Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • dmj

    Miočić i jest bio samo mit, kao netko tko je radio u redakciji Kviskoteke mogu ti reći da ga tamošnji insideri uopće ne smatraju niti jednim od desetak najboljih kandidata koji su se natjecali. On je jako dobar taktičar i uspješno se pretvorio u brand, no nije među najboljima (što, dakako, ne znači da ne zna jako mnogo, samo da se ne može mjeriti s nekim poput Lojpura ili Pauletića).

    avatar

    21.12.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    za golužina pitanja moraš proć istu školu ko i on. to nije kviz nego povijesna čitanka. zadnje pitanje je napisano 1985 za nobelovca iz 1978. i lojpura bi ubio zbog onog nabijanja po tasteru... ajmo se prijavit!!!

    avatar

    21.12.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • MONTY PYTHONKA

    nije pobjedio zoran, nego danijel!!
    i to iz zadra, jebemti!
    to si bar triba zapamtiti!!
    :P

    avatar

    21.12.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • svijet u boci

    a i Yameisi nije crnkinja....gori si od Miočića:) A velik stupanj zatupljenosti na telki bi se smanjio , kada više nikadne bi vidjeli ni čuli Slavena Leticu:)

    avatar

    21.12.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    @Annabeth: vidiš koliko sam pozorno pratio i koliko me se dojmio pobjednik da ne znam ni kako se zove, da je iz Zadra, to sam zapamtio
    @Ari Pekka: slijedeći korak bi bio ukidanje Slavena Letice

    avatar

    21.12.2006. (15:33)    -   -   -   -  

  • dida99

    Eto i ja da komentiram, mada vidim da su i gospoda odozgo primjetili slično. Al ajmo:
    1. M.M. možda i nije najbolji, ali svakako rezultat umnogome ovisi o refleksima ruke i lupanju po tasteru, a to i ne spada u znanje. Da se prijavi neki invalid bez ruke - ne može pa makar imao svu pamet svijeta. A pizda mu strinina radi se o kvizu a ne o rukometu.
    2. U redu je da ne gledaš BB na RTL-u, ali kako ti pobogu uspijeva izbjeć svim ostalim medijima koji ga redovito prate. Pa eto, samo da pratiš Ribafisha znao bi ko je pobjedio. Stoga mi smrdi ova tvoja konstatacija.
    3. Letici tu i tamo izleti koja pametna, al radije bi gledo i bradera nego tog kretena.

    avatar

    21.12.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    @djede: toliko stvari imam u glavi da mi manje bitna informacija poput pobjednika BB ostala pertinentna, stvarno sam zabrijao da se zove Zoran (a je li bio ove sezone neki Zoran).

    avatar

    22.12.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • koivula koti tyttö

    Je, bio je neki Zoran. Idete mi na zivce vi kaj furt govorite kak je big brader glup. Pa jasno da je...ali ne moras ga gledati. Ako je to nekim ljudima zabava onda kaj ti sad hoces? BB ce pomoci nekoj curiskici koja zivi u Gradu ali je sa sela i misli da je drum trbuh, da zaradi neke pare jer se prva odvazila poseksati pred hrvatskom nacijom s uzasno poboznim deckasom. Pa kaj nije to fora fora...jos k tome ljude fakat veseli jer nakon nekoliko umobolnih ingnorantnih bisera, jako smo zadovoljni sa sobom i mislimo da smo jako pametni. Pa kaj nije i to fora fora... Ne mora cak ni biser baciti...moze samo slagati recenice (kao ovaj tvoj navedeni Zoran/Danijel) koje samo njegova mama razumije. Tako lose govori hrvatski da ga cak i kubanka dere...i on studira....O Boze!! I nemoj mi s tim jeftinim forama s 'Zoranom', sigurno si gledal big brader svaki dan!! :)
    A kaj se Miocica tice, kaj si ga zajasio? Di da se povuce? pa nije se ni eksponirao! Tip cita, pa zna...nije bas brz al nemres sve. Jedino za kaj ga mozes kriviti je da nije opravdao tvoja ocekivanja. Brijem njemu gore nego tebi jer nije lovu dobio!
    Bok lepi!! zelim ti sve najbolje!

    avatar

    23.12.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...