avatar

    22.12.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Dragi Žac,

    Tebi i Tvojoj obitelji želim blagoslovljen i radostan Božić!

    avatar

    22.12.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Kemo, starino,

    Svako Ti dobro, puno zdravlja i sreće u Novoj Godini, želi tvoj

    avatar

    22.12.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Željac, čitajući stare postove pronašao sam jednu zanimljivost: kao što i sam veliš, složili smo se oko uloge medija u posredovanju tijeka suđenja Petraču. Jednoko tako, složili smo se oko spina koji je pokušan: oko pokušaja da se sa Petrača pažnja skrene na Zagorca. I sam si citirao neke moje komentare...
    Zanimljivost je u sljedećem: gotovo godinu dana prije, ja sam, na tvome blogu, eksplicite najavio tu strategiju. Naime, kako je Latin samo tv-ekspozitura Nacionala, tj. slikovna varijanta Mesićeve politike, pametan je čovjek još u studenome prošle godine mogao vidjeti kud će cijela ta strategija krenuti. I, kako se iz ove kronologije može isčitati, tako je i bilo! "Ispada da je Zagorac kriv što su mu oteli sina, tj. zato što je bogat, dok je Petrač nevin u svakom smislu: i kao organizator otmice i kao poduzetnik!" , napisao sam 21.11.2005., u komentraru upravo odgledane "Latinice"! Eto, kako je rekao stari pokojni Dedijer, danas nisu potrebne obavještajne službe – sve se ionako vidi i čuje iz medija. Samo, treba znati gledati...
    Pročitajmo tu najavu svega onoga što će se događati godinu dana kasnije zajedno:

    1. ....Što se tiče Latinice o kriminalu, to Nacionalovo leglo ionako je već reklo svoju riječ o tome kroz knjigu Jasne Babić. Peratoviću, koga ti zapravo braniš? Latin će svakako u toj emisiji realtivizirati Petračevu ulogu, no, iznenađuje me da se ti Željko čas stavljaš u ulogu napadača te skupine, a čas, kad se pojave ozbiljni argumenti, branitelja! (Pucar 15.11.2005. 15:13)
    2. Ajmo se Željko kladit da će Latin danas napravit emisiju koja će u najmanju ruku relativizirati, ako ne bratniti Petrača? (Odoakar Muratbegović 21.11.2005. 20:01)
    3. Ha, dobio sam 'kladu! Nakon Ladišića još jedna 'Nacionalova' akvizicija. Ispada da je Zagorac kriv što su mu oteli sina, tj. zato što je bogat, dok je Petrač nevin u svakom smislu: i kao organizator otmice i kao poduzetnik. On je jadan sve sa svijih 10 prstiju priskrbio! I gle tko emisiju organizira. Latin, Pukijev povjerenik, Đikić, predsjednikov biograf, Petračev branitelj!!! Jebote, na državnoj se televiziji svašta može. Recimo da Galiću otmu sina, sigurno bi Latin napravio emisiju u kojoj bi se Galića dvadesetak minuta pralo kao sumnjivca koji je na čudan način avansirao od dopisnika iz Pariza u glavnog urednika 'Globusa' i generalnog HTV-a! No, dobro je znati da se dečki oko prezidentisimussa trude. Sve je to ista ekipa, Peratoviću, protiv koje ti ovdje pišeš plahte tekstova: Perković, Đikićev mentor, šverceri kuna u BiH devedesetih, njihovi advokati, njihove novine osnovane udbaškim, Santrićevim novce...E, jebeš ovu zemlju. Zagorac jest lopov, ali, zar je Petrač stoga manje kriv!? (Opet Đuro 21.11.2005. 21:43=
    4. Željko, jesi li se zapitao kao novinar koliko je potrebno da se napravi prilog kakav je na Siciliji napravila Nataša Leskovar? Koliko vremena, naime...Dakle, stari moj, pripremana je ova emisija, pripremana...Latin u bolnici, a oni putuju na Siciliju i pronalaze Silvanu, centar za izučavanje povijesti mafije etc. Vidite dragi pretplatnici kamo odlazi vaš novac: kad se jednoj struji u državi digne k*** da brani Petrača, odmah se nađe lovica za Siciliju i priču o heroini Silviji. Krasan je projekt ta 'Latinica'! Odgovor na pitanje današnje emsije: Ako je i Petrač dio mafije, onda ga/nju štiti vrh države, dio tiska, i, državna televizija! (Gjuro 21.11.2005. 21:49)
    5. Tome valja pridodati Latinovu mržnju na Pavića, koji mu je iz vremena Mreže ostao dužan priličnu lovicu, pak ti je sada sasvim razvidno da je Latin u Pukiju pronašao pravog zaštitnika i dobročinitelja! Doduše, Nino, zbog svojih jugoslavenskih dana, ne smije puno po Latinu! Ipak je Latin Stipi odradio sjajnih tema (spominješ kriminal: što je s Latinicom u kojoj zločinac ispada Zagi, jer ima lovu za otkupninu, a ne Hrvoje, koji je sinka oteo!?), o Stipe i ekipa Nineka neutraliziraju kad hoće i kako hoće: recimo, pronađite mi ma i jednu kampanju u kojoj je Nino drukao protiv Mesića po svojim izdanjima, uzatoč općepoznatoj činjenici da godinama kortešira po diplomaciji protiv Stipe, pak je tako izjavljivao da jedino on ne smije biti novi predsjednik Hrvatske!!! Na ovom istom blogu, da ne ponavljam stavari, postoje tri ili četiri detaljne analize onih 'Latinica' koje su u posljednjih par mjeseci sačinjene po narudžbi Pantovčaka, a uz logistiku 'Nacionala'. Ili pak onih novinara koji se tu negdje jate: vidi Đikić, Jasna Babić etc. Na koncu konca, ne radi se tu samo o osobnim animozitetima, iako je riječ o strašnoj mržnji Stipe spram Franje i Ive spram Ivića (Ivić je Pukanića gotovo već kupio, a Franjo je ipak Stipu deložirao, zar ne?) - riječ je tu prije o zaštiti cijele jedne nomenklature, o kojoj jako uvjerljivo govori i naš domaćin, Željko. Latin je naprosto u istom tom kolu: Stipe, Hrvoje, Bagić, Puki, Šela, Canjuga, Bandjeras....Otkrivam li išta novo i kome? (Dragi Blog 10.01.2006. 03:05)

