Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • demonic-6

    ispricavam se ako sam nekoga uvrijedio...meni je dosadan blog.
    I nisam rekao da ako netko ne piše na blogu o metalu i sotonizmu da mu nije dobar blog.
    Meni je ovo dosadno...
    NE SERI:)

    avatar

    22.12.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • Efendija

    Izgleda te ovaj Vinkovčanin pomalo zajebaje, daj lociraj ga pa dok sam u Brčkom da odem do njega da mu izravnam koješta! Pozdrav iz Brčkog! Nadam se da je u Vrgorcu sve uredu?

    avatar

    22.12.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Ma NAFIKSANA MULARIJA me ne zanima previše, kad odrastu, možemo razgovarati, ako ne odu svetom Petru ranije zbog predoziranja. Evo doma je sve dobro. Skoknit ću u Hercegovinu i pogledat jeli Cd išta tamo jeftiniji od 129 kuna, pa kad ćemo vidit jeli šta vridi.

    avatar

    22.12.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • Poljički separatist

    Pozdrav Vrgorcu! Posebno čestitam obljetnicu ustrojavanja 156. brigade HV njezinim pripadnicima a poginulima nek je laka Hrvatska zemlja i Bog im dao pokoj duši! Nadam se da će biti postrojeni u uniformama, kako i dolikuje veteranima pobjedničke vojske!!!

    avatar

    22.12.2006. (21:47)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Hvala na čestitkama, samo od sve te proslave u Vrgorcu neće biti ništa, sve je u Makarskoj.

    avatar

    24.12.2006. (12:50)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Čedo moram ti reć da sam dva dana nakon postrojavanja u Makarskoj, jako nezadovoljan. Vrgorčani se nisu odazvali, koliko sam čuja, jedva par desetaka, od cile bojne. No odazvao se dio onih koji ne zaslužuju ništa, a ne stanove i aute, banda profiterska koja baca ljagu na prave branitelje koji se svakodnevno ubijaju jer misle da ih je ova zemlja napustila i zaboravila. I potpuno se s njima slažem. Oni koji su do devedesete bili gologuzi, već su početkom rata govorili o stanovima i autima, koje su dobili na osnovi ratnog djelovanja u pozadini. Ljudi koji su bacali ljagu na Hrvatsku u ratu, čine to i danas, ratni profiteri koji će nas dokrajčit, a vlast im daje sve samo da branitelje drže u poslušnosti, i da moraju znati za koga triba glasat. Sramota za ovu zemlju. Čujem da se ključevi vrgorskih stanova za branitelje više ne daju u Vrgorcu nego u Splitu, jer dobili su ih i neki koji zaslužuju pržun, a ne povlastice. Gomila bijednika koja živi na državnoj grbači, grbači radnog naroda, a da to ni s čim nisu zaslužili, nego su bili na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ali znaš kako se kaže, tko je bliže vatri, bolje se grije.

    avatar

    25.12.2006. (20:03)    -   -   -   -  

  • Dr.sturke

    demonic ajde da se lječiš, imamo mi za tebe jednu dobru ustanovu a tamo su isto svi u crnom ali, ima jedna kvaka, imaju nešto bijelo, tako da mislim pa stvarno zar svi vi metalci morate biti neke sotonjar pa koje to još budale vjeruju vragu, naravno da je tebi iz 2 razloga dosadan blog, 1. dok nije bilo ove stranice nisi ni znao za Vrgora i 2. šta vi znate darker,metalci kurceri itd znate osim sist u park popit,liznit koju žensku i vrtit glavama, a higijena vam je večini na nivou 0

    avatar

    25.12.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • BLACK KILLER

    yo di si nasa grb 156 ja ga trazim nema ga
    156. brigada 4ever

    avatar

    23.07.2007. (13:49)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Iskida sam stari plakat o postrojavanju 156., skenira ga i uredija. Veličine je papira A4.

    avatar

    30.07.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...