Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • MadDog

    Jel' to tisuću i jedna riječ sa onom napomenom da je tisuću i jedna riječ ili bez nje? Da ne bude pišem pišem petnaest...
    Nego, hrani pauke, to ti je sreća u životu, makar ako ti je ovakva sreća, nedajmibože da se nađem uz tebe kad te pere nesreća.
    I... kad već dajem pametne savjete... onaj megaton robe koja ne ide avionom, a ti nemaš para doplatiti za transportni zrakoplov... probaj dogovoriti, možda bi netko iz koje kurirske službe htio to preuzeti, pa sad, ili prevesti do tvojih na pranje, ili ako je to neka zgodna kurirka - možda ti i opere robu, pa probaš riješiti i onaj aspekt nevinašca i tako to... ups! pa ja sam šovinist! Nek' me ocrne u Bibinom svijetu...
    O, gle, interpunkcije i baljezganja!

    avatar

    19.12.2006. (21:55)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    S napomenom, naravno... A što se tiče robe, tata je odlučio platit svaki ekstra trošak, hvala mu, iako me čudi... Doduše još ne zna koliko je trošak. Kad mi kaže da je bolje da ostanem u Zagrebu onda ću znat koliko je to točno. Frano je sretan i sit, uhvatio si je tustu bubetinu, upravo riga svoje probavne sokove po njoj. Istina, uz mene ne valja bit, širim nesreću ko kugu, jednu vezu sam već razorio (skoro pa doslovno), a druga je u blizini mene pukla. I`m dangerous and moving...

    BTW, kad bi se barem nevinašce skidalo pranjem robe, ja bi bio kurva... :)

    avatar

    19.12.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • AAAAAAAA

    medo, medo.. ne ignorirat! lega, povratit ćeš se u zgb i otkrit da su pauci ovladalistanom ti! i štaš onda? otić živit ispod nekog mosta? fala Bogu, pa ih zagreb ima.. :)
    kak tek u subotu ideš kuć? mi si lagano sredili da nemamo predavanja ni četvrtak ni petak! nije da su profesori bili neš pretjerano zagrijani za predavanja! a mi, jel.. studenti ko studenti.. :)
    dec it. izdrži još malo pa ti sretanput kući! piis, čovječe! ja odoh učiti za kolokvij koji imam za.. hm.. točno 4 sata! :) misliš li da ću li stići išta naučiti? ;) konjunktivi, here i come!

    avatar

    20.12.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Concerning roba in general :p Moj rl brat je prije ohoho godina (ravno 12 ove godine) počeo studirati u Zg-u i skoro svaki misec dana je slao doma torbu robe na pranje, peglanje i na nadopunjavanje kolača. Preporučujem, pogotovo ako doma imaš mlađu braću/sestre/kombinaciju koji će se mnogo obradovati redovitoj turi kolača :-))) To ti dođe 10 kn, a uštediš teglenje kad ideš doma :-)))
    Comcerning čudna bića koja žive u tvojoj rentanoj kupaonici :p Use the Domestos Luke :-))))) A za ostatak sobe, pa neka pametna žena je izmislila usisivač. Use it :-)))) :p I sretno s pakiranjem, faxem, kućanskim poslovima i tako to. I naravno još 3 dana do doma ;)

    avatar

    20.12.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Tvoje pakiranje me podsjetilo na jedno moje, kad sam kufer spremila negdje gdje sama nisam mogla do njega :-)). Ali, za razliku od tebe i pogibeljnih radnji na stolcu, lojtrama i inih, nazvala sam frenda u pomoć :-)). Jest da je morao doći s posla, usput mi je poslužio kao modna savjetnica :-)).
    Lijepo se provedi doma, napapaj domaće papice, uživaj i tipkaj u međuvremenu, nema šanse da preživim dva tjedna bez tvojih tekstova :-)).

    avatar

    20.12.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...