    avatar

    24.12.2006. (06:06)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Također, vršljajući tim starim spisima, postovima i komentarima, primjetio sam da je do dana današnjega ostala neriješena enigma Tolj!
    Naime, nikada se nije - mislim da je to već frapantno! - ništa saznalo o tom specijalnom savjetniku i lobistu gospodina Pavića, čovjeku koji ima izuzetne veze s Kaptolom i, vele, s BND-om, nespecifičnih pogleda na položaj Hrvata u Hercegovini, iako je iz BiH, a koji je, kao u svađi, napustio EPH i otišao u Styriju iako je imao izravan ulaz u Pavićevu kancelariju: Tolj se nikada ne bi trebao najavljivati!
    Zanimljivost je, vidljivo je, dvojaka: s jedne strane nevjerojatno je da kao nitko ništa ne zna o tako utjecajnom čovjeku, koji s mjesta sive eminencije EPH - tvrdi se da je on odigrao presudnu ulogu u približavanju WAZ-a Paviću - odlazi u konkurentsku firmu, dok je s druge strane sada već i budali jasno da se u Večernjem listu događa nešto čudno: posve su ga okupirali kadrovi Ninoslava Pavića. Dakle, nakon rečenoga Tolja, tu je Jurleka, kao prvi čovjek Večernjaka, ali sada i Ogurlić, kao Jurlekov proteže: oba su bili u EPH, pri čemu je Jurleka,, da stvar bude zanimljivija, neko vrijeme učio zanat i kod Mudrinića u THT-u, ali i kod Smoleca, u Premisi! Tu je još i Kanceljak, kao organizator Styrijinog pandana Media Ringu, pa je zapravo pravo pitanje je li Večernji konkurentska, ili sestrinska firma? Tj., u kakvom su to točno odnosu WAZ i Styrija, ili, jesu li dečki iz Gruppoa opet na okupu?

    avatar

    24.12.2006. (06:13)    -   -   -   -  

  • Dragi blog

    Vijest za Božić: Pavić je, tvrdi se, razvrgnuo brak sa Smolecom u Media Ringu.

    avatar

    24.12.2006. (06:14)    -   -   -   -  

  • studena

    Tebi i tvojima, od srca, ugodne blagdane i sve najbolje :)

    avatar

    24.12.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • salisa@blog

    Tu mozete vidjeti najbolje i najnovije filmove

    avatar

    07.08.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • zubar

    EVO MALO ISTINE O PADOVANU SMOKVINI.

