Komentari

kenguur.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • Euro

    je,je uglavnom mame sve pokvare i na kraju nadju kcerki kretencinu...Nesto slicno bilo i kod mene...
    pozdrav

    avatar

    21.12.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Sjećam se svojih bivših ljubavi. Najčešće su mi ostali u lijepo sjećanju. Zadnji bivši, prije mog sadašnjeg dragog mi se činio savršenim i sve je i bilo savršeno OSIM što on još nije bio prežalio svoju bivšu pa joj se na kraju i vratio. Općenito nisam za to da se obitelj previše petlja u nečiji ljubavni život, osim ako je to doista nužno.
    Joj, sad si me baš navukao... Taj moj bivši je bio krasan, lijepo se ponašao prema meni, pratio me kući, plaćao mi cugu (nisam pretjerivala samo zato jer sam pila besplatno), iz imućne je obitelji, smiješi mu se blistava karijera... Ali nije išlo.

    avatar

    21.12.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    da, da... stalno ih se prisjećam. ono, tek toliko da razvučem osmijeh....

    avatar

    21.12.2006. (15:55)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Zanimljivo.. ali od mene samo srdačni voooZdrić... znaš li što nam naše @ Lele nema...?

    avatar

    21.12.2006. (19:47)    -   -   -   -  

  • hotmama

    moja prva velika ljubav mi je ostala u jako lijepom sijecanju. bila sam 15, on 18, i voljela sam koliko god to moze jedna petnaestogodisnjakinja. i onda smo mi otisli u canadu i to je to. vidjela sam ga '96, vec je bio ozenjen s dvoje dijece, i bas smo ugodno popricali. uvijek se nadam da kad dodjem u osijek da cu naletiti na njega cisto samo tako da ga vidim i da mu kazem sta ima novog u mom zivotu. s mojim dragim sam od svoje 19. godine tako da i nije bilo previse drugih, osim jednog kad smo dosli u canadu i ta veza je bila 3 godine. taj mi bas nije u najboljem sjecanju ostao.

    avatar

    21.12.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • Rib@rnica

    EEEE ostarilo se.Ne sječam se više najbolje....hehehe...pozdrav...

    avatar

    21.12.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok prijatelju....jako lijep post. Svaka čast. Krasno je kad i muškarac piše o osjećajima i ljubavi. Da, istina, malo ih je...ali npr. moj dragi često piše o ljubavi i osjećajima. Postavio si pitanje svima nama. Ja, kao prvo, smatram da postoji samo jedna prava ljubav...sve ostalo su "imitacije". Sjećam se nekih takvih "imitacija" ali ja, s obzirom što sam tek sada pronašla ljubav svog života...nije mi baš stalo da se sretnem s nekima iz prošlosti...a kad bi se to dogodilo, sigurno bih samo s njima popila kavu i malo popričala...ništa drugo (ali i to je pitanje). Pozdrav prijatelju...cmokkkk.

    avatar

    21.12.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • BW

    bolje se i ne sječati.....dizajn ti je jako lijep....pusa tebi.

    avatar

    21.12.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • dida99

    Šteta što je život samo jedan. Taj banalni zaključak me uvijek porazi u sjećanjima. Pravom je sanjaru svako sjećanje nedovršena priča.

    avatar

    21.12.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Sjetim se nekad, ali ti periodi se broje u godinama. Svakih nekoliko godina se sjetim nečim, brzo nekad i nastavim sa onim što radio.Ispričao bih ti za jednu ali na žalost nema je. Ona je zasjenila sve prijašnje i od godina mi napravila svoje dane. Zar se obitelj može sa nečim zamjeniti?? Nikad.

    avatar

    21.12.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • Leni1

    NE znam čemu ovo zadnje tvoje pitanje,dali ona promisli na tebe?!
    Sam si rekao da imaš život koji svako može poželjeti,zašto se onda nakon toliko vremena misliš dali ona promisli na tebe??
    -Mada sam sa svojim mužem jako rano kernula u vezu(sa svega 16g.) ipak sam prije njega imala dečka kojeg sam ostavila zbog njega!
    Sa otprilike 15g. upoznala sam momka koji je taman trebao krenuti sa studij fotografije u SAD,to prolječe i lijeto prije smo proveli zajedno,zaista sam bila zaljubljena,a on kao stariji frajer točno je znao kako mene balavicu "zaljepiti" za sebe!
    Sad kad bolje promislim,mislim čak da me više fascinirala činjenica što je on baš odabrao mene,jer to vrijeme u mome gradu bio je jedan od "popilarnijih",maneken s prekrasnom i pametnom glavom,a želio je samo mene!!
    Naravno on je otišao a ja sam obečala da ću ga čekati,zvao me je redovito,a o pismima da i ne govorim..........
    Ja sam bila ta koja ga je ostavila jer sam upoznala moga sadašnjeg muža!
    Da li pomoslim na njega............pa skoro nikako!!!
    -Zavo me je pred otprilike 6g.znam da je bio Badnjak (znao je da sam u ozbiljnoj vezi),hoćemo li se naći na kavi,čak sam i pristala jer uopće nisam glavom prije promislila i naravno onakva iskrena kakva jesam kažem njemu da ću otići s njim samo pola sata na kavu jer mi ga je bilo neugodno odbit...........možeš misliti kako je ovaj moj reagirao,poludio je!!
    Mogu zamislit onog koliko je tog dana čekao da se pojavim!!
    Sorry,baš sam se raspisala!!

