Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • furba

    naručuj priko interneta..:)) ma ni ja ne volin tu kupovinu...ako ne nađen šta mi triba u prvoj butizi, napravin pauzu i oden na kavu, pa sutra sve iz početka..:)

    avatar

    21.12.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Joooj, o shoppingu i neću... došavši iz gradske biblioteke mogu Ti samo reći: rastuži me što se komercijalizira Božić na svakom koraku po cijelom gradu... šteta... nema više mjesta za osjećaje, za lične, osobne poklone, tek novac je u svemu mjerodavan... što je skuplji poklon, kobajagi, to je i vrijedniji... a vala i nije!!! Badava svaki poklon koji se ne daruje baš od srca... Ali glede komocije pri kupovanja odjea u pravu si: ništa gore nego kada Te odmah s ulaza napadaju "Izvolite!", "Mogu li Vam nešto pomoći?" i slično... ni ja ne volim takve nametljive, dosadne prodavač(ic)e... Srdačni Ti voooZdrić moj!

    avatar

    21.12.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • melody

    Hahaha ... odlično... Pozdrav ... od ove meni savršeno poznate koja ne može smisliti najlon vrećice i ne stoji u redu u trgovini, ako je ispred nje više od dvoje ljudi, ... gorivo u vozilo sipa najkasnije kad je rezervoar najmanje do pola pun kako kojim slucajem ne bi bila primorana cekati na benzinskim servisima jer bez goriva ne moze do sljedeće benzinske, na kojoj nema gužve ... a kada kupuje, kupuje dok većina spava ili se već umorila od kupovanja i "peglanja"
    (No, mali izuzetak ipak postoji ... spremna je malo više pričakati zbog kupovine dobre knjige , karti za koncert, i ... pravih cipela dok trgovac prekopava trgovinu i pokušava pronaći još jedan par br, 38, u željenoj boji )

    avatar

    21.12.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • ..da ti pamet stane

    a da vidiš glavni nam grad ovih dana..od cesta, tramvaja, trgovina!!! ja naivno svratila u Importane jučer....ja!!!:)) poludjela a ja inače volim i strku košnice i sjajne predmete koji vire s polica u trgovinama i sve to skupa, ali ovo je bilo previše za mene!! dakle, kaos! ljudi su pukli..kako nazvati odlaženje u silne minuse zbog nekog predmeta , obično nepotrebnog, kojim im silno treba ili njihovoj prezahtjevnoj frendici??? neznam, ja ove godine sitnicu svakom....nema para, ail brate mili ono što svatko od njih bi možda i želio i ja bih trebala u gadniji minus...uostalom, to su samo predmeti..bljesak, sjaj, kune, euri, HiM...
    a prodavačice...uuu, kako sam ih lijepo naučila ignorirati...čak više i ne pokušavam složiti ljubaznu facu kad kažem, NE!!! NE TREBAM POMOĆ!!!

    avatar

    21.12.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • m

    ja volim kupovati ali mrzim kupovati baš inda kada se to mora... opčenito ne volim ono što se "mora", volim kupovati kada je mene volja, kada nisu blagdani, kada ljudima nisu rođendani, kada osjetim potrebu da bi nekom nešto poklonila jer me razveselio.... ovo me razdoblje obavezne kupnje poklona izluđuje i mrzim kada sam prisiljena razmišljati šta se moram kupiti i koliko toga potrebnog i bespotrebnog moram nagomilati u svoja kolica..... a što se tiče "flastera", izbjegavam takve trgovine jer me užasno nerviraju... ;-)

    avatar

    21.12.2006. (20:54)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    ako ćeš dozvoliti...potpisujem tvoje riječi kao podrška, i moram reći da sam baš zadovoljna kaj ću to ove godine sve fino preskočiti, domeka sa sinčićem daleko od tog ludila, ma divotica