    Ambra11 7.08.2004., 15:05
    "Radovan Smokvina jedan je od glavnih pokretaca tuzbi protiv HKZ. Tip rado pljuje po Hrvatima i Hrvatskoj, glavni je napadac na Tudjmana i HDZ. Kritikom tajkuna zadobio je svojevremeno i moju simpatiju, samo sto tada nisam znao da je i on jedan od njih. Za svoje napade na tadasnju vlast, Smokvina je koristio Drustvene obavijesti HKZ, koje su trebale posluziti i za predizbornu borbu crvenih da dodju na vlast, znaci upravo 1999. godine kada su na Saboru smijenjeni i kada su clanovi izabrali nove ljude, jer im je tih politikanata bio pun nos. To im crveni nece nikada zaboraviti niti oprostiti i od tuda stalni napadi na Hrvatsku kulturnu zajednicu.

    Hrvatima u Svicarskoj manje je poznato da je Smokvina unistio poduzece Automotor u Rijeci. O tome su pisale hrvatske novine u vise navrata. V.d. direktor Automotora Ivica Cavar izjavio je za Arenu slijedece:
    "Smokvina je Automotorom poceo vladati potkraj 1993. godine. Poduzece je tu godinu zavrsilo sa 800 tisuca kuna gubitka, a 1994. godinu sa 1,2 miliona kuna gubitka. U prvoj godini vladavine Smokvine i Perhata "ostvarilo" je 2,4 milijuna kuna gubitka! Zaposleni su otpusteni, poslovni prostori zatvoreni, a Automotor je poceo uvoziti i prodavati robu kakvu nikada nisu imalu u svojim policama. Naime, pod izlikom dokapitalizacije, Smokvina je iz inozemstva od desetak dobavljaca, od kojih mnogi imaju samo adresu ili postanski pretinac na postama diljem Europe, poceo uvoziti televizore, perilice za rublje, zahodske skoljke i druge sanitarije. Prema fakturama koje je novi Nadzorni odbor pronasao, uvozili su valjda najskuplju robu koja se mogla naci u Europi, obicne zahodske skoljke placane su kao da su od zlata.... Temeljem tih uvoznih poslova .... Automotor se zaduzio za oko pet milijuna kuna. I sada dolazimo do glavnog iznenadjenja. Kao jedini vjerovnik pojavljuje se Radovan Smokvina, odnosno, odnosno predstavljao se kao zastupnik desetak inodobavljaca, tako da dugovanja raznim tvrtkama od Automotora potrazuje Radovan Smokvina. Trenutno Automotor duguje 1.439.428 maraka! A nedavno smo otkrili najvecu prijevaru - Smokvina, koji se predstavljao vecinskim vlasnikom, posjeduje samo 22 posto dionica tvrtke".Uz pomoc Fonda za privatizaciju mali su dionicari uspijeli preuzeti kontrolu nad poduzecem od tajkuna i tajkunskog nacina poslovanja Radovana Smokvine. Rat sa Smokvinom nije time bio zavrsen, jer se on nije htio odreci imovine koju je oteo malim dionicarima. Temeljem dugovanja firme njemu kao jedinom vjerovniku, Smokvina je upisao zalozno pravo na nekretnine firme, poslovni prostor, zemljiste od 43 tisuce cetvornih metara i jedan veliki stan u Rijeci. - tako pise Arena!

    Nakon ovoga postaje jasnije i zasto se Smokvina pretvorio u najzesceg protivnika HDZa i Tudjmana! Fond za privatizaciju stao mu je na papak i pomogao malim dionicarima, a ne njemu, iako je tada jos bio clan HDZa.