    avatar

    22.12.2006. (06:18)    -   -   -   -  

  • Leni1

    Hejjj,ma naravno da sam cijela uzbuđena,jedva čekam!!
    Jučer sam kasno legla(jer sam cijelo popodne i večer radila kolače) pa sam jutros umorna,još me čeka danas popodne pravljenje kolača i onda navečer party pa ne znam kako ću sve to izdržat!!!
    Znaš kako se kaže;Tko rani dvije sreće grabi!!!

    avatar

    22.12.2006. (08:42)    -   -   -   -  

  • lei

    za početak moram reći da se ne slažem s teutom. mislim da nijedna ljubav ne može biti imitacija jer kad nekoga volimo, onda ga volimo. naravno, kada zavolimo nekog drugog, više i jače, čini nam se da onog prije nismo ni voljeli. no kako nismo? ako smo u tom trenutku osjećali ljubav, onda je ona to i bila.
    često ih se sjetim. kako su, gdje su i što rade. i točno to, pitam se da li i oni pomisle na mene.

    avatar

    22.12.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • Leni1

    He he he,a ja jutros ugrabila metlu prije posla!!

    avatar

    22.12.2006. (09:00)    -   -   -   -  

  • jjedna

    i ja nekad pomislim na jednog,ali ono samo me zanima kako je i koliko se promijenio,ali ništa više od toga vjeruj mi,nismo se vidjeli 20 god ako ne i više gle čuda Pula nije veliki grad a mi se nikad ne vidimo,samo sam čula da još uvijek živi tu...ma lijepo se sjećati,zašto ne ???

    avatar

    22.12.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    "dal' i tebi umireee srce od nostalgijeee" ;))
    hoće to pred Božić, dragi Kengurko ;)
    sjećanja su najljepše naslijeđe koje imamo... ja sam ipak nepopravljivi romantičar i mislim da dvoje koji su suđeni jedno drugome bilo kada i bilo gdje, moraju pronaći put jedno do drugoga... tako da sve one bivše ljubavi ostanu zaista samo kao lijepo sjećanje...

    avatar

    22.12.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    buhaha
    joj meni je uvijek bed vidit mog profaća u kojeg sam bila luuuuuuuuudo zatelebana, čak sam mu dala crvenu ružu i ljubavno pismo, kad ga vidim danas nakon 6 godina :)) sve me sram :))
    buhahah

    avatar

    22.12.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • jode

    ma nema više osjećaja,samo lijepe uspomene..

    avatar

    22.12.2006. (12:35)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    heheh nema dosta mjesta u komentarima za to! ;))
    ma da, sjetim se, al za mene su bivše ljubavi bivše i nisam osoba koja održava prijateljske veze s nekim ko je bivši... Daleko od toga da s tom osobom ne bi možda popila kavu, al iskreno, ja je nebi inicirala...bilo, prošlo, zbogom... takva sam ti ja, iako račica, nikad se ne vraćam ;))

    avatar

    22.12.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    vidla ja rojsa u živo, je da je smješan, al dobro nosi i kile i visinu, onak "generalski" ;))

    avatar

    22.12.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • avangarda

    Lijepo se sjetit..... no, iskreno, rijetko se sjetim bivših.
    Što je bilo, bilo je....

    Ma ja svratila Kenguriću moj samo da ti poželim sve najbolje za Božić i puno sreće i svega najljepšega u novoj!
    (od doma uspijevam, na poslu ne - na blog) :( pusaaa

    avatar

    22.12.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • prilozi za bijografiju dva idijota

    susjed, sve najbolje za predstojece blagdane i zivijooooooooooo

    avatar

    22.12.2006. (23:55)    -   -   -   -  

  • dijana

    da,ja se sjetim svojih bivsi,ili jos bolje da kazem to je bilo intenzivnije dok nisam upoznala svoju trenutnu i pravu ljubav.Vjerovatno usamljenost nas navodi na sjecanja.Godinu i vise smo zajedno,tako da svi moji lijepi i tuzni trenutci su provedeni s njim.Dok,prije njega su bivsi ostajali samo dobri prijatelji.Uvijek se u vezi nadje neko ili neka,meni je smo jednom pukla veza,ne zbog ljudi,vec zbog vjere:(a ostale su bile poprilicno krate,cak se ne uspijem ni dobro upoznati i onda ja popizdim i ostavim sve to nekoj drugoj.Svi mi imamo neke stare ljubavi kojih se sjetimo kad tad(koje nam izmame osmijeh)ali oni pravi(prave)su uvijek tu:)

    avatar

    23.12.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Svih svojih platonskih ljubavi od vrtića dalje s veseljem se sjećam. No one prve i jedine koja je bila druge vrste, a prije sadašnje, ne volim se sjećati... Pozdrav, dragi kenguur i sve najbolje želim tebi i tvojoj obitelji! :))))

    avatar

    23.12.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • ceh

    nisam dugo cito tvoj blog ljep dizajn a zene ahhhhhhhhhh to je prica za film neznam dali si gledo komediju hrabri momci to je ustvri parodija s carlijem sheenom e kad ga iracani muce i tip ga pita vidim da ti bol nije nepoznanica on veli pa bio sam ozenjen ovi okolo ono uffffffffffffffffffffffffffffffffffff on veli dvaput ovi okolo iffffffffffffffff e taka ti je situacija kodmene bol nije nepoznanica hehheeh

    avatar

    24.12.2006. (09:19)    -   -   -   -  

učitavam...