Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Leilah

    To je zato sta si
    Ljubav. Ne mozemo reci da nada umire posljednja. Ona mozda umire cak
    Prva.
    Ali posljednje smo toga svijesni...

    Kazes, osjecas olaksanja. Ali prazninu i tugu.
    Cemu olaksanje ako je ispunjeno
    Patnjom...
    To nije olaksanje, vec nesto sasvim drugo. Mozda
    Prokletstvo...

    Razmisli, zelis li mozda
    Lance i ljubav
    Ili olaksanje i
    Srecu...

    pozdrav.....

    avatar

    20.12.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ leilah, možda smo i zbilja posljednje svijesni da je i nada nestala ali još do neki dan je bila tu. a kažem da osjećam olakšanje jel sam napokon znala na čemu sam, zašto je otišao i sve pustio preko noći. samo zato olakšanje i jel je napokon rekao cijeli istinu koju mu je bilo preneugodno reći pa mi nije dolazio na oči i mislio je ignoriranjem sve riješiti.
    a bila je velika praznina koja se sada popunjava, napokon... ali je teško još uvijek, i naravno da se javi i tuga. pozdrav i tebi i hvala na dobrom komentaru, dao mi je na razmišljanje.

    avatar

    20.12.2006. (16:15)    -   -   -   -  

  • Pohotnica

    Hani, mislim da samo podsvjesno želiš nekoga tko će te tako voljeti... A sanjaš ga jer ti nitko još nije zauzeo njegovo mjesto...
    Moraš upoznavati nove ljude, moraš se kretati u društvu više nego inače kako bi se maknula iz monotonije i svakodnevice... Sad će Nova pa možda upoznaš nekog zanimljivog ;)!
    Istina, neznanje više na kraju boli od istine... Bar što se mene tiče!
    Jeb*ga ja!!! I ja sam primjetila nestajanje komentara... Blog popiz* :D

    avatar

    20.12.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • aibreann

    znam da istina boli, i nažalost ovaj svijet nije sastavljen samo od lijepih snova već i od surove, okrutne stvarnosti. vrijeme je jedini lijek, ali mislim da je bolje da si sve raščistila s njime nego da živiš u neznanju, u lažnoj nadi i zabludi. barem meni osobno je neizvjesnost najgora moguća muka. posložit će se opet sve kockice, draga... šaljem veliku pusu! drž' se! ;o)

    avatar

    20.12.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • crkveni mis

    kao da slušam tinu vukov i ''tuga dolazi kasnije''.... nažalost..

    avatar

    20.12.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ kikabubi, da, neznanje doslovno ubija čovjeka, a što se tiče novih ljudi... da, lijepo je nekoga i upoznati ali sad definitivno ne želim vezu. nikakvu. želim samo raditi na sebi i razvijati se onako kako ja to želim. a kasnije... nakon nekog vremena, nadam se da će doći onaj pravi.
    @ aibreann, slažem se, uvijek je bolje znati istinu nego tapkati u mraku. zato je moj oporavak i krenuo onog dana kada se je on udostojio reći cijelu istinu, pogledati me u oči i reći sve. i dobro i loše. čovjek jednostavno mora zanti da može ići dalje.
    @ crkveni miš, hehe, ne bi znala, nikad nisam slušala tu curu, štoviše brijem da ne znam niti jednu njezinu pjesmu. a ja i naša estrada... nejdemo zajedno, nikako.

    avatar

    20.12.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • eta

    baš ti je super blog posjeti me

    avatar

    21.12.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • Pohotnica

    To hani! Takav stav želim!!!!

    avatar

    21.12.2006. (20:10)    -   -   -   -  

  • nika

    teški su to trenuci svakako! po sebi znam da kada tako dotaknem samo dno dna i kada nemam više kamo dublje pasti, u meni se pojavi nešto van moje kontrole i počne me vući prema gore...
    tek onda znam da želim i da imam volju boriti se protiv svega što me čini nesretnom, s jednom namjerom, samo da meni bude bolje, jer život ide dalje...a ja sam sebi na prvom mjestu! greška je ostati poklopljena vremenom, to nikad ne smiješ zaboraviti! pozdrav!

    avatar

    21.12.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • crkveni mis

    tinu vukov moraš bavait stara...mala je sad već dobra , a za koju godinu će bit njuška 100%! a i da ne bude, meni je dobra... :)...

    avatar

    21.12.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Jednom je Pablo Neruda rekao, ljubav je tako kratka, a zaborav tako dug............. I ne samo ljubav.... sve lijepe stvari u životu nam se čine kratke.......... prekratke........... čitala sam jednu knjigu (Umjeće opraštanja) u kojoj piše da bismo trebali prvo oprostiti sebi na greškama iz prošlosti, pa ćemo tek tada moći oprostiti drugima............ evo, toliko.......... pozdrav! :))

    avatar

    21.12.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • Solo Brijačica

    mi smo ljudi od krvi mesa i osjećaja..nitko nemože biti tako hladan da sve zaboravi...netko se oporavlja mjesec dva, netko se oporavlja par godina...

    avatar

    21.12.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @ kikabubi, pa došlo je i vrijeme i da se i to promijeni, pogotovo nakon sinoćnjeg izlaska kad sam vidla i napokon počela primjećivati i druge dečkiće. hehe, sad se samo zabavljam. :)
    @ nika, mislim da znam na što misliš, jel već je dosta. osječam da se krećem i lagani idem naprijed. i ovo je točno, da uvijek sebi moramo biti na prvom mjestu, premda ne zvuči najljebšeali je tako. i koka, kaj komentare nečeš ni paliti više?
    @ crkveni miš, budem nabavila pa ju preslušam, pa javim dojmove.
    @ chokolada, predivan komentar si mi ostavila. hvala i slažem se sve je točno.
    @ žena sa balkana, samo se nadam da spadam u ovu prvu skupina, jel uvijek sam bila jaka i malo toga me je moglo pogoditi i sad već vidim jako veliki napredak. još koji tjedan i ja ću biti ona stara. (iskreno se nadam)

    avatar

    22.12.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...