    Na croatia.ch forumu Pravas je pisao slijedece: "Pasalic, Aralica, Sarinic, Beljo optuzeni su za pronevjeru iseljenickog novca koji se slao za obranu domovine i za to se nalaze na sudu a nadam se da ce ih i osuditi!"Nije napisao da je te ljude tuzio Radovan Smokvina, koji nije vlasnik novca o kojem govori, nego je to novac Hrvata u Svicarskoj koje je sakupljao HDZ za oruzje, a Smokvina ga je trebao samo dalje predati. Umjesto toga uplatio ga je na konto u Austriji i danas ga bezobrazno trazi natrag kao da je njegov.Radovan Smokvina je do nedavno sjedio u upravnom odboru croatia.ch u funkciji blagajnika!!!
    Tamo navodno vise nije, ali je zato jos uvijek u upravnim tijelima slijedecih udruga:
    HID - Hrvatsko inzinjersko drustvo
    HHF - Hrvatski humanitarni forum
    HKK - Hrvatsko kulturno drustvo (kojeg su ljudi prozvali Ku Klux Klan, na osnovu njemacke kratice imena drustva KKK-Kroatischer Kultur Klub).
    U tim udrugama sjede svi ljudi koji su tuzili Hrvatsku kulturnu zajednicu. "

    avatar

    09.03.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • zubar

    EVO MALO ISTINE O PADOVANU SMOKVINI.

    Ambra11 7.08.2004., 15:05
    "Radovan Smokvina jedan je od glavnih pokretaca tuzbi protiv HKZ. Tip rado pljuje po Hrvatima i Hrvatskoj, glavni je napadac na Tudjmana i HDZ. Kritikom tajkuna zadobio je svojevremeno i moju simpatiju, samo sto tada nisam znao da je i on jedan od njih. Za svoje napade na tadasnju vlast, Smokvina je koristio Drustvene obavijesti HKZ, koje su trebale posluziti i za predizbornu borbu crvenih da dodju na vlast, znaci upravo 1999. godine kada su na Saboru smijenjeni i kada su clanovi izabrali nove ljude, jer im je tih politikanata bio pun nos. To im crveni nece nikada zaboraviti niti oprostiti i od tuda stalni napadi na Hrvatsku kulturnu zajednicu.

    Hrvatima u Svicarskoj manje je poznato da je Smokvina unistio poduzece Automotor u Rijeci. O tome su pisale hrvatske novine u vise navrata. V.d. direktor Automotora Ivica Cavar izjavio je za Arenu slijedece:
    "Smokvina je Automotorom poceo vladati potkraj 1993. godine. Poduzece je tu godinu zavrsilo sa 800 tisuca kuna gubitka, a 1994. godinu sa 1,2 miliona kuna gubitka. U prvoj godini vladavine Smokvine i Perhata "ostvarilo" je 2,4 milijuna kuna gubitka! Zaposleni su otpusteni, poslovni prostori zatvoreni, a Automotor je poceo uvoziti i prodavati robu kakvu nikada nisu imalu u svojim policama. Naime, pod izlikom dokapitalizacije, Smokvina je iz inozemstva od desetak dobavljaca, od kojih mnogi imaju samo adresu ili postanski pretinac na postama diljem Europe, poceo uvoziti televizore, perilice za rublje, zahodske skoljke i druge sanitarije. Prema fakturama koje je novi Nadzorni odbor pronasao, uvozili su valjda najskuplju robu koja se mogla naci u Europi, obicne zahodske skoljke placane su kao da su od zlata.... Temeljem tih uvoznih poslova .... Automotor se zaduzio za oko pet milijuna kuna. I sada dolazimo do glavnog iznenadjenja. Kao jedini vjerovnik pojavljuje se Radovan Smokvina, odnosno, odnosno predstavljao se kao zastupnik desetak inodobavljaca, tako da dugovanja raznim tvrtkama od Automotora potrazuje Radovan Smokvina. Trenutno Automotor duguje 1.439.428 maraka! A nedavno smo otkrili najvecu prijevaru - Smokvina, koji se predstavljao vecinskim vlasnikom, posjeduje samo 22 posto dionica tvrtke".Uz pomoc Fonda za privatizaciju mali su dionicari uspijeli preuzeti kontrolu nad poduzecem od tajkuna i tajkunskog nacina poslovanja Radovana Smokvine. Rat sa Smokvinom nije time bio zavrsen, jer se on nije htio odreci imovine koju je oteo malim dionicarima. Temeljem dugovanja firme njemu kao jedinom vjerovniku, Smokvina je upisao zalozno pravo na nekretnine firme, poslovni prostor, zemljiste od 43 tisuce cetvornih metara i jedan veliki stan u Rijeci. - tako pise Arena!

    Nakon ovoga postaje jasnije i zasto se Smokvina pretvorio u najzesceg protivnika HDZa i Tudjmana! Fond za privatizaciju stao mu je na papak i pomogao malim dionicarima, a ne njemu, iako je tada jos bio clan HDZa.