    avatar

    21.12.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Ići u kupovinu i meni odmah pada mrak na oči. Idem kad je neophodno, više se ne može bez "toga". To sam već sinja u glavi di idem jer reklE su mi:-))Rijetko ću reće reklI su mi: Istina žene su zaluđene time. Nema veze koji je dan one su uvijek za to. Ovo sad im je samo izgovor da otvoreno i jasno kažu da vole kupovinu. Svaki izlog se gleda, nije li nešto novo stiglo. Peglaju se kartice ovih tjedan dana. Ne vjerujem više da je Hrvatima loše. To se samo tako govori da se ne pogorša jer miljarde će potrošiti. Pa se ja pitam. Kako? Jeli to moguće? Dokažite mi. Onda izađem u grad a tamo kao luđaci, ekipa leti sa vrečicama. U svim bojama i veličinama. Evo ovdje je nekoliko milijuna sigurno. Vidiš kako flasteri sad gledaju. Neke i ne vide da su ušli:-) Mrzim šooooping.

    avatar

    21.12.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • KROMANJONCI

    !!!prije nego što se okupaš oped u moru pročitaj ovo!!!

    avatar

    21.12.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Dobra si dobra Bigice, zanimljivo kako imamo vrlo sličan tok misli i evo skrušeno priznajem da si me opet pretekla. Sve si ti već rekla i napisala i ostaje mi samo da ti pošaljem veeeeeliki pozdrav ;-)

    avatar

    22.12.2006. (07:33)    -   -   -   -  

  • alkion

    Sve si rekla. Postu ne treba nikakvog komentara s moje strane. Moje kupovine inače obavlja moje Svjetlo u tami. :)))

    avatar

    22.12.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    A ja moram priznati da volim kupovati... ma, ne baš manijakalno! I ne volim gužvancije, paniku, trgovačke centre... Volim spontanu kupovinu, neplaniranu i ugodnu... I volim kad imam novaca, pa je onda i ta kupovina sponana, neplanirana i ugodna... Ugodna, povrh svega :)))

    avatar

    22.12.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Kod nas na selu ŠOPING smo zvali kad je baka išla šopati guske. Mi djeca smo se veselili, kao, idu guske u šoping! Možda ni u oom šopingu nema neke razlike, ne znam!

    avatar

    22.12.2006. (10:56)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    u potpunosti se slažem sa navedenim... meni je odlazak u neki od trgovačkih centara jednak odlasku na... ne znam.. npr... giljotinu... (iako ne znam kakav je osjećaj, ali vjerujem da je sličan) :)

    avatar

    22.12.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • Lucy Fair

    često se pitam nisu li žene koje uživaju u shoppingu - pritajene mazohistice? jer, sve što si spomenula savršeno je točno. i da netko u tome uživa? za ne povjerovati.

    avatar

    22.12.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • pomich

    :klanja se:
    istomisljenica sam. :)

    avatar

    22.12.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • vwolf

    i meni odmah narastu kopita od svega ovog što si tu savršeno opisala-pogotovo pred praznike

    avatar

    23.12.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • ..capRi..

    Napokon netko sa slicnim "problemima".. vec sam se pocela brinut jesam li zensko i stvarno sto to nije u redu sa mnom ako ne volim soping, trendy ducane, "uljudne" prodavacice guzvu i jos svasta nesto... Nadjoh blizanku.. i sad mi je mrvicu lakse ;)
    Zelim ti ugodne blagdane.. do nove, pozdrav ti :))

    avatar

    23.12.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Poznajem sve probleme o kojima pišeš u postu, svaki komentar je suvišan. Mogu samo još dodati jedan razlog zašto ne volim shopping - imam ravna stopala iliti platfus i zabole me noge pri samoj pomisli da uđem u veliki trgovački centar. A gužve - oduvijek patim od raznih oblika masofobije... Pozdrav i sretan Božić želim! :)))))

    avatar

    23.12.2006. (22:06)    -   -   -   -  

  • gugo

    ja neznam niti jednu koja nije spremna na shoppingu..osobito ako je na tuđi račun,.ma šalim se :))))

    avatar

    23.12.2006. (23:18)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    Čestit i blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2007. godinu, tebi i tvojoj obitelji, od srca želim!

    avatar

    24.12.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...