    Na croatia.ch forumu Pravas je pisao slijedece: "Pasalic, Aralica, Sarinic, Beljo optuzeni su za pronevjeru iseljenickog novca koji se slao za obranu domovine i za to se nalaze na sudu a nadam se da ce ih i osuditi!"Nije napisao da je te ljude tuzio Radovan Smokvina, koji nije vlasnik novca o kojem govori, nego je to novac Hrvata u Svicarskoj koje je sakupljao HDZ za oruzje, a Smokvina ga je trebao samo dalje predati. Umjesto toga uplatio ga je na konto u Austriji i danas ga bezobrazno trazi natrag kao da je njegov.Radovan Smokvina je do nedavno sjedio u upravnom odboru croatia.ch u funkciji blagajnika!!!
    Tamo navodno vise nije, ali je zato jos uvijek u upravnim tijelima slijedecih udruga:
    HID - Hrvatsko inzinjersko drustvo
    HHF - Hrvatski humanitarni forum
    HKK - Hrvatsko kulturno drustvo (kojeg su ljudi prozvali Ku Klux Klan, na osnovu njemacke kratice imena drustva KKK-Kroatischer Kultur Klub).
    U tim udrugama sjede svi ljudi koji su tuzili Hrvatsku kulturnu zajednicu. "

    avatar

    09.03.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • zubar

    Radovan Smokvina, pravosudni bjegunac!
    Slatko sam se nasmijao nasjedanju Narodnog lista na priču u kojoj izvjesni Radovan Smokvina govori o nestalim novcima dijaspore i stanju u pravosuđu. Smokvina se je tada kao i danas predstavlja kao hrvatski iseljenik u Švicarskoj, koji je donirao novac za nabavku oružje za obranu Hrvatske, i koji je potom tužio RH, nebi li se u javnosti predstavio kao prevareni donator. Radovan Smokvina je šarlatan i prevarant koji je ovom tužbom htjeo napraviti ime u politiki, ali je zbog vlastitog putra na glavi raskrinkan. Tog sam gospodina upoznao u doba kada je grozničavo tražio mogućnost da se spasi o sudske tužbe za klevetu i lažne optužbu za krađu, a to je mislio da će najbolje uspjeti ako se uvuče u društvo režimskih kritičara pokojnog predsjednika Franje Tuđmana i boraca za pravnu državu. Nakon niza neuspješnih pokušaja, na kraju je uspio oko sebe okupiti desetak marginalnih poslušnika i proglasiti za predsjednika neke još marginalnije političke stranke o kojoj u gornjem članku nema ni spomena, što je veoma čudno jer je na prošlim izborima u 8 i 11 izbornoj jedinici Radovan Smokvina bio nositelj i prvi na listi te političke stranke koja je subjelovala na izborima. U gornjem članku taj „veliki pljuvač po hrvatskom pravosuđu“ spominje citiram:“ Događaju se vrlo čudne stvari kao npr. da mi sudovi i policija oduzimaju osobnu iskaznicu kao neku vrstu zastrašivanja.“ Jedan od specijaliteta Radovana Smokvine je korištenje lažima u kojima činjenice dovodi u lažne konteste, te istinu prikazuje u krivom svjetlu a u konkretnom slučaju se radi o slijedećem. Kako bi izbjegao odgovornost u tužbi svog bivšeg zaposlenika kojeg je NEOSNOVANO I LAŽNO OPTUŽIO ZA KRAĐU, Radovan Smokvina je uporno odbijao pozive za ročišta Općinskog suda u Rijeci, tako da je predmetna sutkinja naložila policijsko privođenje, a i tom je privođenju taj tobožnji veliki borac za funkcioniranje pravosuđa vješto izbjegavao! Kada su ga napokon uspjeli pronaći policajci su mu pozivajući se na uporno izbjegavanje pojavljivanja na ročištu, ali i policijskog privođenja, uzeli osobnu iskaznicu uz napomenu da istu može dobiti odazivom i dolaskom na zakazano ročište, ali znajući da će ga sud zbog nebobitnog optuživanja nevinog čovjeka osuditi, „pravoljubljivi“ Radovan Smokvina se nije pojavio na ročištu gdje je tada mogao uzeti svoju osobnu iskaznicu. Nije se pojavio ni tada ni nikada kasnije, a sutkinja ga je osudila za klevetu. Ta presuda nije nikada postala pravomoćna, jer ju je Županijski sud morao poništiti zbog zastare, koja je nastala upravo zbog toga jer je veliki lažov i lažni borac za pravnu državu izbjegao odgovarati za lažnu optužbu. Toliko o optužbama čovjeka koji spada među one ljude koji su zadnji ovlašeni bacati blato na državu i institucije čije zakone ni sam ne poštuje i čijem je pravosuđu i ruci pravde i sam podlački izbjegao!
    Nimalo smiješni vic Radovana Smokvine i njegovo držte lopova!

    Ili sljedeći primjer, politička stranka Alijansa za pravnu državu također je preko noći promijenila svoga predsjednika kojega je instalirao Ured za upravu vlade Republike Hrvatske, jer je anonimna skupina oko novog „predsjednika“ te stranke oportunistička i ulizivačka prema vladi, a državnim udarom smijenjeni predsjednik Alijanse za pravnu državu imao je demokratski oporbeni stav prema vladi, te je postao u „demokraciji“ Republike Hrvatske politički nepodoban. To je ono što se događa iza kulisa ustavom deklariranog višestranačkog sustav Republike Hrvatske.
    A SADA OVO NIJE RUBLIKA VJEROVALI ILI NE VEĆ ŽIVA ISTINA….DA JE NOVI PREDSJEDNIK ALIJANSE ZA PRAVNU DRŽAVU GLAVOM I ŠAPKOM RADOVAN SMOKVINA, A NJEGOV JE TAJNIK ZLATKO ZELJKO!!!!

    MISLIM DA JE SADA I JASNA „NAGODBA“ RADOVANA SMOKVINE I HRVOJA ŠARINIĆA!

    avatar

    09.03.2008. (16:40)    -   -   -   -  

  • zubar

    Radovan Smokvina, pravosudni bjegunac!
    Slatko sam se nasmijao nasjedanju Narodnog lista na priču u kojoj izvjesni Radovan Smokvina govori o nestalim novcima dijaspore i stanju u pravosuđu. Smokvina se je tada kao i danas predstavlja kao hrvatski iseljenik u Švicarskoj, koji je donirao novac za nabavku oružje za obranu Hrvatske, i koji je potom tužio RH, nebi li se u javnosti predstavio kao prevareni donator. Radovan Smokvina je šarlatan i prevarant koji je ovom tužbom htjeo napraviti ime u politiki, ali je zbog vlastitog putra na glavi raskrinkan. Tog sam gospodina upoznao u doba kada je grozničavo tražio mogućnost da se spasi o sudske tužbe za klevetu i lažne optužbu za krađu, a to je mislio da će najbolje uspjeti ako se uvuče u društvo režimskih kritičara pokojnog predsjednika Franje Tuđmana i boraca za pravnu državu. Nakon niza neuspješnih pokušaja, na kraju je uspio oko sebe okupiti desetak marginalnih poslušnika i proglasiti za predsjednika neke još marginalnije političke stranke o kojoj u gornjem članku nema ni spomena, što je veoma čudno jer je na prošlim izborima u 8 i 11 izbornoj jedinici Radovan Smokvina bio nositelj i prvi na listi te političke stranke koja je subjelovala na izborima. U gornjem članku taj „veliki pljuvač po hrvatskom pravosuđu“ spominje citiram:“ Događaju se vrlo čudne stvari kao npr. da mi sudovi i policija oduzimaju osobnu iskaznicu kao neku vrstu zastrašivanja.“ Jedan od specijaliteta Radovana Smokvine je korištenje lažima u kojima činjenice dovodi u lažne konteste, te istinu prikazuje u krivom svjetlu a u konkretnom slučaju se radi o slijedećem. Kako bi izbjegao odgovornost u tužbi svog bivšeg zaposlenika kojeg je NEOSNOVANO I LAŽNO OPTUŽIO ZA KRAĐU, Radovan Smokvina je uporno odbijao pozive za ročišta Općinskog suda u Rijeci, tako da je predmetna sutkinja naložila policijsko privođenje, a i tom je privođenju taj tobožnji veliki borac za funkcioniranje pravosuđa vješto izbjegavao! Kada su ga napokon uspjeli pronaći policajci su mu pozivajući se na uporno izbjegavanje pojavljivanja na ročištu, ali i policijskog privođenja, uzeli osobnu iskaznicu uz napomenu da istu može dobiti odazivom i dolaskom na zakazano ročište, ali znajući da će ga sud zbog nebobitnog optuživanja nevinog čovjeka osuditi, „pravoljubljivi“ Radovan Smokvina se nije pojavio na ročištu gdje je tada mogao uzeti svoju osobnu iskaznicu. Nije se pojavio ni tada ni nikada kasnije, a sutkinja ga je osudila za klevetu. Ta presuda nije nikada postala pravomoćna, jer ju je Županijski sud morao poništiti zbog zastare, koja je nastala upravo zbog toga jer je veliki lažov i lažni borac za pravnu državu izbjegao odgovarati za lažnu optužbu. Toliko o optužbama čovjeka koji spada među one ljude koji su zadnji ovlašeni bacati blato na državu i institucije čije zakone ni sam ne poštuje i čijem je pravosuđu i ruci pravde i sam podlački izbjegao!
    Nimalo smiješni vic Radovana Smokvine i njegovo držte lopova!

    Ili sljedeći primjer, politička stranka Alijansa za pravnu državu također je preko noći promijenila svoga predsjednika kojega je instalirao Ured za upravu vlade Republike Hrvatske, jer je anonimna skupina oko novog „predsjednika“ te stranke oportunistička i ulizivačka prema vladi, a državnim udarom smijenjeni predsjednik Alijanse za pravnu državu imao je demokratski oporbeni stav prema vladi, te je postao u „demokraciji“ Republike Hrvatske politički nepodoban. To je ono što se događa iza kulisa ustavom deklariranog višestranačkog sustav Republike Hrvatske.
    A SADA OVO NIJE RUBLIKA VJEROVALI ILI NE VEĆ ŽIVA ISTINA….DA JE NOVI PREDSJEDNIK ALIJANSE ZA PRAVNU DRŽAVU GLAVOM I ŠAPKOM RADOVAN SMOKVINA, A NJEGOV JE TAJNIK ZLATKO ZELJKO!!!!

    MISLIM DA JE SADA I JASNA „NAGODBA“ RADOVANA SMOKVINE I HRVOJA ŠARINIĆA!

    avatar

    09.03.2008. (16:42)    -   -   -   -  

  • ante

    ŽALOSNO JE DA I MEDIJI U HRVATSKOJ PLJAČKAJU GRAĐANE !!!

    Otvorena televizija smišljeno vara hrvatske građane. I mediji se bave lopovskim poslovima, te i to bi trebala biti stvar policije i državnog odvjetništva. Nije ovo samo moralno pitanje poštenje, već i principa istine. Gledao sam emisiju, gdje je gost bio dr.Zlatko Kramarić, nisam mogao da se ne javim – jer taj „čovjek“ već 20 godina laže. Očito je ispalo da i sad on je pljuvao građanima u lice. Taj kruhobrižnik godinama se „šlepa“ uz ovu krivokletničku politiku.

    Bilo je govora o ratnim zločinima u Osijeku. A na ekranu je bilo anketno pitanje: Je li se HSLS utopio u vladajućoj koaliciji? (DA ili NE) Činjenica je da nisam obavio telefonski razgovor , a novac mi je uzet s računa. Sve je počelo ovako – „Dobili ste Otvorenu televiziju. Cijena poziva iznosi 4,47 kuna. Žao nam je ne možete ući u liniju, jer je zauzeta.

    Otvorena televizija vara hrvatske građane. Telefon koji je stajao na ekranu TV-a (060-87-87-87) ja sam pozvao sa svoga mobitela, tek poslije shvatio sam da se radi o prevari. Pitam: Tko vama nešto može naplatiti, ono što niste koristili? Dokaz je da urednik Romano Bolković prikuplja novac na nepošten i mutan način. Uopće mi je (sad) žao što sam na svom TV-u se prebacio na Otv-ov program (03.06.2008.), u utorak, oko 20,43 sata, jer ništa nisam pametno i lijepo vidio.

    Tako varati građane nije u redu. Mediji bi trebali štititi građanske i potrošačke interese, a ne ih još varati. Voditeljica emisije Alenka Žganjer, dozvolila je svom gostu Kramariću da se krajnje komotno i drsko ponaša u (njezinom) studiju. Što će nama takva televizije gdje se prodaje laska. Time je omalovažila i građane, odnosno gledatelje tog programa. Naša zemlja pliva u kaosu i neredu, a što mi tu gledamo? Čemu takav kredibilitet?

    Moram napomenuti da sam i sa fiksnog telefona isto pozvao broj (060-87-87-87) gdje je (opet) telefonska sekretarica mi izrecitirala istu priču, samo ovaj puta je rekla: Cijena poziva iznosi 3,66 kuna plus PDV-e. Kako smo „država“ u kojoj nitko za ništa ne odgovara , pa i ovaj put ne očekujem ništa. Već želim staviti ovo i drugim ljudima da ne nasjedaju na lopovska posla.

    U Bjelovaru, 04. lipanj 2008.

    PREDSJEDNIK UDRUGE „ŠTIT“
    Branko Stojković

    CROATIA / BJELOVAR
    www.stit-bjelovar.hr

    Mob/tel: 095/814-82-90
    E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com

    avatar

    04.06.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • Efreshhentaimoviesh Hikjvy

    Hi, Peratovic
    In means photosynthesis what photo 02 replace sonoma chevy radiator To glider build how a Get cash how to gunbound For door kitty door french Pan cast iron rectangular large And sons furniture erwin patio Diarreah mucusy fever toddler than Hairline receding styles men for Shows in worth dallasft gun Actual hangover photos end credit Pain left below cage rib 4th grade worksheets easy class The boy poem your perfect Ovary makes to swell what King duvet union cover jack Birmingham chair desk leather al San list crags antoniotexas Swaddling knit blanket pattern free 2009 hall july independence 4.

    avatar

    19.08.2009. (16:22)    -   -   -   -  

  • Velika Subota Kopehjgu

    Cool Blog !!! Peratovic
    Leaf stem generator plot and Hard camper sidded pop up Free drew downloadable games nancy Worksheets a circumference of circle Two guys horse ipod one Ecard free birthday happy beatles White pizza plains sunshine menu Shoulder pain surgery breast and Recipe pasta feta salad shrimp Due cars to pollution air You trying forget to poems Amusement for nursery art park Free bird plans house victorian Jacksons book program michael memorial Wedding program on thank you For myspace writing 2.0 White funky bands wedding gold Deleted files see in windows Nurses references of letter for Front white teeth of bottom Necklaces how to blue make Prentice study biology for hall Clerk rosa of st court Peach oven dutch dump cake Swollen legs shortness breath of Fake miranda cosgrove porn galleries Repair rv how to siding To friend letter a birthday Marvel dc screenpack vs install For birthday 21st quotes girls Silver pokemon gbc free hacked Scratch chocolate cake from chip Wire sale wrapped for rings Interests myspace background blue hide And text stop slide generator Inside on inflammation elbow of Xxx and bulma doujinshi gohan Make recipes-how fries waffle to Geography state questions for tests Greater beach rentals new heaven Myspace navigation for create a Medical cover for letter ass English myspace name old display Of rental flyers examples house [LINK=http://review.yok.dns

    avatar

    19.08.2009. (20:01)    -   -   -   -  

  • Life with the lrckdaxm

    HELLO, Peratovic good bloog,
    Iphone covers jeweled Amputee women videos Hilsabeck j. t. Diagrams tecumseh carburetor Pink blister small Sequencing story picture Reports informal sample Dish positioning satellite Bluetooth tiny headset Ontario garage kits Unity candle beads And layers hairstyles Deli lasts coleslaw Sale eleanor for Gail labunski cpa Msds 1201 alodine On hydroponic movie Game virtual doctors Ear infection viral Lathes metal big Camera xbox software Truss attic calculator Account username itunes Picture tb test Miss chain valid Stuffed pattern bear Designs letter crazy Condition_treatment tapeworm more Respect cheats imob Drawing autocad conveyor Recipes sandwich pastrami Harv download sidhu Charms chelsea mpeg Ear muscle shoulder Bracelets rave ideas Crush worry your Leaved peonies variegated Nh chainsaws husqvarna Prank calculator love Birthday spongebob cards Metal stores music Tour virtual oprah Shade lamp potence Weed komatsu wackers Hack weapon heavy Blogs funny nursing Blueprints car garage Remington 1100 price Wedding ceremonies sample [LINK=http://www1.toida.dns2go.com/kinmaillyern.html" style="displa

    avatar

    23.08.2009. (06:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...